Břeťo uvidíme jak to půjde. Každopádně tůráncky nechám doma kdybych jel v létě někam do Evropy. Jeden kamarád tady z ostravy říkal že bude otvírat pneuservis, tak by neměl být problém s přezutím
Splněný sen moje 1100GS
Kéž by byl důvod
Petře kde se dají koupit ty levné přídavné světla co máš ty a nějaký ten vypínač?? Chtěl bych si ještě koupit dárek na Vánoce
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Kéž by byl důvod
Petře kde se dají koupit ty levné přídavné světla co máš ty a nějaký ten vypínač?? Chtěl bych si ještě koupit dárek na Vánoce
...hmmm, ty jsi musel být hodný! ...pod stromeček nový obleček, DVDčko enduro školy, nové TKCčka, přídavná světla
Kupuju si to sám, tak jde alespoň nejvíc poznat jak se mám rád No gumy vyjdou levněji než případná oprava a světla chci kolem 300Kč a ty jsem ušetřil když jsem o víkendu nejezdil. Břeťo jěště jsi zapomněl TTsvětlo které jsem dnes namontoval a vypadá super. Říkal jsem mojí že příští rok už nic na motorku kupovat nebudu, tak se musím snažit to vše stihnout koupit letos
Splněný sen moje 1100GS
Čichám tady nějaký levný TKC ? Bral bych sadu + 1 zadní na 1150
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No ale podařilo se mi to koupit vše za cenu nižšínež nové R2P, které jsem moc chtěl, ale myslím že rozložená investice je lepší v této nejisté době.
Jo a peníze nemám (na nic jiného)
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
No ale podařilo se mi to koupit vše za cenu nižšínež nové R2P, které jsem moc chtěl, ale myslím že rozložená investice je lepší v této nejisté době.
Jo a peníze nemám (na nic jiného)
Tak nemilil jsem se s 3X ma to kolem 4000Kc?
BMW GS 1200 adventure
...nezávidím - já budu mít pod stromečkem 4 rezervní blinkry, DVDčko a ještě píšu Ježíškovi o novou zadní gumu a nějaké parádní motorukavice ...navíc bych chtěl udělat servis po 10 tisících, namontovat mlhovky Hella co mám doma už od května a pořádně UMÝT mašinu! ...bojím se, aby si to Ježuch raději nehodil
No mě taky čeká servis, ale to snad nebude takový ranec. Musím ale vyměnit brzdovou kapalinu a to mi slíbil Petr že to sfoukne. Brzdové desky mám, svíčky dělat nebudu, palivový filtr jsem měnil, vzduchovej vyperu, ventily, synchro a to by mělo být snad všechno a ještě budu muset umýt, protože to mám zasrané z toho slovenska, ale to je čisté bahno, tak to konzervuje jsi říkal.
No rukavice bych potřeboval taky, ale to už by toho bylo moc. Musím koupit nějaký dárek i někomu jinému
Splněný sen moje 1100GS
TKC za čtyrku,do toho bych schell hned,f pondělí jedu do OVY opravovat cisternu,tak to musím sehnat chechtáky a hned bych je vzal,lesti teda budó
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jencekgs napsal(a):
To ITCHY jo tomu se nedá odolat. To už budu mít nasezónu o gumy postaráno. Jen nevím jak to doma vysvětlím to zase bude řečí
Jo ta cena je fakt luxusni jeste ze ho mame 3X
No jo co bychom si počali kdybychom se ta moravská sekce neměli. Co budeš obouvat ty?? Říkal jsi že taky musíš přezout ne??
Uz mam prezuto na Tourance,ale chystam se na TKC snad v lednu,ted se musim postarat o nejake boty a helmu,a to znamena spousta penez do vetraku
BMW GS 1200 adventure