Co vlastně jde vše zapnout na budíkách u 2011?
tlak pneu, stupně v pneu, dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, venkovní teplota, hodiny to mám zaplé.... Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Ahoj , máte někdo diag v okolí Litoměřice Louny? Rosvítila se mi Kontrolka brzdy. Vzniklo to v jeden den kdy jsem měl jet na technickou a přehodil jsem na silniční sadu kol a umyl jsem motorku. Tak nevím jestli je někde voda nebo se stalo něco jiného. Jedná se o 12ku vzduch. Díky.
Ahoj,
na S1000XR z roku 2016 bych po výměně oleje potřeboval zrezetovat hlášku o nutném servise.
Jsem od Mladé Bolelsavi, pomohl by mi s tím někdo za úplatu, ideálně z rozumné vzdálenosti?
Nebo nějaký tip, na koho se obrátit?
odešel mi ELM327 se kterým jsem pároval i auta a objednal nový z aliexpresu https://www.aliex...1802SxgvuK Mini Bluetooth ELM327 V2.1 V1.5 Auto OBD Scanner Code Reader Tool Car Diagnostic Tool Super ELM 327 For Android OBDII Protocols
bohužel mi tato verze s motoscan nejede -v diagnostice adaptér svítí jako částečně kompatibilní. Zkoušel jsem v autě (Audi A4 2004) a tam taky nic, po stažení čínského SW do mobilu to s autem funguje. Předpokládám že s motoscanem to asi nepůjde.
za 42Kč nekupte to, sháním něco co půjde
Zkoušel někdo ELM327 z Alzy? Mám koupen motoscan professional a stačí mi asi jen reset oleje.
R 1200 R DOHC 2013, 90 Jahre edice, předtím R1150R 2003
Já mám tohle a funguje to dobře: https://www.onlin...3971P.html
Kupoval jsem to na ali za 1000 Kč včetně redukce na kabelu. Teď to o pár stovek zdražili koukám...
Mám taky ten zelený jako kolega výše z aliexpresu a funguje skvěle na Alze za něj tehdy chtěli snad 3500,- Kč díky rozdílu ceny z Ali jsem koupil program Ultimate a ani jsem se nedostal celkově na cenu těch podvodníků z alzy kteří to bezpochyb mají též z číny za stejný love. Ale klidně bych dnes koupil ten od WGsoft.de to je vcelku slušná cena a záruka že pofrčí na 100%
Upravil kim dne 20.06.2023 16:32
po tom, co jsem se spálil s diag z alíku, která měla fungovat s motoscan na LC (https://www.aliex...1802e8hXOX), jsem objednal přímo ten, co máš v odkaze a vše funguje perfektně, takže nedoporučuji experimentovat
tu původní co šla a nedávno zdechla jsem koupil v roce 2014 na Aukru za 195Kč od české soukromé firmy a ta ji pak obratem objednala v zahraničním skladu v HongKongu
popis ELM 327 autodiagnostika bluetooth 1.5 OBD2
asi by šla i jiná čína, ale je to loterie, proto jsem se tal jestli ta na Alze s motoscanem jede pokud někdo má, jinak koupím co jede.
ještě doplním, že motoscan po kliku na adapter check vypíše:
adapter adresu:00:10:CC:4F:36:03
Chip ID: ELM327 v2.1
Hardware ID:missing
Firmware ID:missing
Manufacturer: OBDII to RS232 Interpreter
Serial number:missing
Compatible with BMW Motorcycles with K-line: yes
Compatible with BMW Motorcycles with CAN-BUS (UDS): yes
Can send long messages:no
při pokusu se spojením s Engine Electronics (MOT) blikne modře LED v krabičce a nepřipojí se
pokud si dobře pamatuji, tak dlouhé zprávy neuměla ani ta předešlá krabička co mi chcípla, ale spojil jsem se
Upravil Sandokan dne 20.06.2023 21:00
Zdravim, nevite co patri nastavit v polozce INDUCTIVE_FUEL_SENSOR kdyz tam mam na mereni paliva ten pasek?
Laboroval sem s plovakem a zapomel sem jestli sem nemenil i toto, dik
ottoman přiložený následující obrázek:
pokud mas pasek tak to musi byt aktivni...ale pokud jsi delal konverzi na plovak tak se stejne museli prehazovat PINy na sbernici u ZFE a jeste kodovat jine veci, ktere se ted musi nakodovat zpet a vratit ty PINy...pokud se ti konverze na plovak povedla tak proc jdes zpet na pasek?
Upravil Bedabanjo dne 21.06.2023 09:38