KUKY napsal:
Letos jsem koupil uPardala Infinity TCX, lepší jsem ještě neměl. Zkoušel jsem je v kbelíku, 15 cm vody a po půl hodině sucho. Nechá se v tom dobŕe i chodit.
jen poznamka ono je neco jinyho voda stojici a voda brutalne strikajici na obleceni nebo boty , proto treba nepromokovost zkousim ve sprse, kde dam na hlavici triskajici polohu vody, jinak KUKY jak to de uz je lip
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Taky mám Infinity TCX asi už 4 rokem a nikdy jsem nepoužil návleky do deště.. letos poprvé po celodenním dešti sem i stalo že jsem měl vlhkou nohu ale i dkyž bylo cca 7 nad nudlou nepocítil jsem zimu,jinak loni jsem se v botě brodil a po gora vystélku a suchu,pak mi nateklo vrchem a bylo mokro no :-( ale jinak jsem s botama zpokojen..jak na motorku tak aj na to šmajdání kolem. zatím rekosr vycházka cca 7 km -D
Napřed TCX Infinity. Při jednom neplánovaném výletu přes řídítka škrtla špička podrážky o stupačku a do půlky se urvala. Aktuálně mám Sidi Adventure GTX. Vyzkoušet je *pořádně* před TCX, tak si rovnou připlatím. Perfektní. Pohodlné, pevné, ještě pořád ne lyžáky Když je hodně horko a jedu jen kousek kolem komína, tak občas vlezu do TCX Jupiter 2.
Ja jezdim v "Desertech" od cesky armady a jsem spokojenej parchant ...
super vetraj a schnou ...
podrazka se krasne brousi, kdyz je nudna dlouha asfaltova rovinka
stojej 1300,-
... dela se i nepromokava verze ... tam je treba pripocist 30 kacek za Indulonu
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON
daddy napsal:
Kupil som tento rok SIDI Adventure, som spokojny, mozem doporucit. Su drahsie, ale oplati sa do nich investovat.
Taktéž spokojenost ,sedla mi i velikost co mám normálí boty :-)
je váhám jestli nekoupit nějaké tvrdé škopky na offík
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Sice sem tu už jednou psal ale už mám jiný tak je znovu vychválím Forma dominator comp. Pevná MX bota s kloubem a gelovou botičkou.Mám je už skoro 4roky a kromě toho že jim nic není tak jsem stále spokojenej.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
tomask napsal:
Napřed TCX Infinity. Při jednom neplánovaném výletu přes řídítka škrtla špička podrážky o stupačku a do půlky se urvala. Aktuálně mám Sidi Adventure GTX. Vyzkoušet je *pořádně* před TCX, tak si rovnou připlatím. Perfektní. Pohodlné, pevné, ještě pořád ne lyžáky Když je hodně horko a jedu jen kousek kolem komína, tak občas vlezu do TCX Jupiter 2.
Ještě ze se ti ta stupacka urvala jen do pulky
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Do ted jsem používal mx boty tehdy ještě prodávané pod značkou Oxtar,ale nemají žádnou ochranu proti vodě tak jsem si minulý týden udělal radost a koupil jsem si Sidi Adventure.Ve slevě mě stály krásných 6.500,-kč
Mám doma už nějakou dobu boty Forma Adventure, které jsem si pořídil v době kdy jsem měl malé GS a nemůžu si je vynachválit. Bohužel na současnou motorku jsou absolutně nevhodné a tak hledám nějaké nové, cestovní. Můžete mi nějaké doporučit? Cena do cca. 4tis Kč
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
petrus napsal:
Do ted jsem používal mx boty tehdy ještě prodávané pod značkou Oxtar,ale nemají žádnou ochranu proti vodě tak jsem si minulý týden udělal radost a koupil jsem si Sidi Adventure.Ve slevě mě stály krásných 6.500,-kč
...plánuju je taky koupit, ta cena je super, kde si je kupoval?
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Nemáte někdo zkušenost s obuví Forma Mirage? Nevíte jaký je rozdíl mezi Mirage a Mirage DRY?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Mám Diadora Mud, což jsou vlastně Forma Adventure a zatím spokojenost. Na enduroškole v poho, chodit se v nich taky nechá a ani alpský chcavec se dovnitř nedostal
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Ahoj kolegové GSáci. Jsem tu nový a k svému GSku bych rád dobré botky. Mám tip na tyto: http://auto.aukro.cz/nove-boty-alpinestars-tech-10-vel-9-cerne-i3824590268.html
Máte s nimi někdo zkušenosti a vyplatí se za tu cenu ? Jsou fakt asi fungl nové. Díky předem za rady.