Bob napsal:
Ty se máš Kubajs, rodiče doktoři, známosti, peníze? Pouc nás obyčejné kde to sehnat? aspoň 3m roušku s filtrem
Mam tu samu, kupil som ju z amazonu v case ked sa rozbiehalo toto vlakno a vacsina sa tu chechtala. v Irsku rusku nikto nenosi, maju to tu celkom na salame. Zatial beham s buffom.
Žena mi prohrabala tašku s montérkama a výbavou, co nosím na stavby a měl jsem tam 5 nerozbalených respirátorů FFP3. Ani jsem o nich nevěděl. Zítra je rozdám známým, já mám nákrčník od Rockway.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
(nemlzici se bryle 3M, polomaska 3M, filtr 3M FFP3 5935)
todle už jsem někde viděl...kde to jen?...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...jeste by nekdo nad moji fotkou pachal samohanu radsi jsem to rozpixeloval at tam nejsem too sexy, znas to.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Ty se máš Kubajs, rodiče doktoři, známosti, peníze? Pouc nás obyčejné kde to sehnat? aspoň 3m roušku s filtrem
Bobe ja jsem se primo v tomhle vlakne uz 27/2 ptal, jestli mate vsichni FFP3 respiratory.
Reakce: nula... nekteri se tu dokonce pochichtavali. My mame respiratory starsi, pouzivame je pri uklidu (treba pudy) nebo pri nakladani huhli do automatu.
Je to polomaska 3M + FFP3 par filtru 5935 + hermeticky protimlzici brejle 3M 2890.
Neni to zadna vesmirna technika, jeste nedavno to bylo normalne k dostani a stalo to cele do max litru.
17 cm
Bubak napsal:
..vy jste v Praze zacali hrat Metro 2033 live?
to neznam, ale tady v Sedlcanech na to jeste nedavno vetsina lidi tezce dlabala...
17 cm
Bob napsal:
Bobe, donedávna to měli v každejch pracovních oděvech.
Když masku k prdu, tak alespoň stylovou
Medik přiložený následující obrázek:
[49.86Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
Žena mi prohrabala tašku s montérkama a výbavou, co nosím na stavby a měl jsem tam 5 nerozbalených respirátorů FFP3. Ani jsem o nich nevěděl. Zítra je rozdám známým, já mám nákrčník od Rockway.
Vidíš, mě probrala bordel na polici sestřenka mé ženy a našla. Nějakej lepší co prej už je dobrej a pár obyčejnejch. Potom jsem si vzpomněl, že jsem to dostal od kamaráda, když jsem dělal izolace. Mám krapet alergii na skelnou vatu a bez čmuchny se prostě udusím a udělám houbelec. No a izolace jsou už dávno hotové a čmuchny se válely v polici s papírovou kombinézou a bejvali tam i papírový čepice, ale ty se spotřebovali na filtry na jahody a maliny :-)
Nicméně názor jsem nezměnil, jen jsem tlačen davem a okolnostmi, abych se plavil v toku vyplašenek.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Nicméně názor jsem nezměnil, jen jsem tlačen davem a okolnostmi, abych se plavil v toku vyplašenek.
kokorona vyrusu je na(ne)stesti ouplne jedno jakej na to mas nazor
Upravil hicks dne 18.03.2020 10:19
17 cm
Moja si sila masku do práce.rikam jeee uši me taki a dej me tam nasifku bmw....Ty nikam nepotřebuješ chodit,zalez si do garáže...
Kupredu spatki ni krok...
...mno, proc vyplasenek? Taky nosim rousku (kdyz nahodou musim nekam bliz k lidem) a do obchodu si beru i jednorazovy latexovy rukavice a kupuju ted jen balene veci (co jem videl kamikadze geronty prohrabavat v Globusu pecivo holyma rukama a bez rousek jako obvykle)... proc? Protoze muj tata je 75+, prodelal raka a nejake dalsi vazne operace (nema treba slinivku) ... a zatimco me (zdravy a pomerne ve forme) se na 99,9% nestane nic extra hrozneho (pokud bych se nakazil), tak meho tatu by to naopak na 99,9% zabilo (mamu mozna taky - ma astma a je stejneho veku)... Takze za me je to ok, kdyz lidi aspon provizorne nahodi satky a saly a neprskaji na sebe rovnou jako obvykle.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Dnes jsem se díval na stránky laboratoře lékařky Pekové a stále má pozastavenou možnost vyšetřovat Sars-CoV-2
Co jsem se ve vláknu vracel v čase, tak to tu neproběhlo a proto vkládám info z 12.3.
Cituji: Chystají se na nás zakleknout, potvrdily mi to tři zdroje, říká Soňa Peková, vedoucí soukromé laboratoře, která odhalila dva případy nákazy koronavirem. Pak jí ministerstvo testování zakázalo. Jsem lékařka a sem se řítí neštěstí, proto jsme testy nabídli za cenu obvyklou, jsou to korunové položky. A to byl asi poslední hřebík do naší rakve. Stát se aktivně brání sběru dat o nakažených, tvrdí. https://video.akt...f6b220ee8/
a z 13.3.
Co je koronavir? Kde se vzala epidemie COVID-19? Pochází z čínské laboratoře? YouTube Video
Takhle to nikdo srozumitelně nevysvětlil
Škoda, že sympatická doktorka narazila na estébácký h.o.vado a jeho partičku, neskutečný respekt paní doktorce.
Upravil JirkaHK dne 18.03.2020 13:48
(nemlzici se bryle 3M, polomaska 3M, filtr 3M FFP3 5935)
ještě před tím, než si o tobě začnu fakt myslet že jsi sobecký *a tady nechávám prostor pro fantazii*, tak se zeptám, jestli máš nějak zablokovaný ten výdechový ventil na supermasce?
Horáčičino -- zeptej se slusne + dopln svuj dotaz o analyzu, kolik ostatnich masek s ventilem ma kryty ten vydechovy ventil.
17 cm