Dal jsem na web anketu, která mě snad pomůže v rozhodnutí co dál s logem a tedy i s výrobou samolepek. Každopádně samolepky budu řešit nejdříve až po návratu z Tuniska, tj. v druhé polovině dubna. Anketu ponechám asi týden. Díky za váš názor.
Upravil Milos dne 12.03.2009 13:41
Me se logo libi a mam taky ten nazor, ze sem proste "prirostlo", ale zaroven bych byl pro zmenu - trochu logem oddelit BMW od BMW moto, pripadne primo od BMW GS. Aktualni logo mi prijde az moc obecne baworacky.
Asi nesrozumitelnej nesmysl, ale vim jak to myslim
falcons napsal:
sem rád že se Vám to líbí, už to mam na tý vestě a vypadá to celkem dobře, akorát mi to natisknul moc vysoko, chtěl bych to trochu níž, ale byl to první test tak co
cena cca 450,- se všim všudy. při větším množství je to samozřejmě levnější, cca 300,-
ale myslim že v ČR by se to dalo asi ještě levněji
Já bych to chtěl na bílé tričko do předu i do zadu,šlo by to zařídit?
jo tisknou to tady na všechno, na mikiny, trička, vesty, bundy, hrníčky apod. ale poslal jsem ty Skunkovi a ten se ještě poptá v nějaký reklamce v Čechách, tady to vyjde opravdu na přes 400 ,- myslim že cena na triko bude stejná, nebo podobná.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ještě bych rád (nevím jestli mám právo - jako takový bažant) pokud se bude logo měnit neměli bysme si ujasnit co by mělo logo bezpodmínečně obsahovat? Moje představa je, aby to byla nálepka která by se dala dát také na moto nejlépe na někam na bok nebo plexi a zhlukovala nás do grupy.
myslím si, že budu mluvit za všechny když řenu, že by měla obsahovat GS - tamta GS písmena ve více barvách jsou dost ucházející, nemyslíte? Pak si já myslím, že českou vlaječku nebo nápis Czech Republic nebo tak něco a pak asi nejaký útržek loga bmw.
Ještě bych rád (nevím jestli mám právo - jako takový bažant) pokud se bude logo měnit neměli bysme si ujasnit co by mělo logo bezpodmínečně obsahovat? Moje představa je, aby to byla nálepka která by se dala dát také na moto nejlépe na někam na bok nebo plexi a zhlukovala nás do grupy.
myslím si, že budu mluvit za všechny když řenu, že by měla obsahovat GS - tamta GS písmena ve více barvách jsou dost ucházející, nemyslíte? Pak si já myslím, že českou vlaječku nebo nápis Czech Republic nebo tak něco a pak asi nejaký útržek loga bmw.
Tož to je dobrej nápad Ale asi bych stávající logo neměnil ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----