vevis napsal:
[quote]stepan napsal:
Říká ten, kdo sundal z 1100GS přední blatník, čímž z ní udělal také zvěrstvo
Nesundal jsem blatnik,ale zobak.Do zverstev to nepatri,ale ja to tamnedal.A kdyz uz to tam bylo,tak jsem reagoval.
Tak bránit jsem se musel
Co tam máš od Wund nevím, ale obecně ty blatníky jsou dost drahý a když je to v karbonu, tak je to raketa.
Ten zobák si myslím stejně nesundal schválně, ale protože ti po tom ťukanci prasknul, ne?
Holt 4V máš na "práci" a 2V na zábavu, proto asi vzhled neřešíš
stepan napsal:
To si vystihl presne!
Od wun. je ten predni plastik,co je misto zobaku.Tusim,že katalogova cena asi 149eur.Zobak ma malou zalepenou prasklinku v miste,kde to neni videt.Je to tam zakrytovany tema bocnima plastikama.To opravdu nebyl duvod,proc sel pryc.A nebyl by problem misto toho plastiku koupit starsi zobak.Ale kdyz bych sel do zobaku,tak do zkraceneho,jako ma Bohumil.Na eBay novy za 100eur.
vevis přiložený následující obrázek:
[165.17Kb]
Upravil vevis dne 01.11.2010 22:13
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
stepan napsal:
To si vystihl presne!
Od wun. je ten predni plastik,co je misto zobaku.Tusim,že katalogova cena asi 149eur.Zobak ma malou zalepenou prasklinku v miste,kde to neni videt.Je to tam zakrytovany tema bocnima plastikama.To opravdu nebyl duvod,proc sel pryc.A nebyl by problem misto toho plastiku koupit starsi zobak.Ale kdyz bych sel do zobaku,tak do zkraceneho,jako ma Bohumil.Na eBay novy za 100eur.
Jo ták, tys myslel ten kryt po tom zobanu, a já zas jinej spodní blatník
No ale to je taky pecka.
To Morabo: To je docela pěkně udělaný a když se trochu potuní motor, tak to může být slušnej peklostroj. Něco takovýho si stavěl Němčór, co mi prodával dráťáky
morabo napsal:
No proti gustu.... Ale mně teda přijde rozumnější si na to koupit rovnou vhodnější motorku, než vyrábět podobný experimenty....
To nemůžeš myslet vážně ? Taková nádhera a navíc s čim by jezdili Boxer cup
Myslím, že jsi mně nepochopil! To byla reakce na komentáře vjetrnika a MALIho k mýmu příspěvku předtím:
morabo napsal:
Další adept....
Myslel jsem, že když chce někdo silničního (racingového) boxera, tak si mohl koupit HP2 sport a ne prnzit géeso.....
Upravil morabo dne 02.12.2010 08:59
Maiali nel Fango!
Já toho člověka docela chápu. Do terénu evidentně jezdit nechce, na HP2 třeba nemá, ale rád se vyblbne na silnici i cestuje. Ta HP2 musí bejt pěkně nepohodlná. GS je pohodlný, sedí si tam jak na ****u, jen tam má 17ky kola, pár plastů a asi trochu poladěnej motor. Myslim, že na silnici s tim bude docela legrace. Nicméně já bych to nechtěl. Třeba se mu to přestane časem líbit a přestaví to z5 na obyč GS - tolik práce to není.
MALI napsal:
Já toho člověka docela chápu. Do terénu evidentně jezdit nechce, na HP2 třeba nemá, ale rád se vyblbne na silnici i cestuje. Ta HP2 musí bejt pěkně nepohodlná. GS je pohodlný, sedí si tam jak na ****u, jen tam má 17ky kola, pár plastů a asi trochu poladěnej motor. Myslim, že na silnici s tim bude docela legrace. Nicméně já bych to nechtěl. Třeba se mu to přestane časem líbit a přestaví to z5 na obyč GS - tolik práce to není.