Já to říkám už 4 roky,ale tobě jsem to nepřál Ať dělaj dál gumy na traktory a neserou se do něčeho,co jezdí jenom po dvou kolech...taviči puků!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
asi na tom bude mit podil i dnesni pokles teploty...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
asi na tom bude mit podil i dnesni pokles teploty...
To je úplně jedno.Dokud není řekněme 5°C a míň,tak to neomlouvá,takovouhle nehodu.To ať se na mě nikdo nezlobí
kaca napsal:
počkej, jak si ten flek projížděl? Neříkej mi, že jsi jel v klidu a rovně a taklhle ses vymlel.....
Jo
To mi pos...er. Měl jsem na tom K60, teď E10 a nikdy ani náznak něčeho podobnýho....A to se na tyhle gumy tak naneslo hodně negací....
a to bylo na těch kostkách?
Upravil kaca dne 06.09.2012 14:46
to voe, to není možné nebylo to nějak osliznutý nebo tááák? Jel jsi v náklonu nebo rovně? co ti ustřelilo - předek nebo zadek se protočil? Čumím na to jak blázen ...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Při jízdě rovně mi to přijde teda až nemožný,ale když to řikáš tak to tak bude...mě spíš napadá jestli pod tou vodu původně nebyl mastnej flek..
Ale jedno je pravda dneska ráno na Mitasu jen tak lehce mokrá silnice a při každým vjíždění na hlavní zadek bokem a to jsem s plynem fakt šetřil protože jsem to trošku tušil....
Skoro mi přijde jako kdyby se to odvijelo od nějaký kombinace voda+asfalt....protože třeba v Albošce na vodě a docela v pohodě....
cumim na to taky jak blazen , kurna to neni mozny aby kdyz jedes pomalu , v rovnym smeru ti tohle udela guma, i kdyby si jel na tvrdym puku tak to neudela , pokud to opravdu byla jen voda
Jestli to Boris fotil přímo na místě,tak tam vidím dlažební kostky a to je na mitasku už moc
Jediný,co je na tom divný,je to,že se tomu někdo opakovaně diví
Mr GS napsal:
Jestli to Boris fotil přímo na místě,tak tam vidím dlažební kostky a to je na mitasku už moc
Jediný,co je na tom divný,je to,že se tomu někdo opakovaně diví
ja na mitasech jezdim 15 let je pravda ze ne na kostkacich, pres silnicni vzorek co byl na jawe az po E07 co mam ted na osmikilu a nikdy sme nemel sebemensi problem proste kdyz vim ze mitas nedrzi tam a tam , tak tam jedu krokem, jinak na osmikilo chci dat taky E09 takze pak se uvidi kdyztak to zachrani havarijni pojistka
TomR1 napsal:
Skoro mi přijde jako kdyby se to odvijelo od nějaký kombinace voda+asfalt....protože třeba v Albošce na vodě a docela v pohodě....
vzdyt tam mas jako jasnej rozdil TEPLOTU.
Kdykoliv Boris hlasi nejakej problem s E09, byla vzdycky zima.
i pri incidentu cca 2 tydny nazpet.
---
pochybuju, zes mel v ALB teplotu jako dnes rano tady.
Upravil hicks dne 06.09.2012 18:15
17 cm
kaca napsal:
počkej, jak si ten flek projížděl? Neříkej mi, že jsi jel v klidu a rovně a taklhle ses vymlel.....
Jo
To mi pos...er. Měl jsem na tom K60, teď E10 a nikdy ani náznak něčeho podobnýho....A to se na tyhle gumy tak naneslo hodně negací....
a to bylo na těch kostkách?
pry na betonu.
17 cm