Dnes mi paní dělala baťůžek,takže jsme naplánovali asfaltovou kochačku,která postupně přešla v lehký offík a skončila prodíráním zarostlou lesní cestou. Už už to vypadalo,že to bude bez ztráty květinky,ale nakonec nás zradil mokrej písek pod bujnou trávou..........
strogas přiložený následující obrázek:
[180.03Kb]
Upravil strogas dne 25.05.2014 22:34
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
TomR1 napsal:
Kluci Ja offik asi do dovoleny uz nedam, nejak nestíhám nic..
Tom
Dovolená zrušena A je to
ne, dovolenou mu nech,ale zruš mu zbytečnou práci...........
Upravil strogas dne 26.05.2014 18:26
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Milan to mění jak fusekle . Tome já tedy nevím kdy ani kam na dovču jedeš, ale pár hodin v neděli bys nám mohl věnovat, ukážeš nám konečně ty brody kolem Střely a my ti naoplátku popřejeme příjemnou dovolenou, to by šlo ne
Upravil petrguss dne 26.05.2014 21:02
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
TomR1 napsal:
Kluci Ja offik asi do dovoleny uz nedam, nejak nestíhám nic..
Tom
Takže můžu nazout zpět touransky
Mitasky si budu šetřit,jsou to velmi zábavné gumi
Tak to koukej do neděle zase přezout,ať se nám tam neválíš. Teda jestli s námi pojedeš. Jestli teda vůbec někam pojedem. Co vy na to? Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
hmm,já bych to potřeboval dohoblovat někde na asfaltový štrece,mám už připravený 07 ,ale nechce se mi tyhle ještě vyhazovat a na nich mi ta gravitace dělá problémy,jo a zjistil jsem ,že furt padám jen doprava doufam,že nejsem nějak jednostranně postiženej??když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
no tak to bude skvadra
Strogas buď v pohodě, já to minule taky pokládal jen na pravou stranu, tak jsme postižený asi oba Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS