jencekgs napsal(a):
To HonzaGS: Mě je hrozně líto s rablou mlátit o zem, ještě ji ani nemám zaplacenou, ale to bude už v únoru tak pak bude víc peněz i na případné opravy. Přemýšlel jsem že bych koupil nějaké staré TTčko na naučení, ale nebyla mi doma dolena druhá motorka povolená, ta to bude odnášet Rabla
ta to snese za pár let ji před STK přetřeš štětkou a jazda do polí,počkej až maminu vyvezeš někde na palouk na piknik
To Petr: No já si chci nechat Rablu až do důchodu, s to mám ještě moc daleko
Ale je pravda že mě jízda přírodou moc baví. Na kole jezdím prakticky jen v lese. Teď to vypadá s počasím blbě, tak snad na TKC našetřím nevím sice jak to vysvětlím doma když už jedny gumy mám, ale řeknu že to jsou letní v létě bych chtěl do Rumunska, tak musím trénovat.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To Petr: No já si chci nechat Rablu až do důchodu, s to mám ještě moc daleko
Ale je pravda že mě jízda přírodou moc baví. Na kole jezdím prakticky jen v lese. Teď to vypadá s počasím blbě, tak snad na TKC našetřím nevím sice jak to vysvětlím doma když už jedny gumy mám, ale řeknu že to jsou letní v létě bych chtěl do Rumunska, tak musím trénovat.
já sem to doma řek že potřebuju zymní,jarní, letní
No jo, jenže Aranka je od fochu
Kuva ale jsou to drahé gumy, ale E09 nechci obouvat když jsou to jen 140ky.
Slíbil jsem mojí že koupím foťák
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
No jo, jenže Aranka je od fochu
Kuva ale jsou to drahé gumy, ale E09 nechci obouvat když jsou to jen 140ky.
Slíbil jsem mojí že koupím foťák
jo nad těma taky uvažuju, jenž to vypadá dost blbě podle toho jak pořád slibují. Kámoš ma ve šternberku pneuservis, tak asi půjdu škemrat o nějakou pěknou cenu. Líbila by se mi cena tak kolem 4500 za sadu a zatím jsem našel jen za 5000tis.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
jo nad těma taky uvažuju, jenž to vypadá dost blbě podle toho jak pořád slibují. Kámoš ma ve šternberku pneuservis, tak asi půjdu škemrat o nějakou pěknou cenu. Líbila by se mi cena tak kolem 4500 za sadu a zatím jsem našel jen za 5000tis.
Rozmiar Prędkość Nośność Oznaczenia Cena
110/80 19 Q - do 160 km/h 59 TL 243,44
150/70 17 R - do 170 km/h 69 TL 345,53
http://www.netcar.pl/
po přepočtu 3900 Kč za obě
6.4 za zlotý
Upravil Discoverer dne 08.12.2009 22:23
Tak jsem našel za 4500kč. Teď ještě musím zkusit toho kamaráda jakou mi udělá cenu a ještě počkat na výplatu zda bude slibovaná odměna
Nějak se ty výdaje pořád kupý
Splněný sen moje 1100GS
Tomas Advik napsal(a):
http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/enduro/mitas/MITAS+E+10,,0,5-0,115557162,szi.html
po přepočtu 3900 Kč za obě
6.4 za zlotý
v Polsku už jsou?? Mám je objednáné 3X u rpodejců a ańy ryža aňy ňyc
To jsou poláci. Přijde mi divné že by je oni měli a u nás ještě ne. Navíc když jsem zu někde četl že jsou teprve v testování. No uvidíme. Stejně to vypadá že je koupím až v lednu. S počasím to vypadá blbě.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To jsou poláci. Přijde mi divné že by je oni měli a u nás ještě ne. Navíc když jsem zu někde četl že jsou teprve v testování. No uvidíme. Stejně to vypadá že je koupím až v lednu. S počasím to vypadá blbě.
Skus se zeptat 3X ,mam pocit ze je kupoval take okolo 4000tis
BMW GS 1200 adventure
Já vím že je to jedno kde to koupíš, spíš jsem tím myslel že kecají že je mají.
To Itchy: díky za radu.
To 3X: Prosím Tě můžeš sehnat TKC jak říkal ITCHY??
Splněný sen moje 1100GS
co sa týká teho padání,zatím toho bylo minimum a to minimum má konkrétní jméno-moranka-na druhou stranu klobouk důůůůůůle,né že by do teho šla přímo prsama,trošičku to trvalo,ale vzhledem k jejím zkušenostem jedním slovem no problém,na videu spousta věcí není vidět,ale i já sem měl občas problém,může ho mít každý,od teho nás jezdí víc,když vercojg upadne,najde se něgdo gdo ti pomůže,a votom to je,jezdíme společně a čekáme na sebe,je utoho i sranda a přesně to naco jednou budu v důchodu vzpomínatmorafské kamarády a vyjížďky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak to hleďte přezut,bo TKC je ta správná silniční gumajá sem tomu nevěřil a gdo zkusí,dá mi za pravdu,jako já jinejm
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz