To zetor super nápad s tím seznamem Já jsem teda připočítával i lidi o kterých vím na beton že jedou a který se na foru neprojevujou proto o pár lidí víc ,,,, budu moc rád pokud se budeš starat o tento seznam teda pokud máš v arbajtu čas Já se ke compu dostanu zřídka vždy jen večír
počítám že se ještě pár lidiček přihlásí a to platí pro všechny kapacita tohoto srázku a kempu je doslova nekonečná
když ho miluješ není co řešit
mam přijet z pátka na sobotu, nebo ze soboty na neděli?
dostanu povolenku jenom na 1 noc. Terezce začínají růst zuby
Vodník: bereš sebou mladýho?
Fífa: bude nějakej brodící off jako loni
jo a co se bude točit za pivo?
Vevis: nezapoměň mi přivezt ty blinkry, dík
hlavně, že je pivo ftlamě
No když jsme u toho zakládání,tak by u vás doma někdo mohl založit na svíčkovou a v neděli by mě jí přivezl někdo až pod rypáček.....
Scofield-to je ten vypasenej pán co byl v Číhošti??A proč má u svýho jména obrázek toho šikovnýho kluka??To je syn??Nebo vzor??Tak to má smůlu...
Upravil holubb dne 07.05.2011 01:44
no nic, musim napsat milosovi aby zablokoval ucet holubb ktery pouziva valecny veteran z tisnova.vejpitko az budes mit chvilku cas a nebudes zrovna pod parou tak si precti pravidla tohoto webu a tam se doctes-8. Jsou zakázány duplicitní registrace a používání více než jednoho jména či přezdívky (nicku).
takze pro poradek pm milosovi odeslana a zde pm-cau milosi, nechci fnukat ale pro poradek.mrkni prosim na nick holubb a brnak jestli nahodou neni ze stejne ip adresy.a jestli jo tak jeden muzes zablokovat a nemusim ti zrovna psat kterej.kdyby bylo po mym tak zablokuj brnak at muze pan z tisnova pouzivat holubb.cau roman
jinak mu jesrte obcas vypisuje vojacek z tisnova ale to tajne.
Upravil holubbb dne 07.05.2011 12:46
Kosik Milan napsal:
no nic, musim napsat milosovi aby zablokoval ucet holubb ktery pouziva valecny veteran z tisnova.vejpitko az budes mit chvilku cas a nebudes zrovna pod parou tak si precti pravidla tohoto webu a tam se doctes-8. Jsou zakázány duplicitní registrace a používání více než jednoho jména či přezdívky (nicku).
Hele,sorry,ale nemužeš si tahle h*vna psát do nějakého svého vlákna?
Jste jak fakani...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kosik Milan napsal:
Hele,sorry,ale nemužeš si tahle h*vna psát do nějakého svého vlákna?
Jste jak fakani...
tak Bečka vodník mladího nebere je z muzim na Uk
pivo bude takoví jaký tam mají gambrinus a plzeň,,
co se týká off projíždky žádnou jsem nepřipravoval ale pokud bude zájem tak při zpětném navráceni se ze sobotní výletu tak v omezeném množství lidí na drapácích by jsme to mohly někudy vzít ale louky jsou zarostlé tak jen průjezdný lesní cesty
a kdy přijedeš to je jedno hlavně doraša dej vědět
teď to dál,, od Miloše jsem dostal nějaké dárky takže vyhlašuji soutěž o nejvzdálenější účastníky
a pak motocykl bmw gs důležité,, o největším počtu km na jeho přítomném motu
přihlášení bude jednoduché na recepci nebo u baru bude k dispozici papír kam každý napíše tedy koho to bude zajímat co má najeto a odkud je
první cena je pěkná a druhé a třetí místo bude také oceněno
když ho miluješ není co řešit
To Randolfe ja jedu z Blavy cca 15,00.V Brne bysom mohol cca 16.00.
Fifa vybavil si dobre počasie!!!!!!!
Už pozeram počasie a zatial do štvrtka hlasia otepleni až 25
Ahoj, mohl by se mnou případně dorazit pohodovej motocyklista na HáDéčku nebo je to jen pro BéeMWé?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /