Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 9 z 11:   1  ...  6    7    8    9    10    11  

Dominika s trabantama do australie
Mr GS
Přidané 02.12.2014 16:36

Moderátor
Registrace: 18.12.08
to vikec:
motáš se v kruhu trapnosti Wink
Tohle tady už bylo.Nemám na to v každým dalším příspěvku vysvětlovat každýmu dalšímu přibržděncovi pořád dokola to samý comfort
Už si připadám,jak u blbejch na dvorku.
Mám svůj projekt,jestli sis nefšiml...tak přispěj,jestli mi nezávidíš i koule Nos
Upravil Mr GS dne 02.12.2014 16:36
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

PeDR
Přidané 02.12.2014 16:38

Registrace: 11.08.07
Raptor má pravdu, já bych nejelGrin. Už by se mi nechtělo být tak dlouho z domu a zdraví už taky nesloužíhelpless. A peníze ať jí pošle kdo chce, nesmí to být špinavé penízeAngry. Přispíváme, bohužel všichni, nechtěně, na různé pitchoviny a s tím taky nic neděláme a neuděláme.Tož tak.

zetor
Přidané 02.12.2014 16:42

Registrace: 09.11.10
Mám KTM...slitujte se...pošlete mi nějaký peníze...Grin

Mr GS
Přidané 02.12.2014 16:43

Moderátor
Registrace: 18.12.08
radovant napsal:
Jen uvaha: Pokud moje prace je vlastne muj sen a nekdo mi za to plati, tak je to taky spatne?
Ja mylism ze jde proste o to ze pokud to dokaze prodat, tak proc ne? Pro nekoho je prace zaroven plnenim snu. Pokud by mi nekdo nabidl: "Hele Rado, vis co, sedni na traktor, zpalatime ti cestu kolem mnichova, napises nam o tom knizku a nebude te to stat nic jen tvuj cas", tak bych jim urcite nerekl: "se*ru na to, dejte mi jen 50 procent a ja dalsich 50 dam ze sveho"

Taky mam pracu ktera nekomu muze prijit jako blbost a muze si rict ze nechape jak mi za to muze nekdo platit Wink

Přísloví,míchání jablek s hruškama,právě dostalo novej rozměr clap
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Hrabe_X
Přidané 02.12.2014 16:48

Registrace: 31.10.07
PeDR napsal:
Raptor má pravdu, já bych nejelGrin. Už by se mi nechtělo být tak dlouho z domu a zdraví už taky nesloužíhelpless. A peníze ať jí pošle kdo chce, nesmí to být špinavé penízeAngry. Přispíváme, bohužel všichni, nechtěně, na různé pitchoviny a s tím taky nic neděláme a neuděláme.Tož tak.

Mě zdraví zatím slouží a beru i špinavé penize v libovolném množství.
Ale cestu kolem světa ode mne nečekejte a paměti psát taky nebudu. Jen se na zimu uleju pěkně do tepla na nějaký ostrov a budu jezdit na skútru prznit znuděné manželky boháčů na dovolené. Wink
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

radovant
Přidané 02.12.2014 16:48

Registrace: 30.08.12
Mr GS: Budiz, kazdy mame svuj pohled na vec. Co jsem vyrozumel ze tvych prispevku me vedlo k dojmu ze nejsi schopen akceptovat to ze nekdo si necha za svuj sen platit nebo ze naopak nekdo nekomu plati... Pletl jsem se zjevne a tvuj prispevek o jabkach a hruskach mi to uplne osvetlitl. Dekuju. Poslu ti obalku s 234 kackama na tvoji adresu, snad za to dostanu co slibujes Wink

nikos
Přidané 02.12.2014 17:00

Registrace: 28.10.07
Říká se, že nejhorší na světě je srážka s blbcem. A já jsem právě jednoho potkal !!!Frown
Doc-brother

Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!

sved63
Přidané 02.12.2014 17:22

Registrace: 03.08.11
To Vlastimil : tentokrát si mě dostal, byla by to krásná trojka, čtyřka , možná i pětka SmileSmileSmile

sved63
Přidané 02.12.2014 18:03

Tak já to dal ještě jednou...a pořád nic. Jo je mladá, evidentně ji to baví, sehnala nějak peníze / myslím že mezích zákona/, přidala se k lidem co už mají něco za sebou. Pořád nevím co je na tom špatně. Je spousta lidí co dělá to co je baví a lidi jim za to platí / v kultuře normální/ tak proč je špatná právě slečna Dominika ? Beru i to že tobě to nesedlo, ale ty další a další reakce, to mě přijde už malinko za hranou. Mě by ty prachy teda určitě už nikdo nedal Smile, ale kdyby mě bylo o xx let méně a byla by šance asi bych do toho šel a splnil si nějaký svůj sen. / a ješte byl slavnej SmileSmile/ Jenže když mě bylo 20, tak jsem mohl jet tak do ..NDR Smile
Upravil sved63 dne 02.12.2014 18:04

czunik
Přidané 02.12.2014 18:53

Registrace: 08.09.09
trapný,nudný už....vlastně když sponzoruju baby box,fotbal..děcka v děcáku a sem tam i jiné věci..jsem **** čtu.Já si je vydělal zdanil..a vydělané dam tam kde ja chci a ne kde se komu libí nebo nelíbí...proto makam snažím se každý má přiležitosti dnes do syta...aby si vidělal tolik ab byl šťastný..když ne tady určitě v jiné zemi...a dělal se svými penězi co chtěl...když to člověk neumí skuhrá nad kde čím ...a dělaji jako by dávali ze svého...
Ano názor je co by si kdo a kde zasloužil a kdo zase ne..kdo a kde vzal takový člověk opravnění soudit druhé....hodnotit kdo co a jak?? podle čeho:?? ano je to pocitová stranka věci ale to je tak vše...opravnění nikoliv...
Dominice jsem nepřispěl jen aby bylo jasno,jen píšu svůj názor že nikdo z nás nemá právo určovat co ano a co ne,kdo si co zaslouží...nikdo na to nemáme právo ani patent.
No a klidně do mě svoje moudra....
6ijeme jen jednou a život se má prožít..a tihle škarohlidi,moralisti..kádrováci nám to jen stěžují a unavují stylem života. Musí to být srašně těžký život si nest tyhle traumata co kdo a jak...místo aby se každý staral sám o sebe a své nejbližší
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
hobr
Přidané 02.12.2014 18:55

Registrace: 29.12.10
sved63 napsal:
... Jenže když mě bylo 20, tak jsem mohl jet tak do ..NDR Smile

Jo, já také. Ale doložku jsem dostal až na třetí pokus...annoy
"Zlatá doba"...middle finger
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

starosta
Přidané 02.12.2014 19:36

Registrace: 24.05.09
czunik napsal:
trapný,nudný už....vlastně když sponzoruju baby box,fotbal..děcka v děcáku a sem tam i jiné věci..jsem **** čtu.Já si je vydělal zdanil..a vydělané dam tam kde ja chci a ne kde se komu libí nebo nelíbí...proto makam snažím se každý má přiležitosti dnes do syta...aby si vidělal tolik ab byl šťastný..když ne tady určitě v jiné zemi...a dělal se svými penězi co chtěl...když to člověk neumí skuhrá nad kde čím ...a dělaji jako by dávali ze svého...
Ano názor je co by si kdo a kde zasloužil a kdo zase ne..kdo a kde vzal takový člověk opravnění soudit druhé....hodnotit kdo co a jak?? podle čeho:?? ano je to pocitová stranka věci ale to je tak vše...opravnění nikoliv...
Dominice jsem nepřispěl jen aby bylo jasno,jen píšu svůj názor že nikdo z nás nemá právo určovat co ano a co ne,kdo si co zaslouží...nikdo na to nemáme právo ani patent.
No a klidně do mě svoje moudra....
6ijeme jen jednou a život se má prožít..a tihle škarohlidi,moralisti..kádrováci nám to jen stěžují a unavují stylem života. Musí to být srašně těžký život si nest tyhle traumata co kdo a jak...místo aby se každý staral sám o sebe a své nejbližší

Souhlasím s tebou a zároveň nechápu kde se bere v lidech taková závist.A hlavně se divím Petrovi(Mr Gs) že zrovna on je takovej prudič.Holt se umí dobře prodat a lidi to chtějí.

www.starosta76.rajce.net
moods
Přidané 02.12.2014 22:03

Registrace: 09.01.08
Kdysi za bolševika mi můj parťák ve státním podniku říkal: "Pamatuj si, že se celý svět točí kolem peněz a pi*i". Měl pravdu.

Stejně jako komentoval nápis "Se Sovětským svazem na věčné časy" slovy "Oni to sundají, až zjistí, že to není pravda". Měl pravdu.

Nedávno zesnulý autokrosový závodník Lojza Havel říkal: "Lidská závist je projevem vlastní neschopnosti". To bych vytesal do kamene.

Ať si ku*va jede kdokoliv kamkoliv na světě, ať si sežene peníze na cestu jakkoliv (ano přiznávám, kdybych měl pi*u, půjde to možná snadněji) a nebo ať si jede za své, ale pořád mi uniká smysl tohoto vlákna, které jsem bohužel dočetl až do konce.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]

tobig
Přidané 02.12.2014 22:10

Registrace: 22.11.09
Mr GS napsal:
to vikec:
motáš se v kruhu trapnosti Wink
Tohle tady už bylo.Nemám na to v každým dalším příspěvku vysvětlovat každýmu dalšímu přibržděncovi pořád dokola to samý comfort
Už si připadám,jak u blbejch na dvorku.
Mám svůj projekt,jestli sis nefšiml...tak přispěj,jestli mi nezávidíš i koule Nos

Dobrá vizitka, Petře.... Cool
tobig

hobr
Přidané 02.12.2014 22:24

moods napsal:
Kdysi za bolševika mi můj parťák ve státním podniku říkal: "Pamatuj si, že se celý svět točí kolem peněz a pi*i". Měl pravdu.

Stejně jako komentoval nápis "Se Sovětským svazem na věčné časy" slovy "Oni to sundají, až zjistí, že to není pravda". Měl pravdu.

Nedávno zesnulý autokrosový závodník Lojza Havel říkal: "Lidská závist je projevem vlastní neschopnosti". To bych vytesal do kamene.

Ať si ku*va jede kdokoliv kamkoliv na světě, ať si sežene peníze na cestu jakkoliv (ano přiznávám, kdybych měl pi*u, půjde to možná snadněji) a nebo ať si jede za své, ale pořád mi uniká smysl tohoto vlákna, které jsem bohužel dočetl až do konce.

clap
Já jsem to celé nečetl(chybí blijící smajlík), jenom ten závěr, ale stačí mi to na utvoření názoru na některé členy tohoto fóra....(chybí blijící smajlík)
A to se děje zrovna dnes, kdy má Tonda narozeniny....helpless
PS. Milošu, nejde ten smajlík někde najít, popřípadě objednat přes nějaký E-shop?
Věřím tomu, že by byl dost často používán.hmm!
Upravil hobr dne 02.12.2014 22:27

milanek
Přidané 02.12.2014 22:31

Registrace: 08.04.10
jako chápu ze po sezóně každýmu trosku hrabe - i mne :-) ale toto je už extrém , vlezte si go garáže a v něčem se dloubejte - a jestli mate moc novy stroje tak kupte nějaký šroty a dloubejte se v nich :-) všechno jen neplýtvat energii na psaní takových ......, nebo to špatně chápu a je to soutěž o nejzdegerenovanější motovlákno českého internetu - pak dobrý bude to horký kandidát
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)

http://alu-milanek.webnode.cz/
qwert
Přidané 02.12.2014 22:35

Registrace: 18.02.12
hobr napsal:
moods napsal:

clap
Já jsem to celé nečetl(chybí blijící smajlík), jenom ten závěr, ale stačí mi to na utvoření názoru na některé členy tohoto fóra....(chybí blijící smajlík)
A to se děje zrovna dnes, kdy má Tonda narozeniny....helpless
PS. Milošu, nejde ten smajlík někde najít, popřípadě objednat přes nějaký E-shop?
Věřím tomu, že by byl dost často používán.hmm!

Hobr tenhle by ti mohl stačit..i59.tinypic.com/2mn21s4.gif
Jinak si teda myslím že tady řešíte obyčejnou českou závist..

hobr
Přidané 02.12.2014 22:36

Milánek - poslední věta je hodně pravdivá....cry

hobr
Přidané 02.12.2014 22:38

Qwert - není v nabídce....Sad

sved63
Přidané 03.12.2014 00:11

qwert : Jo asi jsi to shrnul otevřeně a přesně

Strana 9 z 11:   1  ...  6    7    8    9    10    11  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 97
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.26 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI