Ahoj na ty kufry (topcase) bych ti doporucil tyhle uchytky co mám v kuchyni, na moto mam sice zahradku ale je tezká(samo domo) a moc mi to na kufru neladí. tohle už jsem na kufru viděl. Dvě na výku kufru proti ose moto, na to aby tam šel chytit gumicuk dost dobry a že je to elegantní řešení a dost levny (cca 60 kč), na to aby tam šlo něco dát lehkyho, třeba karimatky apod. Já to asi předělám taky. Mají je všude v zelezářství nebo kde dělají kuchyně.
Kubicek přiložený následující obrázek:
[73.87Kb]
Upravil Kubicek dne 03.02.2010 19:27
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Slavek napsal(a):
Dela se to, mel jsem to na Givi na Varanovi ... jen je potreba najit tu spravnou, protoze nektery sou tvarovany presne pro konkretni kufr.
S.
Aha, takže se tím už někdo zaobíral. Náhodou nějaký kontakt na někoho? Dík V
Hledej, smudlo .... u prodejcu Kappa, Givi atd ...
Kubicek napsal(a):
Ahoj na ty kufry (topcase) bych ti doporucil tyhle uchytky co mám v kuchyni, na moto mam sice zahradku ale je tezká(samo domo) a moc mi to na kufru neladí. tohle už jsem na kufru viděl. Dvě na výku kufru proti ose moto, na to aby tam šel chytit gumicuk dost dobry a že je to elegantní řešení a dost levny (cca 60 kč), na to aby tam šlo něco dát lehkyho, třeba karimatky apod. Já to asi předělám taky. Mají je všude v zelezářství nebo kde dělají kuchyně.
Kubicek napsal(a):
xhackerm napsal(a):
Máš to vymazlený, čoveče... Zajímal by mě zvuk toho laufu...
Zitra to nahraju dam to na youtube a poslu ti link a nebo vlastne tady to mam. Byl jsem pred dvouma mesicema na Glamisu a kamos me tam tocil a jde tam paradne slyset. Tyden po navratu jsem ji strikal proto je jeste modra. Na zkousku jsem nejdriv striknul blatnik kterej na tom videu chybi.
JE TO TOCENY NA FOTAK TAKZE NIC MOC KVALITA NA DALKU
YouTube Video
Upravil MartasUSA dne 08.02.2010 09:05
Tak uz zase votravuju s vejfuckem... Koupil jsem si pro jistotu celou nahradni levou koncovku, protoze jak jsem cetl na ruznych forech, tak dostat ven tu pistalu je boj svalu, nervu a pumpujiciho zeleza. Rano jsem si tedy privstal a prichystal vsechny donucovaci prostredky, mezi kterymi figuroval pan Pajsr, pani Palice petikilova, slecny Vrtacka a Fricka, vyrostci Sekac a Majzlik, mlada pani Rasple pulkulata, stary mladenec Sverak a ve vedlejsich rolich se predstavili mladenci Topurko, a Mr. Hak a kleste pana Sikiho. Pri ruce jsem mel i nuzky na plech, kdyby povolily drive nervy nez pistala... Co vam budu povidat. Vyfuck byl z gs r.v.2000. Vzal jsem vrtacku s patricnym vrtakem a prilozil ji pistale ke spanku a to, co se odehralo dal predcilo veskera ma ocekavani... Shrnuto : priprava naradi - 20 minut, vlastni vyjmuti pistaly 20 sekund, uklid naradi 5 minut. Takze tam nedrzela skoro vubec a proste jak jsem zmacknul spoust vrtacky, tak se cela protocila, oba bodove svary se hned ulomily a spodek se otocenim vyvlikl z toho ulozeni a bylo hotovo... Tak jsem chvilku koukal jak vejr do ty dzuzny, jestli to je jako cely no a pro klid duse jsem vybouchl tu spodni prepazku a namontoval to zpatky a trada. Vykon vzrostl, prestoze si ted obcas zabubla a streli do vejfuku... Na zadni jde jako po masle plynem a ve zvuku neni az zas takovej rozdil, jenom kdyz ji nasypes... koniec filma
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[165.75Kb]
Upravil Rhinoceros dne 08.02.2010 22:59
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
@Rhinoceros
...moc hezky popsaný, Já se s tím páral asi 15 minut jen s pomocí menšího kladívka, malého sekáče, šroubováku a šroubu M8. Nejprve povolila ta přepážka s částí trubičky a "kovovou vatou", ale uvnitř zůstala ta nabodovaná dírkatá trubička tak jsem ji šroubovákem viklal až se uvolnila a vytáhl jsem ji ven.
Na zadní to jen pomocí plynu nedám, musel bych si pomoci spojkou.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
2 berka: Me to driv taky na zadni plynem neslo. Ale dal jsem KN filtr, provrtal sani jak reseto a vykuchal koncovku no a staci prudcejc pridat a budiky se mi zvedaji k obloze . Jedina nevyoda, co jsem zatim zaznamenal je ta, ze mi klesly mirne volnobezne otacky a obcas pri pomalem rozjezdu to zhasne. Takze asi zvednu volnobeh nekam na 1500 a to by to melo snad vyresit. Taky to obcas strili kdyz uberu plyn a jen dojizdim. Ale to se urcite nejak samo casem vychyta...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.