Zdarec Jardo, tak nakonec jsme tam taky jeli alespoň na dvě noci.Jeli sme trajektem do Fierze a pak do Valbone.Mladá za hranicema hned jak jsme vjeli do Schoderu z toho bordelu málem omdlela ale pak až na to brutální horko to bylo OK a Eura mi vyměnili v hospodě 1 Eur za 130 leků takže super. Na trajekt mě postavili fakt suprově-hlavně když začla najíždět 25ti tunová tatra takže sme měli docela lepa.Pozdravuj doma.
Mardock přiložený následující obrázek:
Jestli tě zajímá ten v černém, zašlu ti detail.
Ale jinak obdivuji každého kdo se tam vydal se spolujezdcem.
Mimochodem, velice odvážným. (soudě dle bezpečného oděvu)
3X>nebyla romantická, ale zase byla Slivovicová.
Waltr napsal(a):
Jestli tě zajímá ten v černém, zašlu ti detail.
Ale jinak obdivuji každého kdo se tam vydal se spolujezdcem.
Mimochodem, velice odvážným. (soudě dle bezpečného oděvu)
3X>nebyla romantická, ale zase byla Slivovicová.
No ve dvou je to opravdu docela náročný-hlavně když sme sjížděli v Černé Hoře dolů do kaňonu Sušica a do Tary jsme ani nedojeli na dno, protože jsem to po 40ti minutách práskl o zem a za doprovodu přítelikyních slz jsem to musel otočit zpět. Ty kaňony jsou prostě obrovský...
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Zdarec Jardo, tak nakonec jsme tam taky jeli alespoň na dvě noci.Jeli sme trajektem do Fierze a pak do Valbone.Mladá za hranicema hned jak jsme vjeli do Schoderu z toho bordelu málem omdlela ale pak až na to brutální horko to bylo OK a Eura mi vyměnili v hospodě 1 Eur za 130 leků takže super. Na trajekt mě postavili fakt suprově-hlavně když začla najíždět 25ti tunová tatra takže sme měli docela lepa.Pozdravuj doma.
Ahoj Mardocku, nepochopil sem úplně jestli ste nakonec jeli přes to Gusinje nebo ne ?
Ale hoď sem ještě nějaký fotky z Valbone a Fierze protože ani v jednom sme my nebyli
Dík Jarda
Upravil JardaFGS dne 24.08.2010 21:55
jardajerman@seznam.cz
nene do gusinje jsme nejeli protože na to nebyl čas a museli jsme skrz to pozměnit trasu.My jsme furt nejezdili ale občas se i váleli u moře takže všechno se stihnout nedá. Fotky zde: