Předpokládám, že pokud přes ANT+ připojíš kompatibilní ventilové čepičky, objeví se Ti tato položka v menu. Jinak je skrytá. Takhle je to např. i v mojí Navi VI, kdy jsou neaktivní ikony skryté.
Upravil Ruda dne 17.03.2020 20:08
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Saturnin: misto ZUMA 590/595 bych ani nevahal hodil ho do kose a vzal si okamzite tohle XT , otestoval jsem par problemovych tras, kde 590 vzdy blbe pocitala trasu a vse naprosto vporadku.
Upravil schrek dne 18.03.2020 21:59
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Neměl jsi nějaký starý mapy?? Ja teda s výpočtem u Zuma nemám probém. Hodil by se lepší displej a větší rychlost. Jinak nemá cenu pro mne měnit, myslím. Ale tady je displej lesklý což se mi moc nelíbí. Uvidím až na živo.
Upravil xavier dne 19.03.2020 09:11
Aktualne 1250 GSA HP
Ano je sice leskly, ale sviti o dost vic jak ZUMU a tim je vice citelnejsi i na slunci. A mapy mam prave Lifetime a byly aktualni.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
První dojmy z XT? Vyplati se ji koupit místo Zuma 590/595?
Ano. Strach z přesvíceného displaye v noci byl neoprávněný, regulace funguje dobře.
+ Výpočetní výkon je výrazně vyšší, výpočet trasy za zlomek času oproti 590/595.
+ Skvělá je nová vychytávka: srážková mapa
Nevýhody:
- nemá ovládání Garmin kamery
- při vložení průjezdního bodu do naplánované trasy přepočte na nejrychlejší a neudrží info o stupni "adventure" při zakládání trasy
Po dnešní podvečerní jízdě v dešti jedno velmi neblahé zjištění o novém Zumo XT:
Kapky vody na display fungují jako dotyk, voda přepíná obrazovky, vkládá průjezdní body, ... prostě v dešti nepoužitelné :-(
Upravil Francis dne 04.06.2020 21:54
Provoz v desti by mela byt proti mobilu prave vyhoda motocyklovych navigací.
Tohle teda podelali....videl jsem to na youtube jak to preskakuje když na displej strikali vodu a tohle teda nechci.
Francis napsal:
Po dnešní podvečerní jízdě v dešti jedno velmi neblahé zjištění o novém Zumo XT:
Kapky vody na display fungují jako dotyk, voda přepíná obrazovky, vkládá průjezdní body, ... prostě v dešti nepoužitelné :-(
to snad neni mozne ze by udelali takovej kix
jinak mam 590 a moje posledni aktualizace 2019.30 tak byl i update ve firmware myslim a nejde mi automaticke zumovani pri zmene rychlosti ,ma s tim nekdo taky problem?
brtnik napsal:
Tohle teda podelali....videl jsem to na youtube jak to preskakuje když na displej strikali vodu a tohle teda nechci.
Můžeš sem prosím hodit odkaz na ty videa, já to nějak nedohledal. Díky.
brtnik napsal:
Heč, mne to dělá i za sucha v garážiYouTube Video BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
funguje Ti propojeni s ovladanim na riditkach z LC?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2