Bestie napsal:
Spíš bych viděla svou cestu v 1100 GS, tam dosáhnu celkem v pohodě.
mam 1100 GS, na vystave jsem zkousel 800 GS se snizenym sedlem a dosahnul jsem lip jak na tom svym hrochovi.
Hm, tak na výstavě jsem dosáhla taky, ale nevím, byl to nějakej podmírák. U Cyrila jsem z té 800 nedosáhla ani omylem...v neděli jsem si poseděla na Kalaharce a v pohodičce celou plochou nohy.
Holt bude treba vzdy z motorky seskocit a stat vedle, pak se s ni zase rozbehnout a naskocit Nebo to resit zadnima koleckama jak na kole
A co vysoke podpatky?
Ty nosím jen k podvazkům.
Mno... a to je problem? Ja bych se s tebou klidne projel, kdybys byla v podvazcich
Bestie napsal:
mam 1100 GS, na vystave jsem zkousel 800 GS se snizenym sedlem a dosahnul jsem lip jak na tom svym hrochovi.
Hm, tak na výstavě jsem dosáhla taky, ale nevím, byl to nějakej podmírák. U Cyrila jsem z té 800 nedosáhla ani omylem...v neděli jsem si poseděla na Kalaharce a v pohodičce celou plochou nohy.
Holt bude treba vzdy z motorky seskocit a stat vedle, pak se s ni zase rozbehnout a naskocit Nebo to resit zadnima koleckama jak na kole
A co vysoke podpatky?
Mno... a to je problem? Ja bych se s tebou klidne projel, kdybys byla v podvazcich
Fakt? No ty máš ale kuráž Jet na projížďku s Bestií v podpatkách a podvazcích je horší než smrt bongo - bongo..
Baforský fdoleček forever....
Bestie napsal:
A co vysoke podpatky?
Fakt? No ty máš ale kuráž Jet na projížďku s Bestií v podpatkách a podvazcích je horší než smrt bongo - bongo..
- montáž padáků rozhodně netrvá 20 minut ale podle mě jsou bezvadný, jen ta montáž pravé strany je dost složitá
- ten svod jsem viděl včera v reálu a něco takového neznám. Musí to být tenkostěnná trubka úplně z měkkého materiálu, jinak si to nedovedu vysvětlit. Je to rozhodně víc pomačkané od těch šutrů než u příčné trubky u 1200GS. Nicméně jsme na prakticky celý vnitřní svislý svod dali tu krytku co jsem myslel ale líp tam pasovala jedna z bočních krytek svodů R1200GS, ne ta příčná. Tuším že jsme použili tu co patří na pravou stranu (byla mírně zahnutá a nahoře se pěkně vytvarovala podle svodu:
Podle mě to na 800GS vypadá pěkně a vyřešilo to ochranu a ani ty prohlubně od šutrů nejsou pod tím vidět.
- montáž padáků rozhodně netrvá 20 minut ale podle mě jsou bezvadný, jen ta montáž pravé strany je dost složitá
- ten svod jsem viděl včera v reálu a něco takového neznám. Musí to být tenkostěnná trubka úplně z měkkého materiálu, jinak si to nedovedu vysvětlit. Je to rozhodně víc pomačkané od těch šutrů než u příčné trubky u 1200GS. Nicméně jsme na prakticky celý vnitřní svislý svod dali tu krytku co jsem myslel ale líp tam pasovala jedna z bočních krytek svodů R1200GS, ne ta příčná. Tuším že jsme použili tu co patří na pravou stranu (byla mírně zahnutá a nahoře se pěkně vytvarovala podle svodu.
Ahoj Tome, prosím zarezervujte mi jeden tento kryt na prodejně, stavím se zítra doufám pro kufry a nosiče, vzal bych i toto, protože to vypadá jako nutnost...
Tak i přes trochu "čekacího" adrenalinu je moje cesta do Mongolska zachráněná - všechny kritické díly od TT nakonec došly... 10 dní před odjezdem.... Ufff
jarax: máš to namontovaný? My se včera trápili s tím padákem na pravý straně, dostat to tam přes svody je peklo. Nechal jsem si poslat fotku demo biku z německa a oni mají svod tak o 5cm níž a o 5cm blíž motorce a to je produkční motorka. Nechápu, že by svody dělalo víc dodavatelů... My jsme mezi držákem nožní brzdy a svodem měli tam centimetr...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Zpět k debatě o 800GS:
...
- ten svod jsem viděl včera v reálu a něco takového neznám. Musí to být tenkostěnná trubka úplně z měkkého materiálu, jinak si to nedovedu vysvětlit. Je to rozhodně víc pomačkané od těch šutrů než u příčné trubky u 1200GS. Nicméně jsme na prakticky celý vnitřní svislý svod dali tu krytku co jsem myslel ale líp tam pasovala jedna z bočních krytek svodů R1200GS, ne ta příčná. Tuším že jsme použili tu co patří na pravou stranu (byla mírně zahnutá a nahoře se pěkně vytvarovala podle svodu:...
Podle mě to na 800GS vypadá pěkně a vyřešilo to ochranu a ani ty prohlubně od šutrů nejsou pod tím vidět.
Tady jsou fotky toho jak to vypadá na GSu. Jsem spokojenej. :-) Tomáš