asi to tak vypada Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Když já nevím jak mi to dneska vyjde.......zmijone dej mi na tebe tel.c .......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
mam ho v profilu jedu se podivat na vranov tak dneska jen na chvilu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Hlásím výskyt jednoho černého GS 1100 s černým jezdcem na křižovatce v Meziříčí (jel od Třebíče směrem na Bíteš) a jednoho stříbrného 1150 s jezdcem v modré bundě v Křižanově v té prudké zatáčce (ale oba jsme na sebe stihli mávnout ).
A pak že nejezdí
Upravil Klasika dne 09.09.2007 15:45
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Hlásím výskyt jednoho žlutého GS 1150 s černým jezdcem v zatáčce u zámku v Moravských Budějovicích/jel od Jihlavy směrem na Znojmo/.Stačil sem mu pokynout blembábem
A pak že nejezdí
Hlásím výskyt jednoho černého 1100 gs s černým jezdcem. Byl ted u mě doma a stihli jsme pokecat. A pak, že nejezdí
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jezdí........tak jsem se prolítnul sám pacholci.......
Nasedááááááááááááááááááááát !!!
Brno-jasno trochu zima,ale to nevadí.....mám dnes volno tak se jedu sklouznout !!!! F800GS 2011 is history (76000Km)
Tak v Nedeli se jedeme pekne projizdet nekam na jih nasi publiky.Chcete se nekdo pridat?Vyjizdet se bude nekdy kolem desate nekde v Brne,pozdeji upresnim.Pojede nas takova smeska,ale kluci se prizpusobujou jizde moji a moji pritulky.Takze jedem jak posrany,ale to ji nikdo nerikejte nebo by me dala po drzce.Pojedte chalani bude sranda a pekna podzimni vzpominka.Fotaky ssebou.
Já bych se přidal, ale tou dobou se budu ještě někde toulat s kámošema od nás - jede nás 20-taky směska. Jedeme už v sobotu - máme domluvenej noclech a v neděli pomale domů.. Tak pozdravuj Gábinu a užijte si to - letos se Fando pořád nějak míjíme.
Jesi pojedete jak posraní to je neco na moje záda.aš budeš vjedět kam pojedete tak to sem napiš,já daleko nemužu třeba vas negde počkam a nasipu risovački na sylnic...
Kurna Toncku to je jak naschval,ze?Letos jsmae kazdej porad nekde jinde.Bohusu napisu ti gde se budeme motat,ale schfalne tak o10km vedle at si ty rysovacki uzije negdo inee.V sobotu to upresnim tady.Vidim to mozna kosek do Rakoos.A co Swat,Alf,Zmijon,Holub ???
Fanos Rusicka GS napsal:
Kurna Toncku to je jak naschval,ze?Letos jsmae kazdej porad nekde jinde.Bohusu napisu ti gde se budeme motat,ale schfalne tak o10km vedle at si ty rysovacki uzije negdo inee.V sobotu to upresnim tady.Vidim to mozna kosek do Rakoos.A co Swat,Alf,Zmijon,Holub ???
po noční......budu chrápat a odpo se asi sklouznu no,ale to budete kdo vi kde
no problem vse zavisi na aktualnim stavu pocasi
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.