Výhody to má ,že se přestaneš bát když to odložíš.po třetím položení už to je sranda a já už doufám neuslyším když někde pojedem a uvidím krásnou cestičku někde k lesu ,nebo skále,nebo rybníčku či dobře vyjetou trať "ANI SE TAM NEKOUKEJ!!!"
No jo, silná offroudová sekce táhne hrstku leštěnkářů do polí a lesů. Je pravda že v terénu je asi bezpečněji než na silnici, pády v málé rychlosti zocelují tělo že Petře
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
No jo, silná offroudová sekce táhne hrstku leštěnkářů do polí a lesů. Je pravda že v terénu je asi bezpečněji než na silnici, pády v málé rychlosti zocelují tělo že Petře
bo jeďyňje tak posnaš tfrdeho motorkařa ot scyplyny
jencekgs napsal(a):
ten scyplyn-to je nějaký nový plyn,co se stím dá svařovat,bo ho neznám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To Petr:Jsem viděl jak jsi trvdý, hlavně při kašlání. Jdu se podívat do garáže jestli zvládnu vyměnit to světlo. Jetli to nedokážu, tak budu muset poprosit jedneho tfrdeho motorkařa, že nevíš kdo to je??
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To Petr:Jsem viděl jak jsi trvdý, hlavně při kašlání. Jdu se podívat do garáže jestli zvládnu vyměnit to světlo. Jetli to nedokážu, tak budu muset poprosit jedneho tfrdeho motorkařa, že nevíš kdo to je??
jencekgs napsal(a):
ten scyplyn-to je nějaký nový plyn,co se stím dá svařovat,bo ho neznám
aňy nemluf co to ja za sfyńu,jak k temu nemaš aspoń 12% katalyzator tak sy f řyťy
Mě nan vojně svěřili jen uaza. Takže meziplyn a dvojspojku bych ještě zvládl. Jen nevím jestli bych se s tím vlezl na cestu, když jsem zvyklej na P 205
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Mě nan vojně svěřili jen uaza. Takže meziplyn a dvojspojku bych ještě zvládl. Jen nevím jestli bych se s tím vlezl na cestu, když jsem zvyklej na P 205
máš se stavit a začneš ofik NIVU,pak to pujde jak v enduro škole
Určitě se zase stavím pokecat a pokoukat co všechno kolem té dílny máš
Světlo už je přidělané. Kuva ale byl to problém. 5 drátů alen jen 4díry. Jště přišel kámoš a zapojil to. Asi budu muset napojit baterku na dobíječku. Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Určitě se zase stavím pokecat a pokoukat co všechno kolem té dílny máš
Světlo už je přidělané. Kuva ale byl to problém. 5 drátů alen jen 4díry. Jště přišel kámoš a zapojil to. Asi budu muset napojit baterku na dobíječku.
řekńy mješčakum ,ti ju dobyju jak zpyteho duchodce