Zrovna včera jsme se o tom doma bavili. Jedu, kdyby měly padat trakaře... Od čeho jsou nepromoky??? Alespoň nám večer bude chutnat kořalka...
Víš já jsem už starší člověk a nemůžu hazardovat se svým chatrným zdraví. A taky jsem si vody na motorce už užil až dost. Nejsem tak nadšeným motocyklistou jako ty ve své první sezoně.
Ne dělám si srandu. Jen mě sere když je celou dobu pěkně a teď se to má zkazit...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Hele a proč má všechny ženský shrábnout Emílio,já ho vyzívám na souboj o tu křehulku,co tam bude sama a bude hrozně hezká a já se ji budu líbit,ptže Emílio už je starej pardál a já jsem mladý svalnatý masíčko s hrozně velkým nejsmyslnějším mužským orgánemKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
BIGR napsal:
Víš já jsem už starší člověk a nemůžu hazardovat se svým chatrným zdraví. A taky jsem si vody na motorce už užil až dost. Nejsem tak nadšeným motocyklistou jako ty ve své první sezoně.
Ne dělám si srandu. Jen mě sere když je celou dobu pěkně a teď se to má zkazit...
Ne, ne, neděláš... Máš stoprocentní pravdu a já si to přiznám...
Emilio napsal:
Kubrte - jak tě toto zase mohlo napadnout?!
Budem se držet zavedených věcí!
Ty obstarej gumičky a já se postarám o zbytek
Gumičky nedošli,to znamená,že musím vylejt i nálev
Udělal bych to zcela naopak,Ty obstaráš gumičky a já ten zbytekKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ach jo, zase prd. A to jsem ještě minulej týden myslel, že se urvu Když je na Šumavě hezky, tak to stojí za to. A já se budu pinožit v práci Pěkně si to tam užijte a nezapomeňte Emilia uvázat a dát mu roubíkLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[quote]Emilio napsal:
Kubrte Kubrte,ty jsi nepoučitelný.....
Ale aby si neřekl,že nedržím při tobě,tak ti poradím!
Jestli potřebuješ vylít nálev,tak si dej vlastňáka a ještě se vykakej ať v sobě nedržíš zlou věc
myslíš,že mě baví pořád si dávat vlastňáky potřebuju nějakou statnou golmanku... a tak pro jednou by jsi mohl držet celibát a nebo vezmu kámošku a šikovně ti ji nahraju českou uličkouKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A já tam jedu se svojí paní...
No, ještě si to nechám projít hlavou...
Místo toho, abyste si něco hezkého přečetli a potom mohli diskutovat o uměleckém zážitku, přemýšlíte o prasárnách...
Radosek napsal:
A já tam jedu se svojí paní...
No, ještě si to nechám projít hlavou...
Místo toho, abyste si něco hezkého přečetli a potom mohli diskutovat o uměleckém zážitku, přemýšlíte o prasárnách...
Tak tak, správně !! Musíme Emila převychovat , vezu mu proto něco hezkého na čtení.
Těším se, jak pak s námi bude diskutovat o Barunce a paní baronce..
Ale jak ho znám , stejně pak bude na ně shánět číslo na mobil..chlívák..
Upravil bluesbery dne 18.08.2009 14:06
bluesbery napsal:
Tak tak, správně !! Musíme Emila převychovat , vezu mu proto něco hezkého na čtení.
Těším se, jak pak s námi bude diskutovat o Barunce a paní baronce..
Ale jak ho znám , stejně pak bude na ně shánět číslo na mobil..chlívák..
To nebude dobře...
Ta Babička na obálce mu způsobí erekci a to nemluvím o erotických jménech jako Barunka, Viktorka, Sultán, Tyrl...
Upravil radosek dne 18.08.2009 14:29
Tak to vypadá že semnou přijedou i dve slečny jen je blbý že maj hondu CBF ale hlavně že tam nebude přečůrákováno ne? :-) Jelikož sem domluvenej s Bluesberrym že se v ČB slezem tak se s nim i bratrsky podělim (to píšu kdyby vás náhodou napadali nějaký zvrácenosti - tak máte smůlu)
Přihlašuji 2xmoto a 3 osoby. Přijedeme i pod vodou. Doufám že někdo zorganizuje soutěž o nejstaršího účastníka zájezdu! Tam bych mohl vyhrát. Čau "géesáci" Jarda
Medik napsal:
Ach jo, zase prd. A to jsem ještě minulej týden myslel, že se urvu Když je na Šumavě hezky, tak to stojí za to. A já se budu pinožit v práci Pěkně si to tam užijte a nezapomeňte Emilia uvázat a dát mu roubík
Tak to jsme 2 co prd Nám zbejvá už jen: http://www.komik....sen-prace/
Aby se jim ten chlast v hubě v krumpáč proměnil
Nééé kucíí vážně užijte si to a ať moc neprší i když ta předpověď není nikterak vábná -chce to víííííc rumu
pěknej kufr bistřickej vem mi nějaké prospekty pokud nějaký máš ať mam o čem přemejšlet
emile to sem zvědav Já jí radši ani neřeknu že jí tady nabízím to by mi dala ,vlastně nedala
piknik je to sebou vem aspoň bude mít ten emil na výběr
místa na stany sou připravené pohoštení taky by mělo bít bez problému akorát nevím jestli udělám nějaký to dříví na oheň až nás vykýblujou z putiky aby se bylo jak dorazit nebo to nechám na potom a vyhlásíme soutěž kdo co v lese sežene když ho miluješ není co řešit
nu tak na něj seeeeeru aby mi pak někdo nenadával to stejně asi bude
bigr nestraš s tím počasím to bude fakt k nasrání jestli bude chcát a vzlášť tam kam pojedem tam když prší tak to fakt pršíkdyž ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
pěknej kufr bistřickej vem mi nějaké prospekty pokud nějaký máš ať mam o čem přemejšlet
emile to sem zvědav Já jí radši ani neřeknu že jí tady nabízím to by mi dala ,vlastně nedala
piknik je to sebou vem aspoň bude mít ten emil na výběr
místa na stany sou připravené pohoštení taky by mělo bít bez problému akorát nevím jestli udělám nějaký to dříví na oheň až nás vykýblujou z putiky aby se bylo jak dorazit nebo to nechám na potom a vyhlásíme soutěž kdo co v lese sežene
místo prospektů tam beru ten kufra myslím,že se jich tam sejde vícjestli přijedou,tak pak můžeš prohlížet a rovnou se jich poptat coajakHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz