Určitě se stavím. Domlouval jsem se s Petrem že mi ukáže to svoje království.
No to bych se na DR určitě rád svezl, ale má být mínus 10. Jde to líp jak na GS?? O kolik je DR lehčí??
Splněný sen moje 1100GS
já nevím, asi o 50-60 kilo, prý je to pořád ještě dost těžké, ale mi to přijde jak simson, je to jiné, ale kdybych s ním někde práskla, tak mě to tak nebude bolet, je taky velký rozdíl že je to jednoválec, je takový uškubanější, ale musím se naučit hlavně ty základy
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Já jsem přemýšlel taky o nějakém jednohrnci na naučení, ale doma mi to bylo zakázáno. Prý jedna motorka stačí Měl jsem chvilku XT ale na něm jsem moc nejezdil bo to bylo v hrozném stavu. Tak to kdyby DRo spadlo tak ho i zvedneš ne?? Ale zase na co by si tam měla petra ne??
Splněný sen moje 1100GS
no to jsem ještě nezkoušela, ale je fakt že když Ti spadne nějak nešikovně, tak nevím, v garáži zvednu i GS
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
souhlas s bystřou...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Má se oteplit až na nějakých 7°C,ale než ten bílý hnus sleze bude silvestr,takže reálnější bude vyjížďka na silvestra nebo na nový rok.Ideální bude když zaprší,aby slezla i sůl ze silnic.
pavelgs napsal(a):
Má se oteplit až na nějakých 7°C,ale než ten bílý hnus sleze bude silvestr,takže reálnější bude vyjížďka na silvestra nebo na nový rok.Ideální bude když zaprší,aby slezla i sůl ze silnic.
asi to nebude na nějaký divočení,proti soli musíš nastříkat veškerý hliník nějakým olejem
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Hele, vy moraffská sekco - off.... My jsme z Bruntále, jezdíme sami, na nějaký ten offík se rádi přidáme. Jedna 1200 GS a jeden "malej" Dakárek... A vždycky se hodí nějaký páry rukou navíc na zvedání "padlých"....
A co takhle Enduro den Mohelnice? Letos jste to nestihli.... .... tak další ročník? Pro inspiraci: http://www.batman...-mohelnice
(Zima je pro nás "zabitá" - makáme non-stop..... , takže se můžeme jen těšit na jaro )
Batman forever :-)
taky sem se dvakrát zůčastil,jednou jako novopečený majitel GS,to sem si netroufl,druhý rok sem pár koleček dal a letos sem nemoch
bystricke přiložený následující obrázek: