Upřímnou soustrast rodině a všem přátelům, kteří ho znali... Byl to super člověk. Držte se rodino! Pavlíku, ať ti to tam nahoře jezdí...
Jezdím tak, jak umím...
Odpočívej v pokoji Vevisi. A prožeň tam nahoře motorky i holky. Jednou se tam třeba potkáme
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Předevčírem jsem sjížděl na kole z hor nově objevenou lesní cestou pro odtah kmenů, z hor mě vyháněl déšť. Vzpomněl jsem si přitom na něho a zpomalil. Nejtěžší padák jsem sešel dokonce pěšky, snad poprvé v Beskydech. Není to první případ úrazu na kole z mého okolí, navíc mi došlo, že musím začít krotit tento druh adrenalinu - kdy by mě těžaři našli? R.I.P. a doufám, že mi vzpomínka vydrží. Jak jsem starej, tak nepoučitelnej.
https://www.zonerama.com/rop1
PS: Před třemi lety jsem měl úraz na motokrosu, mám trvalý následek. Od té doby jenom silnice a polní cesty. Bohužel. Lidi, buďte opatrní!
Upravil pavelbph dne 30.09.2020 12:19
Je to moc smutné.
Rodině a všem pozůstalým přeji hodně sil!
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
rop napsal:
Předevčírem jsem sjížděl na kole z hor nově objevenou lesní cestou pro odtah kmenů, z hor mě vyháněl déšť. Vzpomněl jsem si přitom na něho a zpomalil. Nejtěžší padák jsem sešel dokonce pěšky, snad poprvé v Beskydech. Není to první případ úrazu na kole z mého okolí, navíc mi došlo, že musím začít krotit tento druh adrenalinu - kdy by mě těžaři našli?.....
...jezdit takhle sám technické traily a sjezdy je prostě o hubu...chce to alespoň ve dvou, lépe ve třech...stejně jako na enduru...
Sám jezdím leda na gravelu, kde se člověk do větších akcí nepouští....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
rop napsal:
Předevčírem jsem sjížděl na kole z hor nově objevenou lesní cestou pro odtah kmenů, z hor mě vyháněl déšť. Vzpomněl jsem si přitom na něho a zpomalil. Nejtěžší padák jsem sešel dokonce pěšky, snad poprvé v Beskydech. Není to první případ úrazu na kole z mého okolí, navíc mi došlo, že musím začít krotit tento druh adrenalinu - kdy by mě těžaři našli? R.I.P. a doufám, že mi vzpomínka vydrží. Jak jsem starej, tak nepoučitelnej.
ja mam zapnutej tracking na mobilu... takze kadavér pripadne najdou a muzou odtahnout traktorem
navic to oceni manzelka, protoze te bude moct sledovat.
Upravil hicks dne 30.09.2020 13:50
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
...jezdit takhle sám technické traily a sjezdy je prostě o hubu...chce to alespoň ve dvou, lépe ve třech...stejně jako na enduru...
jenomze ty nemas elektro, takze jezdis pomalu a tim padem je to min nebezpecny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to je smutná zpráva. Život si musí člověk opravdu užít jak to jen jde, protože tohle může potkat úplně každýho a v momentě když to nejmíň čeká. Upřímnou soustrast.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Achjo To je škoda
Snad nám zůstane ve vzpomínkách a budeme si ho moci připomenout minimálně na srazech dvouventilů, letos jsem byl a na mysl mně přišel hodněkrát. Tak tedy zdar Srazu Vevisových dvouventilů. Děkuji lidem co převzali organizaci po něm.
TAKE IT EASY