správně bys měl mít homologovanej nosič,protože je pevnou součástí motocyklu.šířka přes kufry by neměla být víc jak 1 m.
zatím jsem nezaznamenal,že by někdo měl nějaké problémy a to už jsem viděl na motorce v západním světě ledacos
bystricke přiložený následující obrázek:
A co tento.Nevypada vubec spatne a je presne podle mych predstsv.Jen ta cena Nema s nim nekdo zkusenost? http://www.motocy...-givi-58-lNebýt BMW,už bych znovu nezačínal
prisaham bohu si raz dam urobit nejakemu prutikarovi pekny pruteny motokošík
a uz teraz si to tu vopred patentujem
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Čau znalci,kdo by věděl jaké rozměry má origo Topcase na 1150 adv??Popřípadě má někdo vyzkoušeno jestli se do něj vejde helma?(Arai Tour X4)??
per aspera ad astra
Ahoj,
rozměry ti neřeknu, mám ho doma v garáži a taky nevím, jak vypadá ta tvoje Arai-ka, ale vzhledem k tomu, že se mi do něho vejde moje mx helma Shark i Scott a taky jsme zkoušeli integrálky Schubert C3 a Shoei Quest, tak si myslím, že se tam vejde i ta tvoje. Pravda moc miíta tam pak není, ale helma se tam vejde úplně krásně.
Tak jsem se dnes konecne dostal k mereni a vyslo me nasledujici.
Muj stavajici plastovy top ma ..........................S-570,H-420,V-300.
Nechapu,ze uvadeji jen 46L.Ze by ty zaoblene rohy o tolik zmensily obsah?Je tedy fakt,ze jsem ho meril z venkovni strany.
Pro dve vyklapecky potrebuju min. ................. S-550,H-370,V-280
Takze by me nejlepe vyhovoval Zdenkuv XL top S-580,H,400,V-320.
Rozmerove jsou si topy dost podobne,jen ten Zdenkuv bude asi podstatne tezsi.
Jestli nekdo mate na moto podobne velky top,napiste prosim sve postrehy.
Pochopitelne bych do topu nedaval tezke veci.Okolo komina pro dve helmy a na dovcu spacaky,backurky a podobne.
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Jeste jsem nasel vyhovujici top od Pardalahttp://www.rockwa...ro-topcase Myslim ten XL. Na obrazku vypada dost dobre,mate nekdo od tohoto vyrobce kufr?Jen ty panty vypadaji jako z plastu.Je to v poho.
Asi vas moc neprekvapim,kdyz zde napisu,ze jsem se rozhodl pro top od Bystrickeho.
A to pro ten maxi 74 L.Jeste bych poprosil Zdenka,jestli by sem dal nejake foto toho velkeho topu aby byly videt panty a zamky.Treba si budu jeste trochu vymyslet nejake upravy.Predem diky.
vyrobil jsem jich několik ale montoval jen jednou na 12 gs,fotky jsou z roku 2009,ale je pěkně vidět co je to za bednu
bystricke přiložený následující obrázek:
Bedna je to moc pekna,tak mi ji udelej.
Jeste me pod tu bednu udelej trubkovy ramecek a spoj to Tvymi puky s velkou matkou.
A jeste bych potreboval plotnu 350x250mm z 4-5mm silneho duralu.
A posledni vec,z te same trubky jako bude ramecek pod bednu bych potreboval naohybat tvar [ je to vlastne hranate U siroke 340mm na stred trubky a delka nozicek 350mm.
Jak ten ramecek,tak to hranate U nebarvit,jeste to budu upravovat a pasovat na motorku.
Bylo by fajn,kdyby jsi to stihl do vanoc,abych se mel z ceho tesit.
Ahoj Zdenku.
Uplne jsem zapomel na madylka.
Chtel bych je na viko topu a to tak,ze na delisi stranu (predek.zadek) po trech a na kratsi stranu (boky) po dvou.Tedy celkem 10 kusu.
Ahoj Zdenku.Tak jsem dnes premeril ty prilby a jestli bude nejaky rozmer o 2 cm mensi,nevadi,brilby by se tam mely v pohode vejit.Uz se moc tesim na novy top.Ahoj Tonda
Pokud má někdo zálusk na hliníkové kufry z protiskluzovým reliéfem (slzičkou) tak připravuju po úspěšné zkušební sezóně výrobu několika párů na zakázku. Tak kdyby se někomu líbily.......ten baworskej emblém berte jako bezpředmětnou ozdobu (slibuji BMW že s touto značkou nic neprodávám)
krakatitkap přiložený následující obrázek: