Tak pokud je to tak jak říkáš tak bych spíš kontroloval vuli na vstupní hřídeli rozvodovky, on ten kardan má cca 2 kila takže on se stejně trošku prohne.. Ale podívej se na ten vstup tam bude zakopanej pes
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak pokud je to tak jak říkáš tak bych spíš kontroloval vuli na vstupní hřídeli rozvodovky, on ten kardan má cca 2 kila takže on se stejně trošku prohne.. Ale podívej se na ten vstup tam bude zakopanej pes
Tak tam jsem vůli předpokládal, ale měl jsem za to, že je pryč ložisko a gufero. To že může odejít sám kardan a jeho "kříž" jsem netušil .....
..... a popravdě vždy se tady řešila výměna ložisek, gufer, nikdy ne kardanu. Tak jsem překvapen. Ložiska a gufera beru relativně jako spotřební zboží, ale kardan ne. To jestli vydrží 65 tkm, tak to pak vyjde stejně draho jako řetěz.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Jo bohužel je to 12 tam se fest šetřilo. Ale pokud by byl ko kardan bybrovalo by to jako prase klavně při brždění...
servisak napsal:
Jo bohužel je to 12 tam se fest šetřilo. Ale pokud by byl ko kardan bybrovalo by to jako prase klavně při brždění...
Tak GS vibruje všeobecně )) No popravdě sem si nějaké změny nevšiml, co se týče vibrací. Nicméně ani nevím jak poznat jestli je KO nebo v pohodě.
Víš co je nejhorší? že ti klidně mužou ukázat jinej kardan a ten tvuj pujde na prodej mechánou jinam.. Miluju autorizák
servisak napsal:
Víš co je nejhorší? že ti klidně mužou ukázat jinej kardan a ten tvuj pujde na prodej mechánou jinam.. Miluju autorizák
Tak zase servisuju tam pravidelně, Horskýmu věřím .... Ale sere mě, že mi to ocdešlo po 65tkm ..... až to odejde po 110 tkm, budu držet hubum ale tohle je brzo
servisak napsal:
Horskej tohle neovliivní to je na mechanoj. Ted naposled jsem to měnil po 70 tkm a majitel jezdil fakt volně
Takže v podstatě souhlasíš s tím, že kardan po 70tkm odejde ..... no já najezdil dost naloženej, taky off ..... ale vše v mezích motorky pro toto použití
Ano souhlasím s tím že odejde vždy,je suchý uložený v dutině kyvného ramene,mohlo by mít vliv způsob jízdy,zejména voda,mám na mysli brody,po ponoření se dovnitř určite dostane voda,která kříži kardanové hřídele neprospěje.
servisak napsal:
Horskej tohle neovliivní to je na mechanoj. Ted naposled jsem to měnil po 70 tkm a majitel jezdil fakt volně
Takže v podstatě souhlasíš s tím, že kardan po 70tkm odejde ..... no já najezdil dost naloženej, taky off ..... ale vše v mezích motorky pro toto použití
Jo to by odpovídalo prostě je to věc a podělá se... Opatrně se skoumáním
servisak napsal:
Jo to by odpovídalo prostě je to věc a podělá se... Opatrně se skoumáním
Tak nakonec sem to nechat nenechal jen po telefonu. Nicméně existuje možnost repaase kardanu???
servisak napsal:
Ne. Tan kardan je strašně malej a nejde vyvažovat. Křížky přelisujou ale nikde nevyváží
Česky řečeno mě to stejně brzo čeká ...... no ...... co to stojí na 12 08??