Při montáži mého Des.3 na 1150 jsme zkoušeli osadit Milanovu mřížku a nevejde se. Pokud by se mřížka měla nějak ohýbat, přišlo by mi to trochu zbastlený.
Patroz napsal:
Při montáži mého Des.3 na 1150 jsme zkoušeli osadit Milanovu mřížku a nevejde se. Pokud by se mřížka měla nějak ohýbat, přišlo by mi to trochu zbastlený.
Samo, že je to trochu zbastlený, ale podle mne v tomto případě to sice zamrzí, že to od TT nesedí, ale na funkci rostlináře, ani na vzhled to vliv nemá. Ale každý na to samzřejmě může mít svůj názor.
Já myslím, že ta mřížka půjde upravit, nemůže tam přece být rozdíl ve 3cm. Já ji tam mít prostě musím a D3 mě asi také moc zaujalo. Grave dělá některé věci pěkné a jsem max spokojenej, Ale mřížku od nich bych nechtěl, kdyby stála 200kč, vůbec se mi nelíbí. Jsou kluci co to maj, to je věc každého.
Štěpáne, tak mám D3 taky sice nižší verze. Sobotu a neděli jsem jsem jezdil jak pomitutej. Všechny ty + a - už neřešim, Jo to prostě fakt pecka.
Je to jako když jsem nechápal jak někdo může jezdit na GS a pak pochopil
odchodem z japonce. Prostě jsem se celý víkend kochal. GSA dostal předběžně dárek k vánocům .... trochu jsem cítil tlak na ramena.... ale
to bylo na dálnici v cca 175km/h .....,jsem z toho fakt unešenej dost...
pepanek1150 napsal:
Štěpáne, tak mám D3 taky sice nižší verze. Sobotu a neděli jsem jsem jezdil jak pomitutej. Všechny ty + a - už neřešim, Jo to prostě fakt pecka.
Ono je něco jiného to vidět na obrázku nebo i na cizí motorce a pak to dát na svou.
To se na to člověk začne koukat jinak a já si to taky hned zamiloval.
Přeju mnoho krásných km s D3
Jo a jak si přišel k té nižší verzi?
Upravil stepan dne 16.11.2010 10:13
Jak jsem přišel k nižší se musíš optat Milana , údajně to tak TT poslal. Jo mřížka se tam nevejde tak jak je. Nafotím to určitě, ale i s mřížkou na jejíž
úpravě se pracuje........
pepanek1150 napsal:
Jak jsem přišel k nižší se musíš optat Milana , údajně to tak TT poslal. Jo mřížka se tam nevejde tak jak je. Nafotím to určitě, ale i s mřížkou na jejíž
A já myslel, že od určité doby posílaj už jen ty homologované...
No ta nižší je asi hezčí..
pepanek1150 napsal:
A já myslel, že od určité doby posílaj už jen ty homologované...
No ta nižší je asi hezčí..
Zatím mám taky pocit, že nižší je hezčí ( doma taky vědi, že malé je lepší ), mám sice domluveno, že to můžem na jaře zvednout, ale nevím
zda to bude třeba a už se těším až to doladím mřížkou
pepanek1150 napsal:
Tak tom tady občas čtu a myslím, že jsem asi jinej. Mám GSA 1150 a miluju ho víc než tu svojí. Když jsem se ptal na na dětské GS pro synka, tak byla odezva, že hračka pro dítě za 2,5 litru je moc. Tak v klidu kupujem plechy, plasty a jiné za 3x víc, které mají hodnotu 5x míň, hlavně, že to máme. Jezdil jsem na x věcech a dnes vím, že GS je droga
a na nic jiného ( ...... :-) ) už nevlezu, nacpal jsem do něj bankovky, tak jak jsem cítil, že potřebuju to, aby jsem na tom mohl být 3 týdny v kuse, za slunce i deště šťastnej a ne proto, že mám na své lásce něco s logem a jezdím kolem komína. Jsem jinem
To bylo reci ale koukejme se,panacek uz to ma doma
Ne v pohode,taky to znam,chtic je mrcha a D3 je fakt pekny.Taky o nem uvazuju.motorku miluju a menit se mi ji nechce,jinej look by ji ale mozna slusel
stepan-diky,ale ano myslel jsem idealne s velkou 30l nadrzi a kdyz to bude i s mrizkou tak tim lip.
pepanek1150 napsal:
Tak tom tady občas čtu a myslím, že jsem asi jinej. Mám GSA 1150 a miluju ho víc než tu svojí. Když jsem se ptal na na dětské GS pro synka, tak byla odezva, že hračka pro dítě za 2,5 litru je moc. Tak v klidu kupujem plechy, plasty a jiné za 3x víc, které mají hodnotu 5x míň, hlavně, že to máme. Jezdil jsem na x věcech a dnes vím, že GS je droga
a na nic jiného ( ...... :-) ) už nevlezu, nacpal jsem do něj bankovky, tak jak jsem cítil, že potřebuju to, aby jsem na tom mohl být 3 týdny v kuse, za slunce i deště šťastnej a ne proto, že mám na své lásce něco s logem a jezdím kolem komína. Jsem jinem
To bylo reci ale koukejme se,panacek uz to ma doma
Ne v pohode,taky to znam,chtic je mrcha a D3 je fakt pekny.Taky o nem uvazuju.motorku miluju a menit se mi ji nechce,jinej look by ji ale mozna slusel
stepan-diky,ale ano myslel jsem idealne s velkou 30l nadrzi a kdyz to bude i s mrizkou tak tim lip.
já to taky tak beru, protože jsem do gsa zamilovanej taky, a pro lásku se občas něco musí udělat, dost dlouho si říkám proč to kupovat nebudu a pak
mi to nějak nevyjde, u x věxí udržím touhu na uzdě, ale u D3 to prostě nešlo vydržet , klučíkovi koupím dětské GS na jaře, ať se taky zamiluje