Ty vole, jako sory, ale mne to prijde uplne vpohode...
1) alespon o sebe dba
2) proc nemame v CR verejne lazne zadarmo?
3) predstavte si byt v jeho situaci.... nemit se kde umyt a treba se snazit sehnat robotu.... jdes na pohovor a mas tam jit spinavy? Podle mne je tohle vodela vtipne reseni
4) a proc ne? co mu udelaji? Daji pokutu?
Umývat si v tom zapařenou řiť a týdny nemytou špínu nebo se tam dokonce odmocnit, to už vyjde nastejno.
Připomíná mi to ten vtip, jak v Brně na Zelňáku pije kdosi z kašny a borec z Oltecu to zgómne a valí:
Kemo, neglgé tu vasrůfku, chčijó do teho morgoši.
Promiňte, pane, já Vám nerozumím, já jsem z Prahy.
Aha, tak pijte pomalu, ta pramenitá voda je studená. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Žena se dala odvézt taxíkem. Když přišlo na placení, zjistila, že
nemá peníze. Taxikář naštvaně bouchl dveřmi, šlápl na plyn a odvezl ženu
na kraj lesa. Na louce prostřel plachtu ...
Co chcete dělat? Mám doma tři děti!"
A já mám doma šedesát králíků, tak nekecej a trhej jetel!
bluesbery napsal(a):
Žena se dala odvézt taxíkem. Když přišlo na placení, zjistila, že
nemá peníze. Taxikář naštvaně bouchl dveřmi, šlápl na plyn a odvezl ženu
na kraj lesa. Na louce prostřel plachtu ...
Co chcete dělat? Mám doma tři děti!"
A já mám doma šedesát králíků, tak nekecej a trhej jetel!
- táta žralok říká synovi : "tak dneska se naučíme, jak se žerou koupající, jak si to zatím představuješ?"
synátor: "no, vidím, jak se někdo blbě plácá ve vodě, tak k němu připlavu a zakousnu se"
otec: "ale nééé, ne hned najednou, jídlo se musí připravit a způsob má velký vliv na chutnost, nesmíš spěchat"
otec"konkrétně je to takhle: jakmile se zdálky přibližuješ, vystrčíš pořádně tu horní ploutev, potom uděláš dva velké pravotočivé okruhy a potom se vzdálíš, za pět minut se zase zdálky přiblížíš a to s pořádně vystrčenou ploutví, uděláš dva velké levotočivé okruhy, potom začneš kruh zmenšovat a zmenšovat a nakonec ho nakousneš do nohou a celýho na další hlt"
tak to zopakuj, jestli sis to dobře zapamatoval...
syn: "mno, zdálky se přiblížíme s ploutví venku, udělám jeden levotočivej okruh a vrhnu se na něj a sežeru ho!"
otec : "ale ne, tys to zblbnul, jdeš na to moc rychle, tak znova: jakmile se zdálky přibližuješ, vystrčíš pořádně tu horní ploutev, potom uděláš dva velké pravotočivé okruhy a potom se vzdálíš, za pět minut se zase zdálky přiblížíš a to s pořádně vystrčenou ploutví, uděláš dva velké levotočivé okruhy, potom začneš kruh zmenšovat a zmenšovat a nakonec ho nakousneš do nohou a celýho na další hlt", zopakuj to
syn: "ach jóó´tati, to je strašně složitý, to si nemůžu ani zapamatovat a vůbec, mě to nebaví se učit takový složitý věci"
táta žralok: "to tak když seš tak línej, tak blbej a tak uspěchanej, tak si to sežer třeba i s těma hovnama, mně je to fuk"
-
Upravil Doc dne 12.08.2010 05:37
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takhle jdou po pousti tri zelvy a maji hroznou zizen. narazi na kelimek kery je prazdny, tak ho tam nechaji a jdou dal, po trech letech dojdou k male oaze a rikaji si no jo, jak se ted na pijem? a ta jedna rika, holky kdyz mi slibite, ze se nenapijete dokavad neprijdu, tak ja zkocim zpet pro kelimek. tak ze jo, zelva z...mizi, ubehnou tri roky a zelvy si rikaji uz tam bude, ubehnou dalsi tri roky a zelva nikde, ty dve si rikaji, uz mam zizen napijeme se, ta treti vyleze z krovi a rika takhle to nejde, kdyz si nebudem verit tak ja nikam nejdu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
WC v dnešní době
# Turista bloudí po Vršovicích a strašně potřebuje na WC.
# Vtom uvidí barevný nápis EUROTOILETS.
# Vejde do mramorem obložené místnosti,kde za pultíky postávají mladé slečny v slušivých uniformách.
# Jedna mu hned vyjde v ústrety: "Dobrý den!, co pro Vás můžeme udělat?"
# Turista se kroutí: "Potřeboval bych využít Vaše služby." Slečna se posadí za počítač: "Přejete si kabinu, anebo pisoár?" "Kabinu."
#"Dáváte přednost barvě modré, zelené, růžové nebo klasické bílou?" "Třeba i bílouúúú..."
#"Máte raději toaletní papír, nebo Vám můžeme nabídnout současný trend s intimní sprchou?" "Papííííír!"
#"Výborně! Přejete si jednovrstvový,vícevrstvový,barevný,s vůní růží nebo raději svěží mentol?" "Stačí i noviny!"
# "Retro řešení bohužel zatím nemáme v nabídce, ale děkujeme Vám za námět na rozšíření našich služeb.
# Jako protihodnotu Vám rádi poskytneme zdarma použití umývárny. Budete si přát hudbu klasickou,nebo raději něco říznějšího?"
# "Aáááááá...." - zavyje turista. "Ano znám. Takže výběr operních árií. Skvělá volba. Budete platit kartou nebo v hotovosti?"
# Turista vytáhne peněženku a zaplatí nemalou sumu za papír, který právě vylezl z tiskárny.
# Potom přes zuby procedí: "Tak a kde se můžu vysrat?"
# Slečna se poohlédne,nakloní se k turistovi a pošeptá mu do ucha:"Neměla bych to vlastně říkat,ale my chodíme naproti do hospody.
# Tady máme jen zákaznické centrum. Provoz je v Ostravě!"
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Učitelka se ve škole ptá dětí jak si doma žijí.
Malá Mařenka říká: Já žiju pouze s mamkou, ale moje maminka je prostitutka a my doma máme tolik peněz, že si můžeme dovolit skoro všechno!
To je nic, říká malý Jeník. Můj tatínek je policajt a ten má tolik peněz, že když mu šlohnu stoeurovku z peněženky, tak to ani nepozná. Tak dobře jsou teď placení státní policajti!!
Učitelka sa nakonec ptá: A co ty Jiříku, jak si doma žijete vy?
A malý Jiřík odpovídá: Paní učitelko, můj tatínek je šofér kamionu... A i my by sme měli kopu peněz, nebýt těch kurev a policajtů!!!