no moje největší vlna tak fakt není, ale i tak je to pěkné a byl by velký problém oba filmečky vypálit třeba na dvd, ale jesli můžu prosit a není zcela ztracena tak i tu vlnu
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranka napsal(a):
no moje největší vlna tak fakt není, ale i tak je to pěkné a byl by velký problém oba filmečky vypálit třeba na dvd, ale jesli můžu prosit a není zcela ztracena tak i tu vlnu
zkusím to,chceš to nechat originál jak je to natočený,nebo s mjůůůzikou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to bystřa: Super video jen to má jednu chybu...nejsem tam...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
miky napsal(a):
bystřo čoeče ty jsi v tom filmování čím dál lepší a lepší.....jestli ty tvoje kufry nebudou jenom taková bokovka a neživíš se vlastně úplně jinak
už se živím jen kuframa a medometama,v halyvůůůůůůůůdu to stálo za prd,herci chtěli hodně peněz,vy to rádi uděláte zadarmo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Pěkné video, jen co je pravda. Koupím tkc, když mi slíbíteže se o mě budete starat jako O Moranku abych tam nezůstal do jara.
Ten úsek na začátku byl asi hustej když jste tam polo jeli polo šli
Splněný sen moje 1100GS
to petr_t: ještě by to chtělo nějaký záchranný člun...co kdyby náhodoutak ať má na čem ty pádla použít
to bystřa: od nového roku mám novou práci, tak snad bude víc chechtáků a TKC to pak jistí...a třeba budou vánoční odměny, tak už vím, kam půjdou...pneu a řetěz
jencekgs: Já měl taky leštěnku a nechtěl jsem si ji špinit...ale davová psychóza je sfiňa...jak to párkrát okusíš, garantuju ti, že pak budeš nasraný, když na vyjížďce bude chybět offík...věř...mám s tím nedávnou zkušenost
jencekgs napsal(a):
Pěkné video, jen co je pravda. Koupím tkc, když mi slíbíteže se o mě budete starat jako O Moranku abych tam nezůstal do jara.
Ten úsek na začátku byl asi hustej když jste tam polo jeli polo šli
....si piš že to bylo hustý. Vrstvička bláta a pod tím krásně klouzavý jíl.Bylo to jako jet po ledu....ani chodit se po tom nedalo.
Z TKC se pomalu stává povinná výbava moravských vyjížděk
to Tomas Advik: já to mám přesně obráceně :-) Nejdřív TKC, pak kufry Begr
To HonzaGS: Mě je hrozně líto s rablou mlátit o zem, ještě ji ani nemám zaplacenou, ale to bude už v únoru tak pak bude víc peněz i na případné opravy. Přemýšlel jsem že bych koupil nějaké staré TTčko na naučení, ale nebyla mi doma dolena druhá motorka povolená, ta to bude odnášet Rabla
Splněný sen moje 1100GS