Tak jak Břeťo, já jsem Rablu umyl, projel(asi 25Km), dotankoval a se slzou v oku jí dal spát. Tak doufám že né na dlouho. Kolik jsi najel ty????
Splněný sen moje 1100GS
...tak já dnes cca 100km za dvě hoďky pohodového ježdění ...dokonce mi i svítíčko slunilo, tak jsem si to hezky užil
...pak jsem taky dočerpal plnou bandasku, ale Bramborku jsem nemyl, protože doufám, že to ještě nebyla poslední letošní vyjížďka
...ale i kdyby jo, tak těch mých letošních (zatím) 17829 km byla paráááda!!!
Tak to klobouk dolů, já mám kolem 14tis, ale přesně ti to neřeknu, protože nejsem tak poctívý jako ty
Já se projel jen po městě.
PS: A to TT světlo svítí super
Splněný sen moje 1100GS
To prezi: Chlape že jsi nedal vědět Taky jsem dnešek pojal jako poslední letošní vyjižďku.
Edit:Za rok jsem najel bez pár km 20tis.Štve mě,že se mi nepodařilo zarovnat kilometry na budíku na rovných 100 000. Chybí mi posledních 280 km
Upravil pavelgs dne 10.12.2009 20:10
Pavle nevěš hlavu, ještě pořád chybí do konce roku nějaký ten den a určitě nebude pořád hnusně. Jeětě budou alespoň 2 dny slunečné uvidíš.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Pavle nevěš hlavu, ještě pořád chybí do konce roku nějaký ten den a určitě nebude pořád hnusně. Jeětě budou alespoň 2 dny slunečné uvidíš.
Vidím to černě,vlastně bíle Jestli napadne to co slibujou,tak je letošní sezóna u konce
jencekgs napsal(a):
Vidím to černě,vlastně bíle Jestli napadne to co slibujou,tak je letošní sezóna u konce
nevěřím tomu ,no máme výhodu že může aspoň Aranka trénovat za humny
No jo, ale když ona bude trénovat, tak mi uteče o tolik, že už ji v umění v terénu nikdy nedoženu. Ale co, zase si Rablu zvednu ze země
Splněný sen moje 1100GS
to pavelgs: taky jsi mohl dát vědět
...na mne to přišlo nějak těsně před desátou, tak jsem sem nahodil rychlou myšlenku jestli se někdo přidá ...a když sleduji ty předpovědi jsem opravdu rád, že jsem vyrazil
...nechci být "válečným štváčem", ale myslím si, že se hned tak nesvezeme ...leda by nás nechala svézt Aranka za humny
prezi napsal(a):
to pavelgs: taky jsi mohl dát vědět
...na mne to přišlo nějak těsně před desátou, tak jsem sem nahodil rychlou myšlenku jestli se někdo přidá ...a když sleduji ty předpovědi jsem opravdu rád, že jsem vyrazil
...nechci být "válečným štváčem", ale myslím si, že se hned tak nesvezeme ...leda by nás nechala svézt Aranka za humny
Jo to jsem mohl.
Na mě to přišlo hned v 5:00 ráno a proto jsem vyrazil do práce na bramboře ,takže já jezdil už od brzkého rána