No to jo.Tak možná tady v oklolí,ale když jsme teď jeli z Bechyně,tak až k Chrudimi všude sníh
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo,jasně,takže jsi na dovolené v Egyptě,nebo ti někdo do rána vytapetoval okna z venku a namaloval teploměr.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Jo,jasně,takže jsi na dovolené v Egyptě,nebo ti někdo do rána vytapetoval okna z venku a namaloval teploměr.
Dobře Ty
ne ne...Milan je na drogách a krapet si neuvědomuje realitu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takže smradi,dneska jsem nacpal maso do štandliku,za tři týdny jde do udírny.Když se nedá jezdit,přichází na řadu druhý koníček.Řezničina a žrádlo.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Takže smradi,dneska jsem nacpal maso do štandliku,za tři týdny jde do udírny.Když se nedá jezdit,přichází na řadu druhý koníček.Řezničina a žrádlo.
Kde že je ten příští sraz...???
Vypadá to, že za tři neděle mám volný víkend...
Upravil radosek dne 27.11.2010 15:12
Kasak napsal:
Radošku a co na to řekne Tvoje paní,kfyž se zdejchneš na víkend k tomu zvířeti co jméno Kašák nosí ?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Od té doby, co jsem prošel poněkud...ehmm...jak to nazvat...partnerskou čístkou...... mám ve výběrů mému srdci milých akcí o dost víc volnou ruku....
Upravil radosek dne 28.11.2010 00:30
Radosek napsal:
Od té doby, co jsem prošel poněkud...ehmm...jak to nazvat...partnerskou čístkou...... mám ve výběrů mému srdci milých akcí o dost víc volnou ruku....
Radosek napsal:
Radosek napsal:
Vse nejlepsi k narozeninam!A hodne stesti v dalsich vztazich!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Sakrblé-uzené.
Z kama sutra, že to jsi? Přifrčím pomoct přikládat polénka, očumovat, ochutnávat okouřené maséko a slivovicou sa odmašťovat.
Pak budem békat a tančit,až pos.rem se z teho veselí. DDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Radosek napsal:
Vse nejlepsi k narozeninam!A hodne stesti v dalsich vztazich!
Kasak napsal:
Sakrblé-uzené.
Z kama sutra, že to jsi? Přifrčím pomoct přikládat polénka, očumovat, ochutnávat okouřené maséko a slivovicou sa odmašťovat.
Pak budem békat a tančit,až pos.rem se z teho veselí. DDDDDDD
Tak jsem vytvořil pořadník a zjistil jsem,že se na vás dostane nejdřív po Novém roce.Prase má vždycky najvíc kamarádů,když se zabíjí.
Kasak napsal:
Tak všechno nej.Koukám,že zakrátko pojedeš pátý gumy.