zeptám se , jede někdo v sobotu ráno přes Hradec Králové ? nebo někde poblíž ? že bych se přidal ..
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
no já bych se přidal , ale kdy tak asi nějakje čas už víš ?
Roman_bmw napsal:
zeptám se , jede někdo v sobotu ráno přes Hradec Králové ? nebo někde poblíž ? že bych se přidal ..
jojo,bystřické jede ráno přes hradec,přibere ivoše a
Bystricke,ja su asi uplne blbe,ale co budes delat v Hradci Kralove? Pak se nediv,ze rano musis vstavat ve 4h.Predpokladam,ze jedes od Olomouce a to se jezdi Svitavy,Rychnov n./K. a ne Hradec Kralove.Ale pokud to chces mit o 35km dal a po frekventovanejsi ceste tak budiž.Nebo,ze by snad Ivos neznal cestu z Hradce a ty ho tam musis vyzvednout?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
no je to pravda, ale ta kliden nekde Nove Mesto nad Metuji .... nebo Nachod a cestu za Hronovem pres Vysokou Srbskou znam perfektne
Roman_bmw napsal:
Bystricke,ja su asi uplne blbe,ale co budes delat v Hradci Kralove? Pak se nediv,ze rano musis vstavat ve 4h.Predpokladam,ze jedes od Olomouce a to se jezdi Svitavy,Rychnov n./K. a ne Hradec Kralove.Ale pokud to chces mit o 35km dal a po frekventovanejsi ceste tak budiž.Nebo,ze by snad Ivos neznal cestu z Hradce a ty ho tam musis vyzvednout?
máš naprostou pravduale nechci jet jen z bodu á do bé,chci si to užít a to jízdounejlépe a malou bandou,proč ne
tam nahoru kvám sem jezdil na srazy xjr,takže cestu znám,tu nejkratší,i bez gps,nejde o ujeté km,ale o zážitek ať mám naco v důchodu vzpomínat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Male upresneni cesty.Jak jsem psal,tak cesta Hronov-Broumov je ode dneska asi na mesic uzavrena.Takze kdo zvoli moznost 1,tak proste jede po vyznacene objizdce smer Broumov.Pouze pod kopcem z dlazebnich kostek(mozna nad nim bude semafor) nezapomente odbocit doprava!!!Moznost 2 zustava stejna.Je to uzsi a tocivejsi,ale min.provoz.Prijedte pokud mozno s natankovanyma motorkama.Moznost tankovani pri vyjizdce je omezena.Kdo pojede jenom silnici,tak najede asi 200km,kdo i off-road,tak asi 240km.Venkovni sezeni bude pod velkym stanem,protoze na vikend hlasej sice teplo,ale prehanky a bourky.Snad to nebude tak hrozny a neodradi vas to!
Nachod bude urcite ucpanej,tak se to nebojte predjet!A kdo pojede po hradecke dalnici,tak ta na konci bude taky pred Hradcem ucpana.Sice to tam popojizdi docela rychle,ale rychlejsi je sjet o 2 sjezdy driv,smer Nove mesto a do Hradce po stary.Je tam jenom jedna vesnice a docela malej provoz.Z tehle strany fronta neni!
Kdo je zapsanej pouze v diskusi a vi,ze prijede,tak mi to upresnete v komentarich.
Lukin napsal:
Nazdarek, ma nekdo v planu jet na ten srazik na malem gs??
já jedu na malé 650 ale ST :-)
Upravil Roman_bmw dne 04.05.2009 15:38
Roman_bmw napsal:
máš naprostou pravduale nechci jet jen z bodu á do bé,chci si to užít a to jízdounejlépe a malou bandou,proč ne
tam nahoru kvám sem jezdil na srazy xjr,takže cestu znám,tu nejkratší,i bez gps,nejde o ujeté km,ale o zážitek ať mám naco v důchodu vzpomínat
já bych předběžně navrhoval Nové Město nad Metují náměstí čas tak okolo 8.00 až 8.30 anbeo dříve do Machova to je tak cca 35 min normální cesty , doufám že mě neuženeš moji 650-ku a tankovat naposled v Náchodě , pak už nic nikde není
Upravil Roman_bmw dne 04.05.2009 15:33
Přijedu v sobotu odpoledne - večer v počtu 3-5 lidí (nevadí, že jeden bude řídit máslostroj HD??? - ale je příznivce značky).
V kolik je předpokládaný návrat z vyjížďky, abych tam nevejral sám?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Přijedu v sobotu odpoledne - večer v počtu 3-5 lidí (nevadí, že jeden bude řídit máslostroj HD??? - ale je příznivce značky).
V kolik je předpokládaný návrat z vyjížďky, abych tam nevejral sám?
Mam z tebe radost chlapce!Myslim,ze prvni varka dorazi z vyjizdky kolem 17h.
Ale neboj,venkovni sezeni tam bude,hospoda bude otevrena a hospodskej vas na suchu ani o hladu nenecha!Takze kdyz prijedete o neco driv,tak jako doma a nenechte se pobizet!
Emilio napsal:
Tak kdo jede a v kolik ve čtvrtek???
Ja jedu uz po obede.Budu tam jeste mit dost prace.Jo pro ty kdo prijedou uz ve ctvrtek mam na patek vymyslenou peknou kratsi vyjizdku s obedem v Orlickych horach.Odjezd az vystrizlivime,navrat tak mezi 14.-15.h,abych tam byl az budou lidi prijizdet.
Tak mě ten srazík začíná zajímat, možná zruším akci na Slovensku, kde jsem stejně byl před dvěma týdny, a zajedu do Machova, stejně mám s Pavlem něco domluvené. Pokud teda neva že přijedu na GS co se mi v pračce trochu srazilo...
Emilio napsal:
Tak kdo jede a v kolik ve čtvrtek???
Ja jedu uz po obede.Budu tam jeste mit dost prace.Jo pro ty kdo prijedou uz ve ctvrtek mam na patek vymyslenou peknou kratsi vyjizdku s obedem v Orlickych horach.Odjezd az vystrizlivime,navrat tak mezi 14.-15.h,abych tam byl az budou lidi prijizdet.
pocitam s prijezdem v patek okolo 22:00 CEST na kote 758.
Bude tam mit nekdo slusny a vychovany misto ve stanu pro me vypracovane telo s mensim mnozstvim bagaze?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
TO Hix - nechtěl si napsat s menším mužstvím???
Já tě vezmu do stanu,ale bude nekonečné labužo
Mám dvoupatrovej stan s podzemní garáží!
posli foto, prohlidnu, zvazim
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2