strogas napsal:
mise je ohrožena,paní mi vymyslela aktivitu,původně jsem myslel,že zvládnu oboje,ale nějak to začínám vidět černě
vezmi paní s sebou,určitě nás ráda pozná
Ale jenom jestli má sílu,aby nás mohla tlačit.
je ještě hubenější než já,tak to tlačení asi neklapne,mimochodem,jak jsem s ní jel ten nechtěnej off a uložil to naříč,měl jsem co dělat abych to postavil,ujížděly mi drny pod nohama jak to bylo prochcaný,takže já se svými 67 kg nemůžu do lesa sám,páč bych taky mohl přijít pěšky(a nechal jsem tam někde gumu ze stupačky)
Upravil strogas dne 30.05.2014 21:08
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
jestli chceš trénovat,tak u nás na střeše jich máš dost............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
mise je ohrožena,paní mi vymyslela aktivitu,původně jsem myslel,že zvládnu oboje,ale nějak to začínám vidět černě
je ještě hubenější než já,tak to tlačení asi neklapne,mimochodem,jak jsem s ní jel ten nechtěnej off a uložil to naříč,měl jsem co dělat abych to postavil,ujížděly mi drny pod nohama jak to bylo prochcaný,takže já se svými 67 kg nemůžu do lesa sám,páč bych taky mohl přijít pěšky(a nechal jsem tam někde gumu ze stupačky)
Máš jezdit s námi a trénovat......zvedání i padání!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
zvedání,padání můžu přednášet na VŠ
Upravil strogas dne 30.05.2014 22:12
strogas napsal:
no vidíš to, chybama se člověk učí - na to nezapomínej, tak já ti, příště až bude příležitost ukážu jak zvedneš motorku jako prdŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS