Tonda napsal(a):
Tak mi ta účast konečně letos vyjde. Po 15-té hodině "zavřu krám" a okolo 16-té vyrazím směr Kuřim, Svitavy, Česká Třebová, Náchod, Machov
A nechces to radsi dat dokupy? Viz. prispevek vyse:
randolf napsal(a):
Tak co, domluvime cestu, ne? Kdo chce jet v Patek z jizni moravy, navrhuju (= davejte klidne protinavrhy) sraz v Brne u prehrady zde, kolem druhe, odjezd ve14:30:
Predstava o ceste je mimo hlavni tahy a spis scenicka jizda nez abychom tam byli brzo. Pokud nekdo ma GPS s moznosti volby "na kole", taky by to mohlo byt fajn.
Randolf - nestíhám vyjet dříve jak v 16h. Musím do Elitu a Renocaru pro díly, pak ještě domů. Takže potom budu absolvovat zrychlený přesun po hlavních do Machova.
Škoda že nemožem.Vevis špatni termin pro mňa.Dufam že nabuduce daš lepši termin.Nemožeš každemu vijst ustreti.Škoda rad by som spoznal dalšich členu.Nabuduce to dufam vyjde
Kubrt napsal(a):
Já ,Remus , Servisák a Starosta vyrážíme v pátek po 13hod. z Valů... Stavíme se někde na žraso a trochu se pošouláme krajem a pak to rozjedem ve smrtelným víru alkoholového opojení
Přátelé, já bych místo bezbřehého konzumování různých alkoholických nápojů navrhoval založit BMW čtenářský kroužek a na palouku mezi stany si nahlas předčítat něco z našich nebo světových klasiků..Namátkou mě napadají Boženka Němcová, J.Š. Baar,Dostojevskij, atd.. Třeba Babičku, bych mohl vzít sebou. Jo a beru sebou taky šachy, věřím že se během dlouhé noci při táboráku najde řada z Vás, kteří s radostí a se zaujetím zapřemýšlí nad šachovnicí a zkušenou radou poradíte tápajícím kolegům . Tož, ať už je pátek...
hele Bluesbery,ještě mužeš vzít kytáááru abychom u toho táboráku mohli hrábnout do strun a já vezmu zpevník s táborákovejma šlágrama
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis napsal(a):
Pekna,nezadana slecna bude s pani vevisovou vybirat vstupny.Tak muzes zkusit udelat dojem!Myslim na tu nezadanou slecnu!
paní Vevisou jsem zkoušel loni udolat na moje dlouhatánský řasy,který mám maskovaný brýlema,ale bohužel,do zadaných slečen a manželek se nepouštím
Udělám dojem na slečnu výběrčí...Vezmu si brnění a Ericha natřu na bílo
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zdravím, tak nám ten nastávající plánovný víkend nebude teplo a hlavně sucho :
Lépe nebude ani o víkendu, v sobotu bude obloha zahalena mraky, na většině území bude pršet, nejsilnější deště se očekávají opět na Moravě a na jihu. Ranní teploty mohou místy klesnout ke čtyřem stupňům Celsia, odpolední maxima by neměla překonat hranici 12 stupňů.
K velké oblačnosti, dešťům a přeháňkám se především na Moravě a ve Slezsku přidá v neděli čerstvý vítr o rychlosti 20 metrů za sekundu. Pocitová teplota se tak ještě sníží, teploměry mohou po ránu ukázat i tři stupně Celsia, přes den se budou pohybovat mezi osmi a 12 stupni.
teď jsem to četl na seznamu
Fucking weather! No nic...budu se muset tulit o to víc k Remusoi a začít se kamarádit s rumem
bmwivo napsal(a):
Zdravím, tak nám ten nastávající plánovný víkend nebude teplo a hlavně sucho :
Lépe nebude ani o víkendu, v sobotu bude obloha zahalena mraky, na většině území bude pršet, nejsilnější deště se očekávají opět na Moravě a na jihu. Ranní teploty mohou místy klesnout ke čtyřem stupňům Celsia, odpolední maxima by neměla překonat hranici 12 stupňů.
K velké oblačnosti, dešťům a přeháňkám se především na Moravě a ve Slezsku přidá v neděli čerstvý vítr o rychlosti 20 metrů za sekundu. Pocitová teplota se tak ještě sníží, teploměry mohou po ránu ukázat i tři stupně Celsia, přes den se budou pohybovat mezi osmi a 12 stupni.
Snad se spletou!
Tak to jsem v klidu. Podle té předpovědi pojedu z jihu Moravy (tam to má být nejhorší) do lepšího počasí
Kubrt napsal(a):
teď jsem to četl na seznamu
Fucking weather! No nic...budu se muset tulit o to víc k Remusoi a začít se kamarádit s rumem
Na Jawáči ti RUM nelezl. Třeba se ho konečně naučíš pít
Počasí má být extrašajze.
Musím vymyslet nějakej ohříváček do stanu - třeba tzv.: "svetr na tři" (RUM).
V sobotu ale pojedu pryč a nerad bych ten svetr svlékal až do večera.
Na Jawáči jsem byl za abstinenta, ale pralinky mi nevaděj, tak můžu Kubrtovi dát rumové školení... Zvládám i rychlokurzy
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem chtel tento sraz pojmout trochu mene hardcore,ale pocasi to koukam zaridi jinak.No co,alespon prijedou jen opravdovy GSaři!
A treba to nebude tak hrozny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
to Tonda : nelezl,ale doba si a počasí si žádá zavzpomínat na mladá léta
to Hrabě : zase žádný divočení,abych nedopadl jako vloni v sobotu ráno po tom moravským léku
to Spea : mno pokud budeš mít zájem,tak vezmu vězší stan,alespoň pro 4 a mužem si "zalyžovat"