xylem napsal:
tak ja se s dovolenim nacpu po bobovi, stejne asi pojedeme s rudou spolu ....
Super Martas přijed dřív a vem si vedle sebe Rudu at nevyfasuješ Medíka,nakulí se a strašně chrápe a rád se tulí
jezis co sem to zas proved ..........
Myslím, že brzo Bobovi praskne i něco jinýho, než odpad
Takové sprosté pomluvy.
Já samozřejmě chrápu, jako každej chlap po padesátce, ale nežně a samotného mě to nebudí.
Ostatní raději spí podstatně dále, ale to už jen a jen jejich citlivost. A posledně jsme s Bobem měli tu horní postel spolu a to při našich ladných, atletickách postavách nedávalo moc prostoru pro okolní vzduch. I když jsme ho z plných řití doplňovali, stejně to klima v chatce nezlepšovalo.
Pánové, já přijedu pozdě, bo musím odklidit ještě svůj babinec domu a pak teprve vyrazit, ale ocenil bych spodní postel. Nějak už mě neslouží kolena a tím šplh není zrovna oblíbený sport.
A prej se těžkej smrad a hustej zvuk drží víc při zemi
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak neváhej a mazej. Už se podává večeře . Mňamka.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Pátek i sobotní dopoledne byly ve znamení dobrého pokecu se skvělými lidmi. Ruda a jeho rodina předvedla perfektní organizaci a vzorově se o nás starali. Je mi líto, že jsem nemohl zůstat do neděle a už teď se těším na další ročník.
Užijte si zbytek akce, bacha na policajty, dneska se doslova rojili za každým rohem a kontrolovali řidiče, tak ať jim nefouknete nějakej zbytkáč!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak další ročník je za náma. Děkuji těm, kdo přijeli v této těžké době a doufám, že se líbilo. Program byl trošku očesaný. Tak snad za půl roku nashledanou.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
mara napsal:
Rudo, díky, díky Ilče a mladým pomocníkům, prostě "organizační tým" SKVĚLÝ.
Díky vám všem účastníkům za příjemnou společnost.
Už se těším na jarní...
Sice jenom pátek, ale i tak to bylo moc příjemné. Servis neskutečný, pivko výborné, počasí také vyšlo. Tak zase příště
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Opět skvělá akce. Rád jsem vás zase viděl. Sice jsem byl tentokrát jen z Pá na So, ale "bohatě" mi to stačilo. Páteční večer u ohně s kolujícími lahvemi slivovice a rumu mi dal docela zabrat Rudovi a holkám opět velkou 1* za skvělou obsluhu.
Tady jsou nějaké fotky: https://tonda1200..._4.9.2020/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Vydařená akce jako vždy. Dik Rudovi a jeho děvčatům,že to všechno tak dobře zvládají. Sobotní odpoledne bylo trochu komornější, ale zase jsme si mohli všichni pěkně popovídat u jednoho stolu. Tonda nás pěkně povodil po krásných silnicích i silničkách. Když jsem zjistil co se tam v pátek večer a v noci dělo, tak se divím, že měl chuť a odvahu tak BRZO ráno vyrazit na vyjížďku. Ruda nás odpoledne vzal na "výlet" dronem a tak byla zábava.
Bezva, bavil jsem se tak, až jsem ztratil hlas. Takže teď je ve firmě ticho a strýček Medik neřve, jak je jeho zvykem. To štěstí jste neměli
Projížďka s Tondou spolehlivě likviduje poserproužky na gumách :-) Překvapilo mě, kolik je docela pěkných silnic okolo. To v bývalém Rathoráji si můžeme nechat zdát.....
A že nás bylo méně, tak žrádla bylo hodně. Sádla z Radarky se budu zbavovat dlouho, pokud vůbec Jsem jako pes, když mám misku před sebou, tak žeru.
A misky s kouskama řízků a vejpečků na stole, Rudo, ty zvíře, budeš mě mít na svědomí A taky ostatní, co nedorazili, protože jsem to pak musel sežrat i za ně.
Počasí vyšlo, takže jediným stínem bylo moje cestování v pátek po tmě a důvěra v garmina. Protáhl mě staveništěm mostu a staveništěm kanalizace. A v Pozďatíně mě tvrdošíjně posílal kroužit dokola.....
Inu co, další důvod k tomu, používat mozek a ne elektroniku. I když, ta elektronika, kdo si nasasdil ten bazmek a čučel z dronu......nikdo nestál v klidu. Pěkná hračka.
Zase se někdy rád sejdu s lidma, které něco baví a něco umí. Tedy, když to se mnou vydrží :-D
No a Rudovi přeji lepší účast, aby ta námaha nebyla vyloženě ztrátová. Kdo nikdy neorganizoval akci pro víc jak 10 lidí, nemá tušení, co se za tou pohodou a zázemíčkem skrejvá dřiny, času a v neposlední řadě i peněz.
Tak ještě jednou dík všem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Také bych se chtěl přidat k poděkování Rudovi a jeho famílii za skvělý catering (ještě teď nevím co je hlad). Vyhrabal jsem z dronu několik fotek a jedno video, tak je dávám k dispozici: https://www.rajce.../a16996267
Upravil Ruda dne 05.10.2020 22:17
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ruda napsal:
Také bych se chtěl přidat k poděkování Rudovi a jeho famílii za skvělý catering (ještě teď nevím co je hlad. Vyhrabal jsem z dronu několik fotek, tak je dávám k dispozici: https://www.rajce.../a16996267