Helejte Vy kalvérové,kdo všechno chcete přijet už v pátek? A Zhruba v kolik? Abychom to měli jakštakš připravený.Po obědě,spíš odpoledne budem teprvas stavět stan a mlíkovat naši hranici
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bluesbery napsal(a):
Mám v plánu dorazit v pátek odpoledne, čas nevím, protože to budu brát různýma pracovníma oklikama,ale co nebude hotový s tím pomůžu.
Já to nemyslel jako že přijeďte v pátek pomoct Jen se ptám abych zhruba věděl... ale díky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Editován seznam účastníků... sqvadra zdá se býtí dobrá až nebezpečně dobrá
WOODMAN + 1
TOLI
PROUKY
SERVISÁK
REMUS 511
LOCHMAN + 1
FÍFA
VODNÍK
PETR PROCH
PATROZ
KASAK
BMWIVO
BLUESBERY
ZKOLBI
FALCONS
KALUT
MILOSCH + 1(moto)
MISAK + 1(moto)
IVO BOHUSLAV + 1
TOMÁŠ77 + 1
VEVIS + 1
RADOŠEK
STAROSTA
HRABĚ X
MR.GS
PIZZY
MadMaik83
KOMAIZ + 1(moto)
DENY + 3 (moto)
Upravil Kubrt dne 19.08.2010 19:42
...jo a nepřijede taky náhodou ten Kalvéra Emílio...?
Vsadil jsem se loni u Vevise s jeho manažerkou volného času, že do roka a do dne má na Emília jen vzpomínky...
Tak musím omrknout, jestli jsem už náhodou nevyhrál...
Bylo to 10.10.2009, takže mám ještě čas, ale co kdyby...láhev Finské vodky se hodí vždycinky......jinak jsem o lahev Metaxy lehčí...
Upravil radosek dne 18.08.2010 18:29
O Emiliovi nevim nic,ani zmínku... Radošku,ty kluku ušatá,práskni mi to tajemství
není ta osoba náhodou jistá osoba,jejíž jméno začíná na J ?
Starosta : neloudim,jen vyzvídám,to je rozdíl Jo klíďo přijeť... stejnak se z toho koukám stane celovíkendová záležitost
pro ty co přijedou v pátek a v sobotu by chtěly navštívit hřebčín v Kladrubech jde to ale musí nás bejt aspoň 5 tak co kdo jde do toho se mnou???? http://www.nhklad...když ho miluješ není co řešit
fifa napsal(a):
pro ty co přijedou v pátek a v sobotu by chtěly navštívit hřebčín v Kladrubech jde to ale musí nás bejt aspoň 5 tak co kdo jde do toho se mnou???? http://www.nhklad...
Sice to nesmrdí benzinem a nemá to brzdy, ale ještě jsem to snad z blízka neviděl...
Dobrý nápad, počítej se mnou...
to Fífa : já se kurde spletl.Chtěl jsem napsat Vevis a paní Vevisová
Exvel : nevadí,přijeď. Starosta bude taky v sobotu mizet do dža
Koně,nechť si rozhodnou zájemci na místě.Bych třebas jel taky
Končím tu,od teď pouze na telefonu,kdyby někdo něco potřeboval.