Dobrý večer všem,
nejdřív se chci omluvit za nekomunikaci. V práci mraky auditů a do toho nám začalo marodit 5ti měsíční mimčo. Dal jsem přednost těmto problémům a nechal svářeče pracovat.
V každém případě něco vyrobeno je. Osobně jsem nainstaloval, zvuk je hrubší, zátah odspodu se zlepšil, střílení do výfuku jsem žádné nezaznamenal. Výfuk je originál.
Fotky přidávám hier
und hier
Cena dle svářeče 1700-1800 Kč. Svody jsou ještě před broušením.
Ještě jednou se omlouvám... Lukáš
Upravil Resco dne 21.03.2016 21:19
Když nejde o život, jde o houno.....
Tak první svod už je u zájemce. Dnes snad proběhla montáž, zítra bude zkouška a snad i pozitivní hodnocení.
Finální verze vypadá takto
Pokud by je někdo chtěl vyleštit, tak bych to musel zařídit v kooperaci jinde. Ale vzhledem k tomu, že svod bude neustále špinavý , je to asi zbytečné.
V úterý začnu rozesílat další kusy dle pořadí , jak jste mi psali do zpráv.
Tak ten prvni jsem byl asi ja ?. Musim rict ze super prace. Svod padnul na misto bez jakekoliv upravy. Zvuk hlubsi, odezva na plyn super. Zitra to pujdo otestovat. Diky!!!!
První jsem byl já , ty až druhý.
Jsem rád, že to sedlo a snad i funguje. Zítra když tak přidej postřehy z delší jízdy.
Skvělý, no u nás se bude zítra "tunit" , budeme tady dvě adventůry a máme jenom jeden svod (kamarád ještě není pořád rozhodnutý) tak vyzkoušíme a uvidíme, ale Resco kdyby coby byl by ještě jeden na prodej ? Upřesnil bych zítra, díky.
Ahojte všici, jak jsem psal o víkendu jsme zkoušeli instalovat y-svod a dá se říci že podle toho co tu čtu tak klasika - zvuk hlubší a s lepší odezvou za plynem ve spodních otáčkách (střílení během zatím "jen" 30 km nezaznamenáno) takže kamarádi spokojeni a tímto chci požádat Resca o objednání 1ks Y-svodu, více v pm, díky.
Tak včera namontován Y svod od Sharonu.
Sednul tam jako prdel na hrnec. Vyhodil jsem propojku, nasadil KN filtr, nechal originál výfuk a paráda.
Sbírá se to takřka od volnoběhu, nestřílí to, hluk přijatelný.
Prostě super...
Dodání 2 týdny, jednání na výbornou.
Ahoj,
první 4 svody jsou u nových majitelů. Tento týden posílám svod Barborinovi a znovu Kennymu, čímž se mu omlouvám za pozdní dodání. Další budou zaslány dle pořadí ve kterém jste mi psali PM.
Ano, servisák má pravdu, že takto vypadá vzorový svod. Ale cenově bude zřejmě trochu jinde. Já naše svody nikomu nenutím, jak vypadají všichni ví dopředu(fotky jsem sem dal). Vyrobený je ze stejných trubek, které se používají na výfuk pro M3, takže to snad něco vydrží.
Osobně si nechám radši udělat obyčejný svod, který nebude na okrasu, protože jezdím 60% v terénu a svod je neustále od bláta a dostává nárazy od kamenů.
Svodu, který by stál 5 a více tisíc, by mi bylo líto....
[quote]Resco napsal:
Tak první svod už je u zájemce. Dnes snad proběhla montáž, zítra bude zkouška a snad i pozitivní hodnocení.
Finální verze vypadá takto
Tak tyhle fotky jsem asi neměl vidět... ((
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Provedení spoje není z hlediska funkce správné. Když něco vyrábím a prodávám, měl bych se snažit, aby to bylo co nejlépe funkční. Chápu,že výrobce neumí ohýbat trubky a řeší tvar spasováním kolínek, je věc každého, co si na motorku navěsí, ačkoli to nechápu proč když mám stroj pro radost si na něj navěsim hranatej...bastl, protože byl nejlevnější... Ale k věci, správně musí být spoj jednotlivých svodů provedený plynule tak, aby ani na okamžik nepřešel průřez jedné trubky do vyššího průřezu, než má pak společný svod. Není svod, jako svod...
Wer später bremst, fährt länger schnell.