Maruna napsal:
ja vubec nechapu jak je mozne ze tam jsem od 09 kdyz jsem tenkrat jeste neuvazoval o tomhletom motu a rocnik 81 uz vubec ne jsem rocnik 66 bydlim v hrabove u zabreha na morave ted mam moto na servisu u cyrila moto bezna kontrola,kluci ja fakt tem pocalum fakt nerozumim..neco k motu..mam jeste plast nadrz,je cervena,naj..74tis,davam ted tam gumy mitas 08,mel jsem uz asi 15 moto ale bmw byl muj sen tak jsem to dokazal..zatim cau
Takhle to vypadá když se někdo podívá na tvůj profil
toli přiložený následující obrázek:
Maruna napsal:
ja vubec nechapu jak je mozne ze tam jsem od 09 kdyz jsem tenkrat jeste neuvazoval o tomhletom motu a rocnik 81 uz vubec ne jsem rocnik 66 bydlim v hrabove u zabreha na morave ted mam moto na servisu u cyrila moto bezna kontrola,kluci ja fakt tem pocalum fakt nerozumim..neco k motu..mam jeste plast nadrz,je cervena,naj..74tis,davam ted tam gumy mitas 08,mel jsem uz asi 15 moto ale bmw byl muj sen tak jsem to dokazal..zatim cau
Tak po okruhovce jsem před nějakým pátkem taky pořídil GSo,07,když jsem jí kupoval měla cca 16.000km,nějaký doplnky tam byly,něco jsem už dokoupil,pár věci ještě přijde,mám z ní radost,je to přesně jak jsem si představoval
Jirik83 přiložený následující obrázek:
tak to je teda goooool..tak to nejsem ja mam svych 110 kilo a 184cm prihlasil jsem se tak jak mi rikaji v praci a netusil jsem ze uz nekdo takovej tu je, mam asvoji foto v mobilu i s moto tak to zkusim sem dat..mrzi me ze jsem se nekomu naboural do jeho adresy a prezdivky..ale snad me ten dotycnej neroztrhne.ted nevim co stim zatim to tak necham uvidim ale stve me to..
Maruna napsal:
tak to je teda goooool..tak to nejsem ja mam svych 110 kilo a 184cm prihlasil jsem se tak jak mi rikaji v praci a netusil jsem ze uz nekdo takovej tu je, mam asvoji foto v mobilu i s moto tak to zkusim sem dat..mrzi me ze jsem se nekomu naboural do jeho adresy a prezdivky..ale snad me ten dotycnej neroztrhne.ted nevim co stim zatim to tak necham uvidim ale stve me to..
Tak si založ novej profil - třeba Maruna GS nebo něco takovýho.Docela náhoda že máte stejný heslo
PS:když sem podívám na svý 5let starý příspěvky tak bych taky nevěřil že sem to psal já
Upravil toli dne 17.01.2014 19:21
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jirik83 napsal:
Tak po okruhovce jsem před nějakým pátkem taky pořídil GSo,07,když jsem jí kupoval měla cca 16.000km,nějaký doplnky tam byly,něco jsem už dokoupil,pár věci ještě přijde,mám z ní radost,je to přesně jak jsem si představoval
Jirik83 napsal:
Jirik83 napsal:
je to u rybníka Roudný???
Mne to pripada jak lom u Kamenice nad Lipou.
Ne ne to je smerm na kokorin v pekne pravotocive zatace alespon me to tak pripada kdo nas rozsoudi
Jirik83 napsal:
Ne ne to je smerm na kokorin v pekne pravotocive zatace alespon me to tak pripada kdo nas rozsoudi
JJ kokořínsko,foceno minulý týden,voda zamrzlá,pár cest kolem nic moc(jeden velkej hnědej proužek ) ale jinak pohoda..mám to tam rád,jezdil jsem tam jako malej )
Jirik83 napsal:
JJ kokořínsko,foceno minulý týden,voda zamrzlá,pár cest kolem nic moc(jeden velkej hnědej proužek ) ale jinak pohoda..mám to tam rád,jezdil jsem tam jako malej )
ja to vedel na tech silnicich sem vyrostl, babeta,fichtl,jawa 350 vf750 f a pak i gs je to srcovka melnik kokorinsko ceska lipa duba a na spatek do cimic krasna cesta na odpoledne jo a jinak tam v okoli rostou krasny hribky
jen se mi vzdycky cestou spatky pomlatily v topcase
Zdar ! Jsem tady novy tak bych se rad predstavil spolku majitelu a nadsencu motorek s boxerem . (autum s boxerem jsem propadl jiz pred 12 lety )
jmenuji se Tomas a bydlim v jiznim Polsku ... tedy pardon v okr.Karvina :-)
Jsem cerstvym majitelem R 1200 GS LC . Par fotek mam v galerii.
Upravil tomoking dne 20.01.2014 01:25
R 1200 GS LC ....prodaná , do výroby na únor 2021 objednána R1250GSA Edice 40 let GS
tomoking napsal:
Zdar ! Jsem tady novy tak bych se rad predstavil spolku majitelu a nadsencu motorek s boxerem . (autum s boxerem jsem propadl jiz pred 12 lety )
jmenuji se Tomas a bydlim v severnim Polsku ... tedy pardon v okr.Karvina :-)
Jsem cerstvym majitelem R 1200 GS LC . Par fotek mam v galerii.
Vítej a užívej nového mota,ať ti dělá jenom radost.
Po vychytání pár drobných závad je nachystaná na naše cestování.
Děkujeme Servisákovi za dodávku dílů, které potřebovala k dokonalosti, Cyrilovi a Pavoukovi za servis, Tondovi za radu ohledně vyhřívaných heftů a dodávku odporového drátu a jedné nejmenované lakovně za změnu žluté, kterou Moňa nemá ráda na černou.
mara přiložený následující obrázek: