Stewe napsal:
VojtechPolicky> Gratulace. Domníval jsem se, že prahneš po Adventůře. V každým případě si ale určitě udělal dobře
Ahoj Ahoj, díky moc, tak kdo by neprahnul po adv. žejo :-D , ale jde o to že stojí víc.. a má vlastně stejný motor. A když jsem sedl na klasickou 1150 tka mi ta výška i vyhovuje... zatím, časem se uvidí .
ta co mám má i dlouhou šestku.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Stewe napsal:
VojtechPolicky> Gratulace. Domníval jsem se, že prahneš po Adventůře. V každým případě si ale určitě udělal dobře
Ahoj Ahoj, díky moc, tak kdo by neprahnul po adv. žejo :-D , ale jde o to že stojí víc.. a má vlastně stejný motor. A když jsem sedl na klasickou 1150 tka mi ta výška i vyhovuje... zatím, časem se uvidí .
VojtechPolicky přiložený následující obrázek:
[282.4Kb]
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Připravil jsem doma v pracovně místo, židličku a víno.. a ta mrcha neprošla dveřma.
Tak musi mrznout chudinka v garáži
Ale já tam asi teď budu spát taky, tak to nevadí
Alda - gratulace. Konečně si se dočkal. Tak si z toho vína, které jsi si nachystal v pracovně, udělej svařák, vem si termoprádlo a teplý ponožky a hurá do garáže zevlovat a obdivovat
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Stewe napsal:
.. fakt paráda ... vivat Bob !!!
když vidím takovýhle fotky, tak se mě docela zasteskne po mý bejvalý "černošce" ...
(ch)stepan