Emilio napsal:
Dobrej mazec,škoda že nejel Robert na žluté dvnácce,to bych na něj nasadil i fotoamatéra.....
Mám na moto velké škody - sklíčko bílého blikače,odřenej padák a nosič....
Jinak jsem byl včera pěkně vyřízenej,pořádně se proberu až tak ve středu....
Na jaře jedu na 100%, teď mi to ještě nedovolilo koleno a vazy.
Jenom netušim jestly 1200 je ten pravej vercajk na takovejdle počin.
Jinak o tý kalbě už jsem taky zaslech, prej to byl masakr ještě větší než ten offroad.
Roadbok byl prý velkej boj. Pokud bude někdo najíždět trasu pro další závod tak se nabízím že pojedu s navigací ( GARMIN ) a pro roadboknegramotné ( taky tam patřim ) by se mohla udělat i trasa do navigací.
Robert přiložený následující obrázek:
[52.42Kb]
Upravil Robert dne 03.11.2008 14:53
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Jel jsem s Ceckovou gumou vepredu. C 20, 100/90/19. Mel jsem strach, ze az vjedu do bahna a trochu se obali, neproleze pod blatnikem, ale bylo to v pohode. Mel jsem v ni tlustou krosovou dusi. Jel jsem po ose asi 140 km. Dalo se jet tak 110 km/h, ale vzit ostre za predni brzdu bylo zly. udelal jsem to jednou a pak jsem si daval velkyho majzla. V terenu docela dobry. Docela proto, ze guma nema problem, kdyz je stroj v zaberu. Vsechno pekne odhrne, nezalepi se. Bohuzel jsem si myslel, ze bude lip drzet stopu. Lip nez Karoo T drzela urcite. Ale v hlubokym bahne je to tank. Neprorizne se terenem, proste ho rozvaluje na strany, coz pocit lehkosti a stability rozhodne neprida. Ale je to to nejlepsi, co jsem zatim vepredu mel. Vzadu jsem mel normalni Karoo (ostrejsi) a vyjel jsem to co ostatni. Nebo spis nevyjel, obcas se to fakt zalepilo, ale to je spis moje chyba. Bal jsem se poradne tomu nalozit. Takze pokud jde o me, bud si na takovyhle akce poridim Xchallenge, nebo si necham prestavet predni kolo na 21'' a budu tam davat PREDNI krosovy gumy.
Kdyz to ctu tak se mi chce uplne brecet,ze jsem nemohl jet.Bohuzel clovek nemuze byt vsude,ale ta zasrana nemoc mohla klidne pockat az po XL
Jo a samozrejme vsem velka GRATULACE a obvzlast tem co to jeli na BMW
Upravil Fanos Rusicka dne 03.11.2008 15:35
Tak jsem asi jedinej,kdo jel se zlomenou rukou.Ja vedel,ze nemam chodit na rentgen v patek a nechal jsem to na dnesek.Dali mi krasnou sadru,za 5 tydnu na kontrolu,a ubezpecili me ze tyhle kosti obcas nestacej ani 3 mesice.Jo za 3 tejdny bez sadri jsem uz byl na bolest zvyklej,takze mi vadilo hlavne zvedani motorky.To ta ruka musi zabrat naplno bolest nebolest.Takze sezona ukoncena,protoze mi zasadrovali i palec.jeste,ze jsem to vcera aspon umyl a rano pred rentgenem jsem stihl namontovat opraveny uchyt stupacky a brzdy.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak jsem asi jedinej,kdo jel se zlomenou rukou.Ja vedel,ze nemam chodit na rentgen v patek a nechal jsem to na dnesek.Dali mi krasnou sadru,za 5 tydnu na kontrolu,a ubezpecili me ze tyhle kosti obcas nestacej ani 3 mesice.Jo za 3 tejdny bez sadri jsem uz byl na bolest zvyklej,takze mi vadilo hlavne zvedani motorky.To ta ruka musi zabrat naplno bolest nebolest.Takze sezona ukoncena,protoze mi zasadrovali i palec.jeste,ze jsem to vcera aspon umyl a rano pred rentgenem jsem stihl namontovat opraveny uchyt stupacky a brzdy.
to ti zlomil ten tulpas co ti to narval do zobaku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já jsem to teď umyl, stáhnul z dlažby asi 10kg bahna s trávou a slámou a větve a šišky a jánevímcoještě a kupodivu jen ohnutá páčka spojky a v ABS chybí kapalina podle chyby v diagnostice, takže to nedopadlo tak špatně.
Emilio: tak příště zkusíme namísto slivovice třeba BOROVIČKU Mám s tím výborné zkušenosti z 2. srazu BMW přátel v Tatrách. Vynikající účinek a skvělá chuť když to kope zpátky Taková víc svěží )))
V práci jsem za atrakci - každej kouká na ty děsivý šrámy na obličeji a myslí si, že to je "z té těžké rallye" a ono zatím ze škarpy za chatkou
Emilio: no já naposledy takhle slušně držel tempo s chatařem na Edelweisspitze ještě s jedním kamarádem (Goldwing). Chatař nakonec donesl demižonek domácího šnapsu protože jsme za večer snědli všechno z jídelního lístku a vypili všechno co bylo čirý na baru. Dal nám klíče od hospody a řekl že končí, že ho nikdo od padesátého třetího neopil až my a že si máme brát na co budeme mít chuť a že jde umřít
Kdyby to nebyla ta zlatá tak to bylo v pohodě, věř mi Bylo toho jen asi 0.6l na osobu, to není tak moc ale ta moje zásoba z MSR flašky byla asi maličko silnější, což jsem si neuvědomil. Shválně to zjistím od příbuzných ale mám pocit že to byla nějaká speciální edice a je to už pár let stará zásoba, že nějak vloni nebyly švestky nebo co. Každopádně zásadní chyba byla že jsme u toho nejedli! Proto příště....
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Emilio: mě nějak nechutnala. To mletý maso, nevím...
Ke slivovici se hodí třeba uzený nebo taková parmská šunka třeba
Výběr jídla tam byl maličko omezenej a když neměli Colu light ani mátový čaj, nezbylo než začít s tím alkoholem.. Naštěstí už po 10 bodu itineráře jsem byl jako rybička Jen ta hrozná žízeň na trase, to bylo peklo. Na bodu 91 byla vlevo studánka.. akorát že to teklo z pole...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
P.S. Slivovici nepijte z decovek a když se opijete, nenechávejte peněženku poblíž stolu v tašce. Někdo mi ukradl 2500Kč co jsem tam měl. Ještě štěstí že tu peněženku a karty tam nechal..
Mám opačnou zkušenost. Někde mezi bodem 101-139 (cca 20km), jsem za jízdy ztratil enduro ledvinku. Na to, že měla asi 3 kg a je okolo celého pasu, tak jsem nezaregistroval, kdy se mi rozepnula (možná při jednom z několika pádů nebo vlivem vysoké rychlosti). Měl jsem v ní peníze, všechny možné doklady, karty a nářadí. K mému milému překvapení jsem dozvěděl, že se na trati našla. Po krátkém shánění dotyčného se mi vrátila. Tímto mockrát díky tomu kdo ji našel a dal kolegovi do batohu i tomu, kdo mi ji v kempu předal. Díky moc všem.
Velké díky patří i Milošovi za uspořádání výborné akce a taky, za odvoz nepojízdné motorky po pádu 8 km před cílem. Možná, kdybych neztratil to nářadí, tak jsem si seřídil světlo tak, aby mi nesvítilo 50 m do dálky (tlumený) a nepřehlédl bych ty kmeny v lese a mohl dojet do cíle. Přeci jen v 17.00 hod. už je v lese docela tma.
Jinak zatím největší "off" co jsem jel. Na to, že mám hrůzu z bláta a tady bylo min. 50% trati, tak je zázrak kam až jsem dojel. Posunul jsem své hranice o pěkný kus dopředu. Jinak velká gratulace a obdiv Klasice a klukům na "velkých" BMW, ale i všem ostatním co si po deštivém týdnu troufli postavit na start.
Omlouvám se, že s tím tady otravuju, slibuju, že už nebudu, ale mám prosbu. Zajímalo by mě to DVD co se pouštělo během vyhlašování (zřejmě nějaké Rumunsko). Myslím to,jak tam dávaj na železniční podvozky karosérie všch možných druhů aut apod. Čí to bylo, kde je možné to sehnat?
Díky
Jinak jen bylo blbý že lidi vyhazovali ty papíry s itinerářem po cestě. Takže když pak člověk jel, tak to bylo fakt zasviněný. Někde to bylo vidět, že dotyčný ztratil kompletní itík ale většinou to byly vyházený jednotlivý papíry. Přijde mi to dost prasárna a dělá to v těch oblastech zbytečně zlou krev. Stopy po projetí motorek jsou do jara zahlazený ale ty papíry se tam budou válet pěkně dlouho a i maximálně dementní myslivec z toho pochopí, že se tam jel závod. Chápu že ne každý chce utratit třeba 700 za odvíječ od Čížka (nebo mnohem víc) ale tak ty papíry alespoň může mačkat do ledvinky nebo za bundu apod. Házet to na zem při 100 lidech znamená fakt bordel na trati. Tohle bych příště rovnou řešil v pravidlech pro účast - zákaz jízdy podle volných listů nebo alespoň tu ledvinu. Na předchozích RXL to bylo jen sem tam, tentokrát toho bylo fakt jak nastláno.
TomášiTT stěma papírama mě to taky cestou dost sralo,jako je jasný že když to nedopatřením někomu uletělo tak se kuli tomu nebude vracet,ale těch papírů tam bylo vážně strašně moc a je to škoda se takhle zviditelňovat u domorodců,byla paráda jak to vše prošlo bez incidentů,stoho sem měl trochu strach při takovim množství motorek,jo jinak mě dneš moc natchlo když mi jeden člověk co to jel na KTM 450 mimo klasifikaci řikal že to bylo pohodový a nebil to žádnej brutus,ten mě pobavil a přitom to taky ani nedojel,takže nechci jmenovat ale chtěl ybch mu vzkázat Richarde já to ject na 450 specíálu tak sem to vyhrálasi nevíš o čem mluvíš chlape a srovnáváš trabanta s buldozerem
Emilio kdyz to tak ctu tak jsem rad,ze mne nemoc zchvatilaAsi bych byl vozralej jeste dneska kdyz tam byla takova pici particka.Ja nevim kdy mam dost a startovat rovnou po odchodu z hospody uz jsem zazil na Motoraji
Fanos Rusicka napsal:
Emilio kdyz to tak ctu tak jsem rad,ze mne nemoc zchvatilaAsi bych byl vozralej jeste dneska kdyz tam byla takova pici particka.Ja nevim kdy mam dost a startovat rovnou po odchodu z hospody uz jsem zazil na Motoraji
Tak proto jsi nabizel volne misto v aute.Jako,ze jestli nekdo nema kde spat,tak at prijede k tobe,ze muze spat u tebe v aute.Protoze s nim tenhle vykend vyjimecne nikam nejedes.Tak az zas budes mit auto doma,tak dej vedet,treba se nekdo prijede vyspat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Keduska - Pěkný foto, mohl by jsi mi je vypálit na CD a poslat poštou? A jestli máš i nějaké video, tak bych ho potřeboval taky. Mam materiál ze čtyř kamer a včera se mi ozval kluk co nám to střihá že na to hned vrhne.
All - Chtěl bych vás všechny poprosit o jaký koly videa z kamer a fotky. Čím víc toho dám dohromady tím lepší DVD z toho bude. DVD se bude jako vždy skládat z filmu a CD s výběrem fotek a bude k dostání za výrobní náklady (do 100,-kč). Předem díky všem co se mi ozvou.
TomasTT - Na nepořádek z papírů z roadbooku jsem pomatoval, takže už jsou pryč skoro ze všech míst tratě. Zbytek dočistím až trať budu projíždět na motorce. Na některých místech to byl doopravdy hnus. Když jsem jezdil „na večerníčka“ já, tak jsem to dával za bundu (pro dnešní večerníčkáře je deset sekund na rozepnutí bundy velká časová ztráta, vždyť přece jedou závod!). Moje chyba že jsem to nevzpomněl na rozpravě.
TomasTT - Doufám že ty prachy ti vzali ty domorodci a že to nebyl nikdo z nás!!!
Jesterica - Zapomněl si u chaty krabičku s DVD, mám je u sebe.
All - Všem vám ještě jednou děkuji, zato že jste moc nezlobili a tím přispěli ke zdárnému průběhu akce, DÍKY!!!
PS: Trať, nebyly jen rozmočený polní a lesní cesty, ale taky krásný a rychlý šotoliny v druhé polovině tratě a tam se bohužel více jak polovina lidí nedostala!