funguje Ti propojeni s ovladanim na riditkach z LC?
JJ vše funguje jak má, akorát ten display zlobí, když přepnu na jinou obrazovku třeba na hodnoty motorky, tak se přepínají i ty, prostě jakoby levou půlku mačkal duch. Už to řeší v BMW.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Nahrejte novou aktualizaci a citlivost je vyřešena. Alespoň u té co mam na stole.
Upravil schrek dne 08.06.2020 13:34
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přátelé Zumo XT a dva Interphony Tour. Mám spárované dva Interphony, vedu se spolujezdcem konverzaci, Zumo XT dá příkaz, ale po skončení příkazu se mi neobnoví spojení se spolujezdcem.
1. Čitelnost displeje u Garmin Zumo 595
Včera jsem si jel k borcovi pro Garmin Zumo 595 LM. Borec to zapnul ve stínu pod pergolou, jas dal naplno a čitelnost jako kdysi maďarský digitálky. Vzal jsem to k motorce, zapnul svoji historickou Garmin GPSmap 60CSx a ta vedle 595 svítila jako maják. Ta 595 nebyla na slunci čitelná ani ze dvaceti centimetrů. Borec mi pak večer psal, že to vzal do Brna do Garminu, oni to prý restartovali a resetovali a prej už to nemá problém. Ale displej u Garmin Zumo 595, to je přece spíše fyzikální záležitost, než softwarová. Na slunci to musí být po zapnutí čitelný, ať to ukazuje co chce, nebo ne? (První mně napadlo, že displej je vyměněný za nějakou normální z autonavigace třeba...)
2. Odpružený TT (nebo obdobný) drzák na hrazdu pro Zumo XT
Nemohu najít TT držák na Garmin Zumo XT se silentbloky. Neodpružený na TT mají, ale ten odpružení jistě nemá. Mýlím se?
Děkuju
Upravil Pavlys dne 15.07.2020 07:34
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Me moje 595 sviti normalne.. možná měl jen nastavený jas na minimum.. poskytuje si to každý mod svoje nastavení. Takze na baterii ti svítí jinak jsi na napájení.. Ale u obou jde dat max... Tak bych viděl chybu tam, nebo to mohlo být softwarove "zasekle"
Taky 595 nemůžeš srovnávat 60 CSX, není tam dotykovej displej a díky tomu to umí udělat tak, že displej funguje jako odrazka.
U dotykáče se jim to moc nedaří a záleží na síle podsvícení i když 595 na přímo dopadajícím slunci nepatrně zvýrazní viditelnost, alespoň mi to tak připadá.
Ve srovnání se Zumo 660, je 595 mnohem lepší. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Zdar, ten borec sem byl já a jak Pavel píše- jas mi pořad padal na 40% a neslo to vytáhnout na víc po chvilce zkoušení se nechal přemluvit na 100% ale podsvícení pořad nic. Vzhledem k tomu ze se mi to nikdy nestalo vyrazil sem do gpscentrumu do Brna ,Kde paní po chvilce udělala restart systému (jak podrží do úmoru ten právej spodní roh displeje při zapínání) a ajhle navigace serozsvitila a funguje jako obvykle.
Za tři roky co ji mám se mi nic podobného nestalo.
Pavlys napsal:
Mám dva dotazy a prosím o odpovědi:
1. Čitelnost displeje u Garmin Zumo 595
Včera jsem si jel k borcovi pro Garmin Zumo 595 LM. Borec to zapnul ve stínu pod pergolou, jas dal naplno a čitelnost jako kdysi maďarský digitálky. Vzal jsem to k motorce, zapnul svoji historickou Garmin GPSmap 60CSx a ta vedle 595 svítila jako maják. Ta 595 nebyla na slunci čitelná ani ze dvaceti centimetrů. Borec mi pak večer psal, že to vzal do Brna do Garminu, oni to prý restartovali a resetovali a prej už to nemá problém. Ale displej u Garmin Zumo 595, to je přece spíše fyzikální záležitost, než softwarová. Na slunci to musí být po zapnutí čitelný, ať to ukazuje co chce, nebo ne? (První mně napadlo, že displej je vyměněný za nějakou normální z autonavigace třeba...)
2. Odpružený TT (nebo obdobný) drzák na hrazdu pro Zumo XT
Nemohu najít TT držák na Garmin Zumo XT se silentbloky. Neodpružený na TT mají, ale ten odpružení jistě nemá. Mýlím se?
Děkuju
Myslím, že to asi vzhledem k vodotěsnosti a kompatibilitě ani nejde vyměnit za display z autonavigace ,jak píšeš
Problém byl opravdu vyřešený ten den na prodejně pouhým resetováním(díkybohu bez finančních nákladů-jen za čokoládu).
Ahoj.Také vás poslední dobou zlobí aplikace SMARTPHONE LINK? U mé 590 přestala fungovat doprava a počasí na trase.Nepomohlo restartování navigace,ani přeinstalování aplikace v telefonu. Dík.
Upravil Jarda Smid dne 24.07.2020 20:55
Jj, dnes mi to také zlobilo, nešlo ani poslat pozice do navi. Odpoledne začalo tohle fungovat, oba body se najednou v navi objevily, ale doprava a počasí je problém. V Garmin express hlásí chybu serverů...
Garmin má momentálně problém se servery - už druhý den např nejedou support stránky - viz nefunkční odkaz na FW pro Zumo 595 a jiné...
Upravil bolek dne 24.07.2020 21:34
www.fotomoto.cz
Tak se Garmin záhadně vzpamatoval. Jsem v Anglii a dopravní info.i info o počasí naběhlo.Tak snad dobrý.....Uvidíme.
Upravil Jarda Smid dne 26.07.2020 12:12
Včera ráno jsem v držáku na moto nastavoval trasu. Navigaci jsem vypnul, vyndal z držáku a odpoledne už navigace po zacvaknutí nenaběhla. Nereaguje na nic. Připojení na pc, tvrdý reset, auto držák, nic.
Nemůže to být mrtvou baterkou? Poslední dobou už moc nedržela a po vyndání z držáku většinou se hned navi vypnula. Třeba, když nemá navi okruh přes baterku, tak prostě nereaguje.