Zatrsakr a to mě to tak usnadňuje život..hlavně v práci Noo budu s tím muset rychle něco udělat.
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Jarys napsal:
Tak jestli chceš fotit postavu tak aby ta fotka měla šmrnc, doporučuju fotit ženskou a to jen spoře oblečenou nebo ještě lépe nahou. Já vím dobrá rada nad zlato viď
natom něco bude
bystricke přiložený následující obrázek:
Tohle je sice skvělá zpráva (stašně rychle sem se stím naučil a fakt se mi to líbilo) akorát mi to nejde na Win XP jo a už je to nějakej pátek od téhle novinky ale já to zaregistroval až teď tak se to snad někomu bude hodit. http://digiarena....hny-zdarmaDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Tohle je sice skvělá zpráva (stašně rychle sem se stím naučil a fakt se mi to líbilo) akorát mi to nejde na Win XP jo a už je to nějakej pátek od téhle novinky ale já to zaregistroval až teď tak se to snad někomu bude hodit. http://digiarena....hny-zdarma
No tak co bys chtěl... Win XP je už nepodporovaný systém starý 13 let
Ale taky ho používám ve virtuálu
Já byl teď v Rumunsku s RX100III ale jel jsem terénním autem jako spolujezdec a nemohl si vybírat místa na focení. Navíc jsem měl foťák pár dnů a naučit se ho využívat naplno je na měsíce. Ale ale i na polo/automat jsou fotky o generace vpředu oproti Nikonu AW100 a jejich prohlížení je objevná výprava - když je zvětšuji, jsou stále ostré a objevuji věci, kterých jsem si dřív nevšiml. Jedna fotka tak není často jen jedna a skrývá nějaký doplňující "příběh". Start foťáku je delší a než zamířím a zaostřím, je někdy pohybující se objekt pryč, v tom mají zrcadlovky přednost ale samozřejmě, je třeba být sám připraven.
Kamarád měl Nikon D3200 a byl pohotovější, dokonce ho bral i do vzduchu na paraglidng, on se ten deštník zase tak moc řídit nemusí, na záběrech z kamery na helmě je vidět, že letí často sám a Kuba v pohodě fotí. Pak že nelze mít zrcadlovku stále po ruce...:-)
TOLI napsal:
Neostří foták nebo objektiv?To by chtělo vyzkoušet.
Vyzkoušeno..bude to objektivem, vzal jsem druhý a ten frčí
Neni to nahodou Canon 17-85? Odchazi tam plochy kabel....
Mám Canon 17-85 a ta ludra mi není schopná zaostřit, když je zazoomováno. Když ho mám "stažený" tak ostří v pohodě, ale jakmile zazoomuju, tak ostří, ostří, ale zaostří tak na 1 pokus z 10ti. Myslíš, že by to mohl být taky problém s tím kabelem?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre:
Na dlouhe ohnisko nekdy naskoci primo hlaska "chyba komunikace". Myslel jsem ze je to telem EOS70D ale pak jsem nasel na webu info o tom kabelu na EF-S 17-85. Na kratkem ohnisku je to OK. Uz mam z ebaye koupeny novy kablik (cely dil) ale moc se mi do toho nechce... u tebe je tedy projev vady jiny, teoreticky muze byt stejna pricina.
Jedna ze zahrádky - s motorkama to má společné, že jiné hodinky na motorku už 5 let nenosím a motorka stojí za mnou...
Ivan přiložený následující obrázek: