Ke GoPro 4 Hero Black máme přídavnou baterku i LCD, oboje naráz nasadit nelze, ale dáváme přednost baterii, protože jako LCD může skvěle fungovat mobil. A napájet ho i za provozu přes MicroUSB, třeba z powerbanky, jde asi taky, i když jsem nezkoušel, výdrž s přídavnou baterkou je pro nás dostatečná.
Upravil Ivan dne 27.04.2015 10:51
Mam gopro 3 black, kdyz nepotrebuju 4k tak asi 4ku nepotrebuju. Koupil sem si lcd bat pac - sice na gopro pasuje, ALE nejsou k tomu zada takze to nemuze byt v krytu! Tomu nerozumim.
Marku ten drift je dobrej? Hodne lidi to vracelo a uz dva roky neprisli s nicim novym jestli se nepletu.
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz
Matej Tresnak napsal:
Mam gopro 3 black, kdyz nepotrebuju 4k tak asi 4ku nepotrebuju. Koupil sem si lcd bat pac - sice na gopro pasuje, ALE nejsou k tomu zada takze to nemuze byt v krytu! Tomu nerozumim.
Marku ten drift je dobrej? Hodne lidi to vracelo a uz dva roky neprisli s nicim novym jestli se nepletu.
Psal si, ze chces 1080/120fps, tak pisu Gopro 4, 3ka to pokud vim neumi ne?
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Matej Tresnak napsal:
Psal si, ze chces 1080/120fps, tak pisu Gopro 4, 3ka to pokud vim neumi ne?
Matej Tresnak napsal:
Mam gopro 3 black,... Koupil sem si lcd bat pac - sice na gopro pasuje, ALE nejsou k tomu zada takze to nemuze byt v krytu!
Co je lcd bat - LCD displej i s přídavnou baterkou? My nějaký LCD máme, je dotykový, takže v krytu k ničemu. Pak máme přídavnou baterku, je dost silná a k němu, přímo v sadě, byla rozšířená záda k tomu vodotěsnému plexi pouzdru. GP3 má stejný tvar jako GP4, tj. vodotěsný kryt je stejný?
Druhý pokus, sice přízemnější, ale z našeho oboru. Stále to má mouchy, ale všimněte si mého hereckého výkonu, jak se tvářím stále veseleji... https://www.youtu...O4gImFfbdw
A tady mají jiný typ i u nás, dá se namontovat na helmu, motorku nebo teleskopickou tyčku, má několik režimů: http://www.pelika...amp;lng=en
Napadlo mne to, když jsem začal uvažovat o točení některých pozemních záběrů s koptérou z ruky, má taky 3-osý stabilizovaný gimbal. A narazil jsem i na tyhle držáky.
Upravil Ivan dne 30.04.2015 15:36
Tohle jsem si =řesně chtěl koupit ... šlo to za tuším 5000 sehnat, ale... neměl jsem to v ruce a nevím jak by to fungovalo. Takže zatím vyčkávám, až si to někdo koupí a vyzkouší
Pertla - hmm, a já doufal, že to už někdo má. Budu to muset urychlit, teď jsme byli na Rujáně a s GoPro celkem debakl - na motorce jsem to měl uchycené originálním úchytem zboku na blatníku a hrozně se to klepe, musím to vymyslet lépe. Bohužel ani záběry z ruky nebo tyčky za chůze nejsou nic moc a stabilizovaný držák by to řešil. Jediné povedené jsou statické záběry, musím to celé projít a snad se najde pár použitelných... K videu C1 - jak jsem psal, zkoušel jsem novou tyčku, udělal pár záběrů a pak mi je bylo líto vyhodit. Fotku GoPro jsem někde stáhnul a dal ji tam, nepřišlo mi to mimo mísu, stejně jako jsem na začátek videa s kostely dal pár záběrů Phantoma, které jsem točil na zahradě. Nicméně částečně souhlasím, ale protože nějakou "upoutávku" použité techniky nepovažuji za nesmyslnou, až se to naučím, udělám nějakou vlastní univerzální úvodní animaci, díky za připomínku.
Ještě k držáku - zatím se mi nejvíc líbí tenhle Rider - jde upnout kamkoliv kam GoPro, i na tyčku, má několik režimů stabilizace...: https://www.youtu...hJkkuKaTsM
welli - to video je bezva, ale nevyplývá z něj chyba baterky, spíš pilota, který možná nejdřív létal z mola, kde měl uloženou pozici, na kterou se koptéra automaticky při kritickém stavu baterky vrací. Jiný důvod nevidím, protože mám pocit, že pilot chce letět k sobě, ale koptéra se na něj vzápětí vykašle a přejde do toho automatického režimu. A chyby pilota? 1.odešel z místa uloženého místa startu (to jde bez rizika za použití funkce dynamického home pointu, pak se koptéra vždy vrací k vysílačce). 2.Home point nahrál na nevhodném místě na molu, kde díky přesnosti GPS může koptéra přistát na šutrech nebo ve vodě. 3.Létat tak nadoraz že dojde ke kritickému stavu baterky je blbost, přitom pilot (aspoň u Phantoma Vision) má na displeji telefonu dokonalý přehled o stavu baterky, rychlosti ubývání energie i zbývajícím času letu. Jinak moje baterky jsou OK, psal jsem Ti SZ.
Ivan přiložený následující obrázek: