diky ale ne , to bylo prvni co sme z motorky prodal a ma ho uzivatel Flare , je to malinkaty , ja ted shanim neco vetsiho nejlip Pancernika
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
diky ale ne , to bylo prvni co sme z motorky prodal a ma ho uzivatel Flare , je to malinkaty , ja ted shanim neco vetsiho nejlip Pancernika
Kdyby jsi ho neprodal,mohl jsi teď mít dva vedle sebe a tam by se vešlo věcí.
Upravil PavelDR dne 04.01.2014 20:28
.
vevis napsal:
To by me zajimalo,jak se ti podarilo objednat 3 kusy?Tenhle kus je asi jediny,ktery Ferrari nejak neuhlidalo a prodejce ho nabizi podstatne draz,nez je oficielni cena.Vsechny ostatni kusy jsou beznadejne vyprodane.A aby ses na nektery byval mohl zapsat do poradniku,tak jsi musel mit doma minimalne dalsich 5 oficielne koupenych ferrari.
Clovece to byl samozrejme vtip. Mit dve mega euraku na uctu tak asi investuju jinde nez do ferrari
vevis napsal:
To by me zajimalo,jak se ti podarilo objednat 3 kusy?Tenhle kus je asi jediny,ktery Ferrari nejak neuhlidalo a prodejce ho nabizi podstatne draz,nez je oficielni cena.Vsechny ostatni kusy jsou beznadejne vyprodane.A aby ses na nektery byval mohl zapsat do poradniku,tak jsi musel mit doma minimalne dalsich 5 oficielne koupenych ferrari.
Clovece to byl samozrejme vtip. Mit dve mega euraku na uctu tak asi investuju jinde nez do ferrari
Ja to pochopil.Jen jsem chtel naznacit,ze u nekterych aut muzes mit penez kolik chces a stejne si ho tak jednoduse koupit nemuzes.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ta už je tam taky celkem dlouho, to je tak špatná cena ??
To nevim, tohle jsou motorky, ktery uz lidi spis sbiraj, nez aby na nich jezdili, no a tahle je tak nejak spis na to jezdeni podle me.Na tipmotu ale visi vystavni krasavice za 115 a uz taky pekne dlouho.Takze to vlastne vypada, ze lidi dostavaj rozum a prestavaj platit nehorazny sumy za stary motorky, ktery tu cenu rozhodne nemaji.Ja to rikal ze ti dvouventila za 60 koupim, mozna se dockam
Pokud by jsi chtel monolever,tak za 60000kc se dockas tak nabouraneho s vice jak 100000km. http://www.ebay.d...7675.l2557Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ta už je tam taky celkem dlouho, to je tak špatná cena ??
To nevim, tohle jsou motorky, ktery uz lidi spis sbiraj, nez aby na nich jezdili, no a tahle je tak nejak spis na to jezdeni podle me.Na tipmotu ale visi vystavni krasavice za 115 a uz taky pekne dlouho.Takze to vlastne vypada, ze lidi dostavaj rozum a prestavaj platit nehorazny sumy za stary motorky, ktery tu cenu rozhodne nemaji.Ja to rikal ze ti dvouventila za 60 koupim, mozna se dockam
Pokud by jsi chtel monolever,tak za 60000kc se dockas tak nabouraneho s vice jak 100000km. http://www.ebay.d...7675.l2557
Tohle by se hodilo, mam malou garaz, kratsi motorka je pro me vyhodou
Já to kupovat nechcu. Jenom se divím, že do takového auta dají motor s 200 koníkama... To už je jak Fabia HTP
Upravil ripper dne 08.01.2014 10:21