Bob napsal:
Nedá se s nima domluvit,nevadí,zachránit web přesunout a pokračovat dál pod názvem jakej vybere Miloš,za chvilku si na něj zvykneme a jedeme dál.
Doporučuju jednotlivcům omezit jejich psaní dopisů at už kamkoliv na Bmw Č.R.nebo München a nechat jednat Miloše popř.osobu jím pověřenou.
Věřím,že vše dobře dopadne.
zatim nezodpovezena otazka zustava, jestli nas chteji naprosto VYSTVAT, nebo jim vadi jenom bmwgs.cz.
Tj. pokud projde treba gsforum.cz.. coz je imho jen celkem mala zmena oproti bmwgs.cz... budu to brat jeste +- OK.
Ale jestli planuji stejny postup jako u snad nejstarsiho BMW servismana Cyrila.. kteryho prudili dokonce i za logo BMW v nazvu "Cyril moto"... tak to asi budu muset chapat tak, ze si BMW nepreje, abych kupoval nahradni dily, nova auta a moto tady v CZ.
Jejich chovani zatim naznacuje, ze si loajalnich zakazniku nevazi. My jsme za poslednich 10 let dali za NOVA BMW (nepocitam servis atd). 2,5M.
Neni to nejak extra moc.. ale neprijde mi, ze ani malo. Je to cca 250 litru rocne.
Upravil hicks dne 08.02.2019 10:14
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
mohli by alespon povolit podobnout domenu, jako byla doted.. napr. gsforum.cz
I o toto jsem se snažil, ale nikdo mně to zatím nepovolil, nikdo ani toto si nechce vzít na triko. Já jsem se musel zavázat, že nepoužiji ani to GS.
jj ja vim.. doufam, ze nam pouziti alespon "GS" povoli. At uz GSforum, nebo treba motoGS.cz apod..
Upravil hicks dne 08.02.2019 10:16
17 cm
Nějak mě tady vypadla nějaká fáze...
plynule to přešlo z fáze teorie do fáze musíme to změnit, aniž bych viděl nějakou informaci odkud to přišlo.
Zájímá mě to čistě z důvodu, abych věděl, kde leží hov.no... jestli v D nebo tady v ČR?
Protože si zrovna nemyslím, že nějaký český zastoupení ma co rozhodovat o tom, jakou doménu povolit.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Nějak mě tady vypadla nějaká fáze...
plynule to přešlo z fáze teorie do fáze musíme to změnit, aniž bych viděl nějakou informaci odkud to přišlo.
Zájímá mě to čistě z důvodu, abych věděl, kde leží hov.no... jestli v D nebo tady v ČR?
Protože si zrovna nemyslím, že nějaký český zastoupení ma co rozhodovat o tom, jakou doménu povolit.
Já to nevím, kdo za tím přesně je.... Ve svém důsledku je to ale asi jedno ....
Co jsem pochopil z telefonátů s Petrem Krajčo, tak v ČR o tom prakticky nevěděli. Přišlo od němců. Pokusí se nám vyjednat jestli by nemohla být doména s GS. Něco jako klub příznivců GS (gsfórum apod.). Co se podařilo, tak z jeho strany je vytvořit časový prostor na přesun domény a to jestli nám povolí to GS musí projednat s právníky.
Upravil joe dne 08.02.2019 11:27
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
GS samo o sobě u nás ochranou známku nemá (nenalezeno). Naopak vygůgleno mnoho .cz firem, produktů a jejich stránek s GS v názvu. Jsou to jen 2 písmena abecedy...
[quote]OndraCB napsal:
GS samo o sobě u nás ochranou známku nemá (nenalezeno). Naopak vygůgleno mnoho .cz firem, produktů a jejich stránek s GS v názvu. Jsou to jen 2 písmena abecedy...[/quote
Tak to ses fakt blbě díval :
Základní bibliografie
Zdroj EUIPO EUIPO
(210) Číslo přihlášky 82495
(540) Znění ochranné známky GS
(511) Třídy výrobků a služeb 12, 28
(220) Datum podání přihlášky 01.04.1996 EU
(442) Datum zveřejnění přihlášky 26.10.1998 EU
(151) Datum zápisu 26.07.1999 EU
(730) Přihlašovatel/vlastník
Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, Petuelring 130, 80809 München, Spolková republika Německo
Stav dokumentu Zapsaná
Druh Slovní
(180) Datum ukončení platnosti 01.04.2026
?Seznam výrobků a služeb
(510)
?EN: (12) Motorcycles and parts thereof; (28) Model vehicles and parts thereof.
Upravil tomtom dne 08.02.2019 12:04
hicks napsal:
mohli by alespon povolit podobnout domenu, jako byla doted.. napr. gsforum.cz
I o toto jsem se snažil, ale nikdo mně to zatím nepovolil, nikdo ani toto si nechce vzít na triko. Já jsem se musel zavázat, že nepoužiji ani to GS.
jj ja vim.. doufam, ze nam pouziti alespon "GS" povoli. At uz GSforum, nebo treba motoGS.cz apod..
uz sem psal ze drzim palce, za me jde o obsah, nevim jestli se da nejak kvantifikovat hodnota domeny jako o sobe samotne (samozrejme neberu v potaz emocionalni hodnotu, ta je bez diskuze), ve vztahu k obsahu uz asi ano ...
no a tak kdyz je GS chranene, tak co GSA ? nejak ty nase tankery obchazite !! : )))))
Upravil xylem dne 08.02.2019 12:46
Za mě bych dal www.german-sh.it nebo www.merlek-garbage.cz
Chtěl jsem něco kolem komína se 4 hrnkama,místo K 1300 bude Honda.
A ano jsem fakt nasr-nej,co si můžou sudeťáci dovolit.
Howgh.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Za mě bych dal www.german-sh.it nebo www.merlek-garbage.cz
Chtěl jsem něco kolem komína se 4 hrnkama,místo K 1300 bude Honda.
A ano jsem fakt nasr-nej,co si můžou sudeťáci dovolit.
Howgh.
Jojo lepší ségra v bordelu než brácha na německým motocyklu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tomtom: Já sic místo práva nakonec maturoval z IT, ale to přeci pořád není obecná ochranná známka. To je technicko-produktová. Toto fórum není hmotná věc, ale digitální obsah.
Taky bych jim to nedal zadarmo. Už se dají někam posílat prachy na elitní právníky? Můžem se soudit roky než to dojde do Štraburku nebo kam tohle patří :-). Myslím že by se dalo otočit na tom, že jim to X let nevadilo a teď se probrali. Navíc jednají z pozice síly.
Jediný co tihle kašpárci chápou jsou peníze. Asi se kouknu co nabízí druhovýroba. Doteď jsem dával i filtry origo BMW, ale takhle? Peněz mají evidentně dost, když mají čas řešit a platit takovýhle ****iny.
Upravil xarrow dne 08.02.2019 13:32
Je smutný, jak se necháme manipulovat, kvůli pismenku..., pro značku bmw, by měla být čest, že někdo v Čechách vybudoval fórum, které vyzdvihuje značku, jejich produkty....proč to, neřešili před 12lety.... Asi nevěřili, že je možné vybudovat, to co Miloš dokázal.... A teď, když to funguje, pořádají se akce, dělá to reklamu, by mu měli zadek líbat... Fakt smutný....
"Žij svůj sen"
Proč sem furt lezeš?
Na honda fóru tě ještě neznaji, tak si běž budovat novou image tam, kde máš ještě šanci
Takovýhle vysírky miluju...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Proč sem furt lezeš?
Na honda fóru tě ještě neznaji, tak si běž budovat novou image tam, kde máš ještě šanci
Takovýhle vysírky miluju...
to vis... se mu zmenil Pán... ted ho klati nekdo jinej.. tak pali mosty za minulosti. Takovy zname Vetsinou to delaj teda holky.. ale ted uz to vidim i u chlapa.
Upravil hicks dne 08.02.2019 15:00
17 cm