Jarní aprílová "Radarka", enduro-kemp pro začátečníky a setkání BMW GS fóra
Přidané 29.03.2016 20:00
No to teda....takhle nás nalákat
Toníku, i já mám ráda zvířátka, tak prosím také o rezervaci jednoho místa u stolu
A jelikož se klecanskej Pavel vo víkendu dobře vyspal a pak měl dobrou náladu, tak jsem se cestou domů z výletu za ním udržela a tím se po zimě hnedle pěkně rozjezdila....tedy je velká šance, že se udržím i ve tvojí skupině
Přidané 29.03.2016 20:22
svatka napsal:
No to teda....takhle nás nalákat
Toníku, i já mám ráda zvířátka, tak prosím také o rezervaci jednoho místa u stolu
A jelikož se klecanskej Pavel vo víkendu dobře vyspal a pak měl dobrou náladu, tak jsem se cestou domů z výletu za ním udržela a tím se po zimě hnedle pěkně rozjezdila....tedy je velká šance, že se udržím i ve tvojí skupině
Svatko ale ale a v kolik a kdy pojedeme pátek nebo sobota už jsem hledal propustku a pojedeme zase ve skupině jede s nama Malej Mali ten cernousek od Hořovic u Berouna...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Přidané 29.03.2016 20:42
Tak napíšu to radši aj sem ať má Ruda lepší přehled (anketu jsem vyplnil), Kroměřížáci jedou v pátek tři, spíme v jednom stanu ješivá bude ještě místo, jest a pit budem co hrdlo rádčí a na bizóna nejedem páč stejně musíme na oběd dom a my stejně radši mladý telátka.
Přidané 29.03.2016 23:28
Nazdar Rudu takze to vypada, ze dojedeme dva na patecni odpoledne a vecer a v cca 23:00 pojedeme domu hold casu neni.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 30.03.2016 09:04
servisak napsal:
což o stádo ja spíš přemyšlím jestli se te davové vyjížďky vůbec učastnit
Přesně nemám rád davy a nepojedu ve stádě s oveckama .Takže určitě určíme servisaka jako vůdce druhé smečky hladových vlků a pojedeme do A tam jsem žádné služby nevyzkousel a budu doufat že mají lepší úroveň než D a když nenajdeme tu putiku co minule s Tondou tak dáme na pumpě bratwurst
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Přidané 30.03.2016 09:11
servisak napsal:
což o stádo ja spíš přemyšlím jestli se te davové vyjížďky vůbec učastnit
To už si musíš rozhodnout sám. Kam se jede víš. Klidně můžete jet sami nebo se s někým domluvit a já tam "přivezu" zbytek. Určitě se pojede v takovém počtu "na pohodu", ale zase né jako s hnojem - takže kdo chce jet pomaleji, tak pojede za mnou, a kdo chce závodit, tak může jet na "chvostu" . Nebude to klasická "vyjížďka " jako na motosrazech (sám je nemusím), nebudou se zastavovat křižovatky atd. - každej jede sám za sebe. Ví se cíl, ví se na kolik hodin tam být, takže není nutné jet ve velké skupině, když to někomu nevyhovuje. Prostě každý se může zařídit podle sebe - anarchie :-)
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 30.03.2016 09:37
Jinak kdyby z těch lidí, co se přihlásili na oběd chtěl jet někdo sám nebo ve vlastní skupince, tak tady je trasa, kterou pojedu já:
trasa "tam": https://mapy.cz/z...t=&rt=