... a zase klasika... vidíte jen to, co Vám naservíruje TV Hovna a napíšou ulhaný chcípáci z Novinek.cz... Ty jsi u toho byl? Ty víš, proč ho sejmuli? Upřímně, já být policajt a jet k zásahu, kde borec zmlátil holku, tak mu taky nahážu na voči...
Tak to si velký profík a máš můj respekt!
A taky mu rozšlapeš mobil?
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Pro milovníky policií, armád, tvrdé ruky zákona a ostatní pomatence jsem si dovolil jeden odkaz. jasně že to jejich názor nezmění, ale nebudou už tak tupě mávat "divokým západem". Kéž by tu byl. http://cover72.ne...ecnost.htm
Jasně, minulost se vrátit nedá a ani po tom netoužím, ovšem jisté poučení bychom si z ní mohli vzít.
Určitý znak "češtví" netkví ani tak v předpokakanosti, jako v nepoučitelnosti a v podstatě snadné práci co se vymejvání mozků týká. Někteří mistři GS by mohli vyprávět.
Upravil Medik dne 27.02.2015 15:44
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já bych to udělal,jako USA v boji proti IS (podobnost v nevděčnosti není čistě náhodná )
Dal bych všem policajtům volno,dokud by všichni ostatní nezačali škemrat o to,ať už konečně někdo zasáhne a něco udělá.Sice by to stejně nepomohlo všem a zase by se žgryndalo (viz. výše zmíněná situace ),ale aspoň pár chytráků by se chytlo za rypák a možná by to pomohlo i těm,kteří rozhodují o tom,kolik peněz se jim dá a kolik se investuje do jejich výcviku,výstroje a výzbroje.
Myslím,že by se celkem rychle ukázalo,kde je priorita a kdo co dělá nebo nedělá A dokonce si myslím,že i ty facky ****ům by se náhle přehlíželi,až by si víc lidí "čichlo" k těm,s nimiž se oni potýkají denně.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ivan napsal:
entoni - s těmi kluky máš hypoteticky pravdu, ale nikdo z nás se neumí vžít do jejich pocitů a asi i já bych měl v hlavě jedinou myšlenu, být odtamtud pryč. To, jak to udělali, jak pod stolem dokázali zachovat klid, využíli momentu pauzy a chlapa ještě ohrozili a zdrželi židlí, je myslím obdivuhodné. A nevím jak jsi přišel na to, že nebylo koho zachranovat, kluci mluvili o křiku zraněných, klidně mohl někdo žít další hodinu, to ukáže pitva, ale nevím, jestli to zveřejní.
v pořádku, já je taky nijak neodsuzuji, 99% lidí by to udělalo asi stejně, ale šance zasáhnout proti němu tam byla taky, aspoň tedy podle jejich slov, než jen běžet metr od něho a modlit se, jestli to stihnu než znovu nabije nebo ne...
a k tomu zachraňování, kluci říkali, že tam padly další dvě série několika výstřelu, když už byli venku, z toho usuzuji, že dědek dobil a pak následně dokončil svoje započaté dílo tam, kde se mu to hned napoprvé nepodařilo...
Medíku,kdybych byl vymytej,tak asi nemám na všechno svůj vlastní názor.Tím spíš,když se často neztotožňuje s názorem většiny
Tímto bych tě rád poprosil aspoň o pokus se zamyslet,než něco vypotíš
Na rozdíl od tebe jsem si za svými názory stál i mezi těma,co označuješ za vymytý a dokonce jsem si z toho neodnesl doživotní trauma,jako ty..ale chápu,že někdo je hold přikáklej a musí si to kompenzovat ozbrojováním a silnýma řečma na netu s pokusy o ponížení autorit(PČR,AČR...),ze kterých má podvědomě strach a tím proti němu bojuje
Upravil Mr GS dne 27.02.2015 16:11
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Geralt napsal:
Puchyyla> k tomu se nemá cenu snad ani vyjadřovat...
Fakt si myslíš, že je to taková flákárna?!
Možná by bylo lepší policii zrušit a vrátit se do dob divokého západu, ne?! Přestřelky na ulicích na denním pořádku, právo silnějšího atd... Omg.
Fakt miluji tyhle řeči typu všichni policajti jsou, všichni cikáni jsou, všichni Pražáci jsou, všichni Moraváci jsou atd.
Z tvé reakce soudím, že výraz flákat si vykládáš jinak, než jsem jej já zamýšlel. Netvrdím, že tam nic nedělají, že sedí na zadku a šťourají se v nose. Jen prostě to, co dělají, společnosti nepřináší užitek. Je to taková ta práce pro práci. A ano, opravdu si myslím, že bez policie by to na světě nefungovalo o nic hůř, než s ní. To že je potřeba a bez ní by to nešlo je pouze demagogie vyvolávaná těmi, kteří ji jako jediní potřebují pro demonstaci moci, zastrašování řadového občana, vyvolávání falešného pocitu bezpečí, vytváření té umělé zaměstnanosti atd.
Přijde mi, jestli nežiješ v nějaké izolaci...
Hledání nezvěstných osob, dětí, ukradeného majetku, prevence kriminality na ulici, zásahy v případech napadení, to vše Ti přijde jako práce po práci?!
Tvůj názor je pro mne dost nepochopitelný, asi žijeme každý v jiném státě...
Máš děti? Asi ne, jinak bys takové hlouposti nepsal. Zajímalo by mne, koho bys volal, kdyby se Ti nedejbože dítě nevrátilo ze školy, nebo tvůj starý rodič z procházky v lese. Kam bys volal? Na nádraží? Kdo by prohledával ten les? Nádražáci? Nikomu to nepřeji zažít, ale v takovou chvíli bys možná začal mluvit jinak a ne, že to jsou jen flákači a uměle zaměstnaní lidé. A až Tě třeba přepadnou, nebo okradou, nebo "jen" srazí autem jako mně, tak si pachatele hledej také sám...
Zajímalo by mne, čím Ty jsi tak moc prospěšný společnosti, že bys zrušil policii...
To se moc krásně čte člověče, bohužel, ve většině případů ale hledá a najde už jen mrtvoly, o hledání ukradeného majetku bych raději pomlčel, všichni známe ty zprávy po 3 měsíčním neúspěšným pátrání.
Starý rodiče, pokud je zdravotní stav takový, že kolabují, nebudu pouště nikam samotný nebo jim dám telefon. Mně osobně dvakrát nepřijeli na zavolání, škodu z 2x vyloupenýho auta jsem si uhradil sám, vykradenou chalupu jsem ani nehlásil proč jako?
Upozornil jsem dva policisty na Václaváku na okrádající cikánky přímo před našima očima opilýho turistu, neslyšeli neviděli, přehlídli je jako pole lán.
Zato mě mnohokrát zastavili, aby zkontrolovali lékárničku nebo jen tak preventivně, jestli náhodou nejedu pod vlivem.
Kolikrát jsme slyšeli, že nemůžou konat, až prý jak se něco stane, tak přišli na českobudějovicku dva lidi o život jen proto, že policie odmítla přijet z výše uvedeného důvodu.
O policii z doby před r.1989 už psát nebudu vůbec.
Jak dlouho lidstvo užívá výdobytků policie? 200 let? Jak ty statisíce let vývoje společnosti mohlo lidstvo přežít až do dnešní doby, že se už dávno nevymlátili?
To je velmi mylný názor, že lidi drží na uzdě policie, tak možná za totality tomu tak je, to člověk nemohl mít ani dlouhý vlasy.
Krade se stejně v malém i velkém policii navzdory, vraždí se taky stejně. Hele, snad nám nechceš říct, že nekradeš a nezabíjíš jen proto, že je na to zákon, a pokud by nebyl, už bys vraždil a kradl.
červenej Elf
Geralt napsal:
Puchyyla> k tomu se nemá cenu snad ani vyjadřovat...
Fakt si myslíš, že je to taková flákárna?!
Možná by bylo lepší policii zrušit a vrátit se do dob divokého západu, ne?! Přestřelky na ulicích na denním pořádku, právo silnějšího atd... Omg.
Fakt miluji tyhle řeči typu všichni policajti jsou, všichni cikáni jsou, všichni Pražáci jsou, všichni Moraváci jsou atd.
Z tvé reakce soudím, že výraz flákat si vykládáš jinak, než jsem jej já zamýšlel. Netvrdím, že tam nic nedělají, že sedí na zadku a šťourají se v nose. Jen prostě to, co dělají, společnosti nepřináší užitek. Je to taková ta práce pro práci. A ano, opravdu si myslím, že bez policie by to na světě nefungovalo o nic hůř, než s ní. To že je potřeba a bez ní by to nešlo je pouze demagogie vyvolávaná těmi, kteří ji jako jediní potřebují pro demonstaci moci, zastrašování řadového občana, vyvolávání falešného pocitu bezpečí, vytváření té umělé zaměstnanosti atd.
Přijde mi, jestli nežiješ v nějaké izolaci...
Hledání nezvěstných osob, dětí, ukradeného majetku, prevence kriminality na ulici, zásahy v případech napadení, to vše Ti přijde jako práce po práci?!
Tvůj názor je pro mne dost nepochopitelný, asi žijeme každý v jiném státě...
Máš děti? Asi ne, jinak bys takové hlouposti nepsal. Zajímalo by mne, koho bys volal, kdyby se Ti nedejbože dítě nevrátilo ze školy, nebo tvůj starý rodič z procházky v lese. Kam bys volal? Na nádraží? Kdo by prohledával ten les? Nádražáci? Nikomu to nepřeji zažít, ale v takovou chvíli bys možná začal mluvit jinak a ne, že to jsou jen flákači a uměle zaměstnaní lidé. A až Tě třeba přepadnou, nebo okradou, nebo "jen" srazí autem jako mně, tak si pachatele hledej také sám...
Zajímalo by mne, čím Ty jsi tak moc prospěšný společnosti, že bys zrušil policii...
To se moc krásně čte člověče, bohužel, ve většině případů ale hledá a najde už jen mrtvoly, o hledání ukradeného majetku bych raději pomlčel, všichni známe ty zprávy po 3 měsíčním neúspěšným pátrání.
Starý rodiče, pokud je zdravotní stav takový, že kolabují, nebudu pouště nikam samotný nebo jim dám telefon. Mně osobně dvakrát nepřijeli na zavolání, škodu z 2x vyloupenýho auta jsem si uhradil sám, vykradenou chalupu jsem ani nehlásil proč jako?
Upozornil jsem dva policisty na Václaváku na okrádající cikánky přímo před našima očima opilýho turistu, neslyšeli neviděli, přehlídli je jako pole lán.
Zato mě mnohokrát zastavili, aby zkontrolovali lékárničku nebo jen tak preventivně, jestli náhodou nejedu pod vlivem.
Kolikrát jsme slyšeli, že nemůžou konat, až prý jak se něco stane, tak přišli na českobudějovicku dva lidi o život jen proto, že policie odmítla přijet z výše uvedeného důvodu.
O policii z doby před r.1989 už psát nebudu vůbec.
Jak dlouho lidstvo užívá výdobytků policie? 200 let? Jak ty statisíce let vývoje společnosti mohlo lidstvo přežít až do dnešní doby, že se už dávno nevymlátili?
To je velmi mylný názor, že lidi drží na uzdě policie, tak možná za totality tomu tak je, to člověk nemohl mít ani dlouhý vlasy.
Krade se stejně v malém i velkém policii navzdory, vraždí se taky stejně. Hele, snad nám nechceš říct, že nekradeš a nezabíjíš jen proto, že je na to zákon, a pokud by nebyl, už bys vraždil a kradl.
To je přesně ten směr uvažování, co jsem měl na mysli. Lidi nepáchají zločiny proto, že by se báli policie (upřímně, bojí se někdo z vás PČR?). Důvod proč lidi respektují zákony je jinde, policie nepolicie.
Prostě se to tady zase zvrhává do zadele! Jako obvykle jsem se přesvědčil, že podobných debat se nemám na GSforu účastnit, protože tady je vždycky každej chytrej a ve finále se tu vyřeší velký kulový. Čus
Mr GS napsal:
Medíku,kdybych byl vymytej,tak asi nemám na všechno svůj vlastní názor.Tím spíš,když se často neztotožňuje s názorem většiny
Tímto bych tě rád poprosil aspoň o pokus se zamyslet,než něco vypotíš
Na rozdíl od tebe jsem si za svými názory stál i mezi těma,co označuješ za vymytý a dokonce jsem si z toho neodnesl doživotní trauma,jako ty..ale chápu,že někdo je hold přikáklej a musí si to kompenzovat ozbrojováním a silnýma řečma na netu s pokusy o ponížení autorit(PČR,AČR...),ze kterých má podvědomě strach a tím proti němu bojuje
Bingo, já to věděl Napsal jsem skoro dva odstavce, ale pak jsem se na tvou radu zamyslel a smazal jsem to. Stejně mě tak dokonale znáš, že vlastně předem víš, co napíšu. A nyní jdu zaléčit svém strachy, zvětšit si óné a pomazlit se s železem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
MALI napsal:
Prostě se to tady zase zvrhává do zadele! Jako obvykle jsem se přesvědčil, že podobných debat se nemám na GSforu účastnit, protože tady je vždycky každej chytrej a ve finále se tu vyřeší velký kulový. Čus
No taky jsem doufal že se tu nepovedou "bulvární" řeči. Myslím že z tohodle má vyplynout to, že policie ještě nějakou dobu na tohle připravená nebude, pokud jestli a ten komu to nevadí ať si doufá že se nic nestane. A komu to vadí tak pro to začne něco dělat nebo už dělá. Policie samozřejmě nemůže být všude že ... ale můj názor je ten že do toho jít měli a je mi jedno co mají v přírůčce nebo že si nevzali do kufru vesty (jen příklad), prostě to od nich jako občan očekávám ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Přemýšlím, jestli naše policie může mít ještě horší pověst než má. Zmlátit někoho za to, že si nahlas pouští muziku, to by jim šlo. Stejně jako skákat po spoutaném muži anebo kopat do zraněného motorkáře. Rozdávat pokuty za špatné parkování a měřit za bukem s radarem. Na to na všechno jsou machři. Stejně jako umí zmlátit tlustou ženskou, která si na ně dovila otevřít pusu. A perfektně umí z civilistů udělat blokádu, když chtějí zastavit silničního "piráta".
Ale když přijde na to "Pomáhat a Chránit", tak to se po nich slehne zem.
červenej Elf
Dobrej článek: Podle Interpolu může nošení zbraní mezi civilisty účině bránit terorismu http://magazin.st...terorismu/I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Ten článek je pravda pravdoucí a není jediný takového názoru. pokud si někdo z politiků postaví kampaň na zákoně o omezení zbraní, tak jsme v prdeli definitivně. Kdyby bylo nošení zbraně napřed povoleno i ,,viditelně" a získat ZP by bylo stejné jako dnes, tak moc lidi by si rozmyslelo než někam vpadnou protože jednak by byla nějaká ta zbraň vidět a hlavně by těch zbraní bylo mezi lidma víc. Já zbraň legálně vlastním a jsem připraven ji použit pro obranu své rodiny byť by mě to stalo basu za populární neprimeřenou obranu jak je v ČR zvykem. Na střelnici se snažím chodit každy týden. Co se týká toho zásahu PČR, tak je to svým způsobem tragédie. Je to zkratka jejich práce, ale nikdo z nás jsme tam nebyli, tak se to těžko hodnotí. Dle mého názoru měli udělat vše pro to, aby zachránili rukojmí. Pokud se nepletu, útočník stál někde u stolu a v klidu si nabíjel, tak že žádné barikády atp. Z druhé strany na to nemají dostatečný výcvik protože jsou cvičeni na vybíráni pokut a běžnou rutinu. Tím jsem chtěl hlavně říct, že jakékoli omezování zbraní by bylo krok zpět a už bychom byli úplně jako ovce na porážku.
Pořád Ti policajti byli dva... A pokud měnil zásobníky/nabíjel, tak by měli trénování fešáci dost času ho zpacifikovat. Vždyť policajti byli dva, měli zbraně a v restauraci byli NEOZBROJENÍ a nevycvičení lidé... Ale jak jsem psal, jak to opravdu bylo se už nikdy nikdo nedozví...