mám LS2 Ride a LS2 gears ... Ride-ka se moc nevytlačila.. a pak mě dost tlačila.. proto jsem vzal toho Gearse krapatko větší, a možná jsem udělal chybu... né že by byla vyloženě volná, ale 100% to určitě není
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Koupil jsem ls 2 enduro, najel pouze 150 km . Mx přilbu acerbis mám M tuhle jsem kupoval S a je mi stejně.. při 3,5 stupně se mi do 60 km/h mlzila... Dost.. zatím moc nadsenej nejsem ale uvidíme... Jinak hlučná moc není jen bocni vítr je znát, ale to je asi plexy... nejhorší je mlžení nemám skusenost s plexi v 3,5 stupne. Třeba někdo napoví..
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Dej na plexi jar a prstem roznes. Pak vylešti do sucha papírovým ubrouskem a hotovo. Máš po mlžení i při -4 st. odzkoušeno na mojí arajce.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jj to jo prave ze se tu taky resilo ze maji nektere plexi nejaky film proti mlzeni a timhle se znici. . . Tak jsem zjistil ze ls ka ho nema
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
swat napsal:
Dej na plexi jar a prstem roznes. Pak vylešti do sucha papírovým ubrouskem a hotovo. Máš po mlžení i při -4 st. odzkoušeno na mojí arajce.
To když uděláš např. u Uvex enduro,tak to plexi můžeš rovnou vyhodit...
To co říkáš bude možná fungovat jen u helem bez antifogu. Když to uděláš třeba u tý Uvexky,tak tu vrstu rozmatláš a udělá se z toho nenávratně "mlha". Už jsem to viděl na vlastní oči...
swat napsal:
To co říkáš bude možná fungovat jen u helem bez antifogu. Když to uděláš třeba u tý Uvexky,tak tu vrstu rozmatláš a udělá se z toho nenávratně "mlha". Už jsem to viděl na vlastní oči...
To je dost možný. Předpokládám že antifog už tam nemá a možná ani neměl. Kdyby jo, tak by sem nepsal ne?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
To je dost možný. Předpokládám že antifog už tam nemá a možná ani neměl. Kdyby jo, tak by sem nepsal ne?
swat napsal:
Mám pocit,že ty ani nevíš,co to je antifog,když píšeš,že UŽ ho tam nemá...ono to nejde sundat je to neoddělitelná vrstva na plexi
A Zetor má pravdu.Umyl jsem to jednou hotelovým mýdlem a navždy mlha doma to dělám běžně tekutým mýdlem a všechno v pohodě (myslím mytí,ne patlání a leštění )
Upravil Mr GS dne 20.03.2013 11:56
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
těm antifog úpravám plexi moc nevěřím, "úprava proti mlžení a poškrábání" píšou u každý druhý přilby, jako 100%ní mi přijde jen pinlock. Nezkoušel někdo hledat nějakej větší, kterej by tam šel nacpat?
Upravil xnesd dne 20.03.2013 17:59
Já sem nakonec šel do AGV AX-8 DUAL EVO zkoušel sem i tu Araiku, ale měla vnitřek z několika vystýlek zvlášť a tlačila mi ta jedna na temeno. To AGV se mlží celkem dost aspoň co sem se zatim byl projet tak kolem 0°C, uvidim jak to bude až bude teplejc. Mlžení sem u starý helmy řešil tak, že sem nechal jednu stranu plexi cca 5mm pootevřenou, to u týhle bohužel nejde, protože první poloha otevření ve který drží je asi 2cm a na to je ještě celkem zima...
GeorgPohodar napsal:
Já sem nakonec šel do AGV AX-8 DUAL EVO zkoušel sem i tu Araiku, ale měla vnitřek z několika vystýlek zvlášť a tlačila mi ta jedna na temeno. To AGV se mlží celkem dost aspoň co sem se zatim byl projet tak kolem 0°C, uvidim jak to bude až bude teplejc. Mlžení sem u starý helmy řešil tak, že sem nechal jednu stranu plexi cca 5mm pootevřenou, to u týhle bohužel nejde, protože první poloha otevření ve který drží je asi 2cm a na to je ještě celkem zima...
Krom toho špatně polohovacího pléga ta helma navíc v horku nevětrá.
Upravil tracer dne 20.03.2013 21:24
Myslím si že pinlock jde dát na každé plexi. Nebo se pletu?
Já koupil X3 adventure grey v YSHOPU s 20% slevou pod 10tis. Zatím jsem jí ještě neměl možnost vyzkoušet ale pevně věřím, že se jen potvrdí dokonalost ARAI Tour X3 ( přece jen jí má skoro každý dálkový cestovatel a fotka je v skoro každém katalogu)
jack96 napsal:
az dorazi x4 dam vedet i když me tu někdo trochu vydesil tim ze psal arai jiz nikdy. tak snad jsem nesahl vedle za ty sileny prachy
Mám X4 a maximální spokojenost.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
daju sa kupit rozne velkosti licnych vycpavok a aj hore na hlave sa da vytiahnut pena na zvecsenie miesta. celkom zaujimave podla mna
Upravil xNOKIAx dne 20.03.2013 21:54
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza