Tak tohle je lahůdka. Kdybych měl volnou garáž, tak si pro ní jedu ale bohužel.... svět není fér http://auto.bazos...rv1966.phpNebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
tvl.. DOBRY ceny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
CENY SUPER, ALE TOHLE JSEM NECEKAL, SEM SE ZMINIL, ZE BY KLUCI MOHLI BRAT "STRAVENKY" A......
dneska mi kluci z Motechu sdelili, ze od pondelka nabizi platbu poukazkama Sodexo darkovy Pass. Bude tam dle jejich predbezneho vyjadreni asi prirazka ke zbozi 5% (vse se uvidi prej v pondeli jak to napocitaj), ale to je treba u me nepodstatna suma a dulezitejsi je to, ze je konecne misto kde rozume vyuziji tyto poukazky, podle me jsou jedinej motoshop v CR, kde to berou
Upravil schrek dne 29.11.2013 16:15
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Toto je jednoznacne krok spravnym smerem a klukum v motechu gratuluji k tomuto rozhodnuti. Podle me je to opravdu prvni moto obchod kde se daji tyto poukazy vyuzit
Upravil Rades dne 28.11.2013 23:37
CENY SUPER, ALE TOHLE JSEM NECEKAL, SEM SE ZMINIL, ZE BY KLUCI MOHLI BRAT STRAVENKY A......
dneska mi kluci z Motechu sdelili, ze od pondelka nabizi platbu stravenkama Sodexo darkovy Pass. Bude tam dle jejich predbezneho vyjadreni asi prirazka ke zbozi 5% (vse se uvidi prej v pondeli jak to napocitaj), ale to je treba u me nepodstatna suma a dulezitejsi je to, ze je konecne misto kde rozume vyuziji stravenky, podle me jsou jedinej motoshop v CR, kde to berou
CENY SUPER, ALE TOHLE JSEM NECEKAL, SEM SE ZMINIL, ZE BY KLUCI MOHLI BRAT STRAVENKY A......
dneska mi kluci z Motechu sdelili, ze od pondelka nabizi platbu stravenkama Sodexo darkovy Pass. Bude tam dle jejich predbezneho vyjadreni asi prirazka ke zbozi 5% (vse se uvidi prej v pondeli jak to napocitaj), ale to je treba u me nepodstatna suma a dulezitejsi je to, ze je konecne misto kde rozume vyuziji stravenky, podle me jsou jedinej motoshop v CR, kde to berou
zdar Schreku,
já bych to stravenkama rozhodně nenazval. Je to klasická poukázka, která nahrazuje peníze. Jako stravenka funguje Gastro pass.
viz http://cz.benefit...e-benefity
Pokud tedy v práci dostáváš stravenky (Gastro), tak pochybuju, že ti v té prodejně vezmou.
zdar Schreku,
já bych to stravenkama rozhodně nenazval. Je to klasická poukázka, která nahrazuje peníze. Jako stravenka funguje Gastro pass.
viz http://cz.benefit...e-benefity
Pokud tedy v práci dostáváš stravenky (Gastro), tak pochybuju, že ti v té prodejně vezmou.
Neboj vim o co jde .
Napsal jsem tam stravenky (stravenkama pojmenovama vsechny tyhle poukazky) Sodexo darkovy PASS a tim je to dane o Gastro stravenkach sem nikde nic nepsal. Napsal jsem, ze berou Sodexo darokvy PASS a presne ty ja mam a uz sem si udelal objednavku prvnich veci.
Jo jen male informace, od pristiho roku se zvedne prodejni cena zbozi od SW-Motech z duvodu ceny Eura , takze pokud nekdo jeste neco chcete nakupovat, treba oblibene stupacky na R1200GS tak si pohnete . Myslim si ze tohle nevysovani ceny dilu atd. bude vsude.
Upravil schrek dne 29.11.2013 14:56
Čeština můj koníček
proc jasne sem napsal co berou za "stravenky" jelikoz vsechny papirovy poukazy od firmy co dela vyhradne stravenky beru jako stravenky a tim ze sem je presne oznacil o ktere jde je to jasny - politici mlzi a nerikaji vsechno ja rekl vse
jinak uz sem to upresnil a napsla POUKAZKY
nic to nemeni na tom ze je to super
Upravil schrek dne 29.11.2013 16:15
Čeština můj koníček