To Mikal: tak ostrava je zase jedina, kde neprsi. No nic hodim sprcku a je. Ale jedu az ve dve,to uz bude vyprsene, snad.
To kasak: skoc na veterinu, tam te obslouzi hned. Kdyz jsme byli se psem, operace druhy den. Kamarad ceka na operaci pres pul roku. Je to fakt na posrani.
Splněný sen moje 1100GS
Tonda napsal:
Těch míst v "maringotkách" moc volných není - jednu celou "boudu" máme obsazenou tou naší "bandou". Takže na to moc nespoléhejte, že bude místo a raději si vezměte stan. Jinak jestli bude v sobotu slušné počasí na delší projížďku (cca 200-250km), tak pro ty, co tam přijedou na "čumendu" a budou se chtít jet někam svézt (čistě onroad) jsem naplánoval docela pěknou trasu - Třebíčsko, Želetavsko, Slavonicko, pak Rakousko a přes Dešov, Tavíkovice zpět) - sebou raději pár € na "kafe".
Ahoj, pokud se pojede, tak jedeme na projížďku.
Taky by jsme se s přítelkou možná přidali, pokud Vám budem s Transalpem a Africou stačit
Kdyby se ještě někdo chtěl přidat, tak máme sraz v 15:00 u Mekáče na D1 před Průhonicema...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
zetor napsal:
Kdyby jste radši místo toho chlastání pořád vydělávali korunky jako Já...
To jo , ale my máme ty vole už vydělaný a tak se můžeme bavit. Budeme na tebe myslet, slibujeme !! A kdybys chtěl z radarky zážitek, budeme pít na tvůj lístek a na jaře ho cálneš :-)
Ten kdo má cestovní enduro tak nekouká na počasí. Nejsme přece baletky a šamponi. A ty páteční večery s kamarády za to stojí (nebo ne)
Upravil joe dne 17.10.2014 11:31
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží