vlasto ty si taký.... ubermotorradfahrer ...my ostatní iba úbohé sviňe (napriek vlastnej skúsenosti) postihnuté obrnou
a vieš čo... možno by ste vo veci ťažiska mali zájsť ešte ďalej.. až ku R 51 alebo R 32... tie určite mali najnižšie ťažisko... a viac miesta na pánske prirodzenie
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
bendik co na tom nechapes... afrika prisla (este ako vzduchac s kardanom) a urobila v tom case "revoluciu" a tak vznikla legenda
ako siel cas vznikli dajme tomu aj lepsie motorky (menej kil, viac HP, nemaju motor z choppra) ale "legenda" sa okolo nich nevytvorila
co sa tyka reklamy ako takej myslim ze ta ma okolo "legendarnosti" afriky najmenej zasluh. Ono pred 30 rokmi, kedy vznikla rozhodne nebol marketing tam kde je dnes.
Ty si kupujes motorku podle toho jestli je to tzv. etalon nebo ze si ji kupuje bambilion dalsich lidi? Nebo podle toho jestli ti sedne?
konkretne afriku som si konkretne kupil preto lebo som chcel vlastnit legendu v cukrikovom stave... zistil som ze mi vykonovo uplne nesadla (ale vsetko ostatne bolo ok) tak som ju posunul dalej...
tu ale vobec nejde o mna, tu legendu okolo afriky som predsa nevytvoril ja ale tisice ludi ktori ju mali, jazdili a boli s nou spokojni... opakujem, pred 20-30 rokmi bol marketing v plienkach... cize IMHO legenda sa vytvorila na zaklade pozitivneho obrazu ktory v motorkaroch afrika vzbudzovala
live fast, die young be wild, have fun
Na cenduru se to už taky dlouho rozebírá a vlbec všude po webu a Honda jen vydává další napínavý videa a motorka nikde...dost jsem se na představení těšil a sledoval, ale s tím tyátrem už mi to otrávili...
TomR1 napsal:
Na cenduru se to už taky dlouho rozebírá a vlbec všude po webu a Honda jen vydává další napínavý videa a motorka nikde...dost jsem se na představení těšil a sledoval, ale s tím tyátrem už mi to otrávili...
Každopádně ''koncept'' vypadal dobře - endurově.
Tom
Tak tohle už rozhodně není takovej ten "koncept" co svět neviděl
Tohle už vypadá,že fakt bude,ale když vidím...teda nevidím ...páčku spojky a řadičku,tak si říkám,že svět se v pr.del neobrací,ale je dokonáno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Brian1986 napsal:
snad to zůstane tak jak to je na fotkách
no,tak to doufám,že ne "legenda" se vrací...s automatem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Je to Honda, tak jim to nejspíš bude dobře fungovat i s automatem. Viz NC 750, taky z toho žádný testmen nebyl zpočátku nadšený a nakonec to po testech chválili.
Ale každopádně jsem příznivce klasické převodovky.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!