čau ¨Sema jo to jsem ja na tom 800 pěkny fotky taky tam jsem na fotce ještě by mě zajimalo jestly jste potkaly u konce cesty do vermosh ty slovaky jak jely 2moto ze spolujezdcem a 2 solo jak si vedly ve 2 si to nedovedu představit
Jojo, mám vás zvěčněný Na ty slováky jsme taky zírali, mluvili jsme s nima u toho bufetu před hranicí. Ti co jeli ve dvou a ještě nabalený až na půdu jsme si na některých cestách o kterých mluvili taky nedovedli představit.. a to teneréčko bylo myslím obuté do tourancek nebo tak něčeho..
Sema napsal:
Jojo, mám vás zvěčněný Na ty slováky jsme taky zírali, mluvili jsme s nima u toho bufetu před hranicí. Ti co jeli ve dvou a ještě nabalený až na půdu jsme si na některých cestách o kterých mluvili taky nedovedli představit.. a to teneréčko bylo myslím obuté do tourancek nebo tak něčeho..
Sema napsal:
mali tourancky a prešli to?
To netuším-my už jeli dom a oni byli na vjezdu do Albánie. I když kamarád říkal, že by asi stálo za to jet den za nima Já osobně bych pár kilometrů mazlavým blátem do kopce na rozestavěné silnici (což se nám stalo) na touranckách jet nechtěl, ale proti gustu žádný dišputát...
Upravil Sema dne 28.06.2011 12:47
tak kterak jsme putovali ve dvou po AL, gusine > vermosh > han i hotit v pohode zvladnut, koplik teth, jsem musel obcas sahnout na spojku jinak v klidu, Teth pres Kir do Shkodry byl zacatek divocejsi ale opet bez padu a bez toho aniz by batuzek sel pesky vsechno zdolano... dalsi trosku horsi usek byl z resheni na lurska jezera zacatek ponekud houpavejsi, u prvniho jezera jsme prespali a opet grilovali vyborne albanske kotletky, a druhy den to bylo malinko divocejsi a zaverecna zkratka do burrelu byla obcas potreba odlehcit... takze jsem jel solo Pak jsme se venovali mori a pamatkam, no a z beratu jsem si uminil ze pojedeme do corovode a z corovode do permetu, dokonce jsme si usnadili cestu i pres bebovy termalni prameny v ličetu)) hehe, tam to bylo trosku horsi... no a pak sladka odmena more na lefkade a zpet pres albanske pobrezi koupacka a pak desivy tranzit domuuu vse superkovy... a pad jen jeden skoro chteny na piscite plazi...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Tak Slovaci to presli to bez ujmya maju Vas aj na foto chcel som ist po ich trase ale moc mi to neodporucali v dvojke+nabaleny jedna moto uz mi jasne preco https://lh6.googl...G_2377.JPG
Upravil bubocbr dne 14.08.2011 16:28