Tak to byl dnes opravdu vydařenej vejlet. Sraz VW "brouků a VW "tranďáků" a dalších samohybů s motory z VW "brouků" neměl chybu. Dali jsme si výbornou klobásu. Ještě jsme to natáhli do údolí Wachau (mezi Melkem a Kremsem) okolo Dunaje po obou březích - v kiosku za Melkem proběhlo druhé kolo klobásků (tentokrát sýrových) + "gulaschsuppe" . No a cesta zpátky zapadlejma silničkama k hranicím ke Znojmu, ta byla kvůli minimálnímu provozu úplně excelentní - na cca 80km jsme potkali tak maximálně 20 aut.
Nějaký foto:
...kdyby měl někdo chuť a čas, tak dnes je "otvírání sezony" Motobaru u Hanky (nyní dočasně na Střelnici v Bílovci)
...já vím, zahajovaček už bylo , ale k "motomamce Hance" chovám velké sympatie a akce je již tradičně spojena s charitou , tak se tam aspoň protáhnu
Upravil prezi dne 10.05.2009 10:46
...tak z kochačky po Beskydech se stal výjezd na halušky k bratrům Slovákům ...Hukvaldy, Frýdlant n.Ostravicí, Bílá, Makov, Bytča, Považská Bystrica, Ilava, Košecké Podhradie, Čičmany, Valaska Belá a zpět ...celkem cca 400km pohodových kilometrů
...PavleGS - dík za společnost - letos zřejmě nejhezčí vyjížďka
sakra Prezi, taky sem se tam potuloval....zase sme se minuli....
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivoši ...ty jo - škoda! my dva se už míjíme dlouho ...možná by pomohlo, když se jednou normálně domluvíme a někde se "scukneme"
PavleGS ...příště jedeme hned ráno ...nebo můžeme i někde přenocovat a projet toho více ...Slovensko mám moc rád
...halušky byly výborné ...a vzhledem k tomu, že jsem si potom nedal tu zmrzlinu, tak i bez následků ...v opačném případě nevím-nevím
Upravil prezi dne 10.05.2009 11:11
Kdo ještě neslyšel tak na 14. -17 KVĚTNA 2009 se plánuje zatím největší akce v ČR v ATC MERKUR PASOHLÁVKY se uskuteční 1. EURO BIKE FEST MUŠOV (www.eurobikefest.cz). Co jsem zaslechl tak O organizáci se +/- starají kluci co pořádají MOTONÁLET V NIKOLČICÍCH (31.7 - 1.8.2009) tak by to mohlo být dobré co?
Upravil VladimirH dne 11.05.2009 16:26
VladimirH napsal:
Kdo ještě neslyšel tak na 14. -17 KVĚTNA 2009 se plánuje zatím největší akce v ČR v ATC MERKUR PASOHLÁVKY se uskuteční 1. EURO BIKE FEST MUŠOV (www.eurobikefest.cz). Co jsem zaslechl tak O organizáci se +/- starají kluci co pořádají MOTONÁLET V NIKOLČICÍCH (31.7 - 1.8.2009) tak by to mohlo být dobré co?
neslyšel sem otom,to bude asi tím,že tomu udělali reklamu akorát unich v hospodědřív sem jezdil na motonálet,ale vté díře,když pralo slunko bylo na zdechnutí,minulej rok už sem si tam udělal jen vyjížďku,mrknul sem z kopce kolik je lidí a pokračoval sem dál posvém
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
VladimirH napsal:
neslyšel sem otom,to bude asi tím,že tomu udělali reklamu akorát unich v hospodědřív sem jezdil na motonálet,ale vté díře,když pralo slunko bylo na zdechnutí,minulej rok už sem si tam udělal jen vyjížďku,mrknul sem z kopce kolik je lidí a pokračoval sem dál posvém
Tak Motonálet Nikolčide je snad největší motosraz v ČR, ne?
Loni jsem tam byl a paráda, až na ten proseklej krk toho kaskadéra..
Letos jedu zas Tak doufám, že se tam tak nějak uvidíme
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
motonálet určitě neemyslím,že kanálová stoka je větší,zažil sem vyjížďku kde bylo přes 1000 motorekjá bych si tipnul,že největší sraz unás a to už po několik let je Jawáč
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
motonálet určitě neemyslím,že kanálová stoka je větší,zažil sem vyjížďku kde bylo přes 1000 motorekjá bych si tipnul,že největší sraz unás a to už po několik let je Jawáč
Tak Jawáč nevím, ale na Kanálovce jsem taky byl a též guttt
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
...EURO BIKE FEST, Motonálet, FREEDOM PARTY Rožnov p. R .... to jsou moc GIGA akce na mne
...maximálně tak okouknout mašiny a fičet dál ...nikomu to neberu, ale taky nezávidím ...budou se tam muset obejít beze mne
Přesně tak.Holubice mám skoro za barákem,a Nikolčice taky.Jezdil jsem tam tak před devíti lety,když to byly komorní srazy.Největší sraz byl tenkrát myslím v Ostrovačicích.
BMW R 1100GS vzor kačer
VladimirH napsal:
O EURO BIKE FESTU mluvili na radiu HEY. Prý chtějí ukázat světu že i čeští motorkáři umí pořádný festival (srovnávali to s festivalem u Balatonu, pak něco velkého v NĚMECKU a tak). Co se týče Nikolči před dvouma rokama jsem tam byl poprvé a naposled (a to jsem ještě jenom točíïl pivo). Šlo spíš informovat o tom co se děje