Sem dal.specifikaci na mitas.cz a nic mi to nevyplivlo je 07 08 10
Ty si pakos ja nerikam ze.nejsou jen to ze.to mitas nema na strankach uvedeno.
A jak to z té tvé odpovědi mám asi vydedukovat - "to že neříkáš, že nejsou". Nejsem vědma. A toho pakoše si nech od cesty - do hospody na pivo spolu nechodíme.
Upravil Tonda dne 10.08.2012 17:55
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Joe, asi si prehliadol moju otázku, tak ešte raz to sem dám: písal si tu niekde že DOT znamená týždeň a rok výroby, ja tam mám 1212 ale hneď za písmenami "DOT" je 6J17...čo to znamená? Díky...1200 GSA
albert napsal:
Joe, asi si prehliadol moju otázku, tak ešte raz to sem dám: písal si tu niekde že DOT znamená týždeň a rok výroby, ja tam mám 1212 ale hneď za písmenami "DOT" je 6J17...čo to znamená? Díky...
Jedná se o homologační číslo pod kterým je povoleno pneu užívat na pozemní komunikaci.
Pánové potřebuji odbornou radu,musím koupit přední 07mičku a našel jsem že se prodává 110/80-19 a 110/80-19 Dakar.Je to fakt nebo nějaká kachna.Žil jsem v domění Dakar je pouze v 09vítce.
Upravil 3axap dne 27.08.2012 06:51
reklamoval jsem u prodejce mitas E 07,zadni guma se po cca 800 km roztrhala středem,údajně mi byla uznána záruka z 85% lepší vtip sem v životě neslyšel ale asi se budu muset stím smířit a do budoucna zvážit,jestli má smysl obouvat gumu s tak nízkou úrovní kvality
překousnul sem to,že jsem musel v sobotu na slovensku jezdit po servisech a zhánět druhou gumu místo toho abych se někde proháněl po kopcích, nepřekousnu to,jak to mitas vyhodnotil,
kupoval sem dvě sady,ve stejný týden se to nahodilo na motorky,moje 1150 a kamarádova 1200,stejné tlaky v gumách,stejné km,výlet na slovensko bez zátěže-bagáže,moje gumy bez problémů,jeho zadní s vylámanýma figurama ve středu gumy
jsem fakt na mitas naštvaný
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
reklamoval jsem u prodejce mitas E 07,zadni guma se po cca 800 km roztrhala středem,údajně mi byla uznána záruka z 85% lepší vtip sem v životě neslyšel ale asi se budu muset stím smířit a do budoucna zvážit,jestli má smysl obouvat gumu s tak nízkou úrovní kvality
překousnul sem to,že jsem musel v sobotu na slovensku jezdit po servisech a zhánět druhou gumu místo toho abych se někde proháněl po kopcích, nepřekousnu to,jak to mitas vyhodnotil,
kupoval sem dvě sady,ve stejný týden se to nahodilo na motorky,moje 1150 a kamarádova 1200,stejné tlaky v gumách,stejné km,výlet na slovensko bez zátěže-bagáže,moje gumy bez problémů,jeho zadní s vylámanýma figurama ve středu gumy
Tak to je v haji , mam objednany E-07 a ted takove spatne zpravy
no tak to jeste zvazim a pohledam nejakou adekvatni nahradu
1150 Gsa Se
mirdan: pokdu jemas za nejakoiu luxusni cenovku tak si je vezmu , ja s nima problem nema a nikdy sem nemel , nevim co mitas ale bracha reklamoval popraskanou gumu a uplne vpohode dostal novou a to byla sjeta do pulky
bystro: jen rejpava otazka kolik jste to valili po dalnici , ona ta huma nema rada vysoky rychlosti, ale to je vseobecne znami
Chtel jsem nahodit prave E-07 az dojedu Michelinku, ale jak na to tak koukam, problem s E-09 ted E-07 ... zatim jsem prubnul jen E-10 a za me spokojenost, tak zvazuji, ze pujdu za tu cenu opet do ni i kdyz moje off vylety jsou uplne minimalni. Ale 7tis km vydrzela a radsi budu mit kazdou sezonu svezi gumy nez nejaky stary puky. Nebo taky zpet do Tourancek....
I pád na hubu je pohyb kupředu
bystricke napsal:
Já jsem ti říkal, že ti to vyřídím A to že byla středem vytrhaná by směřovalo k přehřátí pneumatiky, ale je to těžké od počítače vyhodnotit. Největší problém u tohoto typu poškození je právě u nových pneumatik. Čím je výška figur nižší, tím se lépe chladí. Reklamace je ve vašem případě zvláštní, buď jo nebo ne.
Upravil joe dne 12.09.2012 10:50
bystricke napsal:
Tak to je v haji , mam objednany E-07 a ted takove spatne zpravy
no tak to jeste zvazim a pohledam nejakou adekvatni nahradu
To by mne zajímalo co se považuje za "adekvátní náhradu "za E 07?
schrek:130-140,udělal sem nani itálii rakousko německo,u mě dobrý i s plnou polní
joe:já vím že si mi to říkal,připadlo mi to jasný jak facka,toto mě ani ve snu nenapadlo
milanosor:klidně jdi do ní,asi to byl jen blbej kus,jeden z milionů
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
schrek:130-140,udělal sem nani itálii rakousko německo,u mě dobrý i s plnou polní
joe:já vím že si mi to říkal,připadlo mi to jasný jak facka,toto mě ani ve snu nenapadlo
Asi tomu nerozumím,ale napřed jsi napsal tohle: "asi se budu muset stím smířit a do budoucna zvážit,jestli má smysl obouvat gumu s tak nízkou úrovní kvality
" a pak : "klidně jdi do ní,asi to byl jen blbej kus,jeden z milionů" Zajímavé hodnoceni.....
Jo tak to je vpohode , opravdu ja mam odjetych E07 asi uz 4 sady a celkove vim nejmin o 15 sadach od kluku z klubu a jedinej problem u brachy popraskany ve stredu ale zreklamovany
bystricke napsal:
Asi tomu nerozumím,ale napřed jsi napsal tohle: "asi se budu muset stím smířit a do budoucna zvážit,jestli má smysl obouvat gumu s tak nízkou úrovní kvality
" a pak : "klidně jdi do ní,asi to byl jen blbej kus,jeden z milionů" Zajímavé hodnoceni.....