Kasak napsal:
Tak pánové,dneska jsem už topil v nové udírně.Musím jí trochu začoudit.
Tak to bude chtít do ní něco pověsit???
Třeba servisáka za kouleod 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zdar vy bábovky!Co,že je to tady tak mrtvý?od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
No to jo.Tak možná tady v oklolí,ale když jsme teď jeli z Bechyně,tak až k Chrudimi všude sníhod 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Jo,jasně,takže jsi na dovolené v Egyptě,nebo ti někdo do rána vytapetoval okna z venku a namaloval teploměr.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
Jo,jasně,takže jsi na dovolené v Egyptě,nebo ti někdo do rána vytapetoval okna z venku a namaloval teploměr.
Dobře Ty
ne ne...Milan je na drogách a krapet si neuvědomuje realitu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Takže smradi,dneska jsem nacpal maso do štandliku,za tři týdny jde do udírny.Když se nedá jezdit,přichází na řadu druhý koníček.Řezničina a žrádlo.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Takže smradi,dneska jsem nacpal maso do štandliku,za tři týdny jde do udírny.Když se nedá jezdit,přichází na řadu druhý koníček.Řezničina a žrádlo.
Kde že je ten příští sraz...???
Vypadá to, že za tři neděle mám volný víkend...
Upravil radosek dne 27.11.2010 15:12
Kasak napsal:
Takže smradi,dneska jsem nacpal maso do štandliku,za tři týdny jde do udírny.Když se nedá jezdit,přichází na řadu druhý koníček.Řezničina a žrádlo.
Radošku a co na to řekne Tvoje paní,kfyž se zdejchneš na víkend k tomu zvířeti co jméno Kašák nosí ? Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Od té doby, co jsem prošel poněkud...ehmm...jak to nazvat...partnerskou čístkou...... mám ve výběrů mému srdci milých akcí o dost víc volnou ruku....
Upravil radosek dne 28.11.2010 00:30
Radosek napsal:
Od té doby, co jsem prošel poněkud...ehmm...jak to nazvat...partnerskou čístkou...... mám ve výběrů mému srdci milých akcí o dost víc volnou ruku....
Radosek napsal:
Radosek napsal:
Vse nejlepsi k narozeninam!A hodne stesti v dalsich vztazich!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Sakrblé-uzené.
Z kama sutra, že to jsi? Přifrčím pomoct přikládat polénka, očumovat, ochutnávat okouřené maséko a slivovicou sa odmašťovat.
Pak budem békat a tančit,až pos.rem se z teho veselí. DDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Radosek napsal:
Vse nejlepsi k narozeninam!A hodne stesti v dalsich vztazich!
Kasak napsal:
Sakrblé-uzené.
Z kama sutra, že to jsi? Přifrčím pomoct přikládat polénka, očumovat, ochutnávat okouřené maséko a slivovicou sa odmašťovat.
Pak budem békat a tančit,až pos.rem se z teho veselí. DDDDDDD
Tak jsem vytvořil pořadník a zjistil jsem,že se na vás dostane nejdřív po Novém roce.Prase má vždycky najvíc kamarádů,když se zabíjí.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak všechno nej.Koukám,že zakrátko pojedeš pátý gumy.Když je hlad,je i husa dobrá.